Födelsedagsfest

I lördags var vi på födelsedagsfest. Min kusin fyllde 20 och hans flickvän 18. Det var trevligt, men det var en massa folk jag inte kände, men kul att se dom man inte sett på jätte länge. Dom hade även en trubadur... Han var jätte bra! Synd bara att dom flesta var ute... Det var så varmt inne i lokalen, så det mesta av folket var ute hela tiden. Gick väl hem runt elvatiden för vi kände att vi var tvugna att vara pigga så att man kunde ta hand om Engla dagen efter. Mamma gjorde ju i och för sig det, men man kan ju inte lägga allt ansvar på henne. Kul att få komma ut lite i alla fall.



Och så en puss på det <3


Lite nya inhandlade saker...

I tisdags köpte vi en ny dammsugare på Netto. Bästa köpet på länge... Är ju nästan kul att dammsuga nu ;)

I torsdags köpte jag ett nytt halsband och en ny mascara. Mascaran är av märket Max Factor och den är jag verkligen nöjd med. Har alltid använt Lorea´l, men ville testa på något nytt.

I Fredags köpte jag nya underkläder, strumpbyxor och en kudde/bok till Engla. Är en mjuk och stor kudde, men när man öppnar den så finns det 3 sagor innuti. Köpt på JYSK.

Vi har även köpt en ny vagn till Engla. En paraplyvagn från JYSK för 150:- orkar inte plocka ur den ur plastförpackningen för att ta kort på den ;)

Vi har också beställt en ny soffa från JYSK. Ska komma nu i veckan. Svärmor ska köpa den vi har nu...


Igår, idag och imorgon...

Igår var vi ju hos farmor och åt middag. Det blev fläskpannkaka och spagetti med köttfärsås. Till efterrätt blev det chokladpudding... Mycket gott och väldigt mycket fett. Märkte min mage också som inte verkar tåla så mycket mer än sallad för tillfället. Har ju alltid haft en känslig mage så jag är van.

Idag ska vi åka in till Kalmar och fixa pass. Ska bli skönt att få det gjort. Är bara det som återstår inför resan för betalning och sånt är redan gjort. Måste ju bara vänta en vecka om inte mer på att få åka in och hämta dom också.

Imorgon bär det av till Fröseke igen. Min kusin och hans tjej ska ha födelsedagsfest på lördag... Dom har hyrt Folkets Hus i Fröseke. Ska bli trevligt, men jag kommer nog inte stanna jätte länge. Ska bli kul att se vilka som kommer. Vissa har man väl inte sett på flera år.

Nehe, nu ska jag sminka mig lite inför passfotot ikväll... Kan ju inte se ut hur som helst ;)

Onsdag

Idag har föräldrapenningen kommit och det betyder att räkningar ska betalas. Var lagom med räkningar denna månaden tycker jag. Får lite pengar över i alla fall ;)

Kollade på en film igår kväll. The Ruins hette den. En av dom äckligaste filmer jag har sett. Blod och sånt skit berör mig liksom inte, men när man ser en kille amputera bort en annan killes ben med hjälp av en sten och en jaktkniv helt ocensurerat, så är det så att till och med jag får titta bort. Det blev lite för mycket där ett tag. Kan väl inte direkt säga att den var sådär jätte bra, men visst om man gillar sånt, så går den säkert hem.

Nehe nu ska jag gå och duscha för sen ska jag och Engla upp till farmor för vi är bjudna på mat där sen när Alecx har slutat. Brukar alltid cykla upp tidigare med Engla, för det är så tråkigt att alltid sitta hemma och glo.

Hej svejs!

Söndag (igår)

Åkte vi hem igen. Skönt att komma hem till sin egna säng. Har haft en jätte roligt helg, men ändå skönt att få komma hem. Ska tillbaka nästa helg igen, för då är det födelsedagsfest. Inte varje dag jag och Alecx går på fest tillsammans. Har nog inte hänt på fyra år eller något tror jag. Ska bli kul i alla fall. Nehe nu orkar jag inte skriva mer idag. Ha det bra!




Midsommardagen...

Var vi kavr i Fröseke. Jg och Alecx följde med pappa ut i skogen och kollade. Pappa har en massa pyssel för sig ute i skogen så vi var och tittade på det. Sen på kvällen när Engla hade somnat gick jag och Alecx ut på en promenad. Vi gick ner till badplatsen och satte oss på en bänk som stod ute på bryggan. Var nstan så att jag blev lite sjösjuk när det guppade utav vattnet ;) Sen gick vi vidare till min gamla skola och då fick jag för mig att vi skulle gå och kolla på vikingaberget där jag lekte mycket som liten. Jag hade lite problem med att hitta dit eftersom att det ligger en bit in i skogen, men efter en stund kom vi dit. Såg nästan precis lika dant ut. Väckte en massa gamla minnen :) När vi skulle hitta ut fick vi springa genom en tomt oooooooppppppssssssss... Dom trodde säkert att vi var tjuvar när vi smög runt sådär haha! Men vi kom hem till slut i alla fall.


Midsommarafton...

Firade vi i Fröseke. Pappa kom och hämtade oss vid halv tio på morgonen. Vi åkte hem och vid klockan tolv bar det över till grannarna där vi åt sill och potatis. Vid halv två åkte vi upp till Nylund och dansade runt midsommarstången, eller inte ;) Vi kom väl hem igen runt halv fyra och då blev det jordgubbstårta. Därefter blev det lite småsegt, så vi gick över till mina kusiner och spelade kubb. Fick 12 myggbett på mitt ena knä, kliar så förbannat att jag hellst skulle vilja kapa av mig benet... Men men efter två omgångar gick vi tillbaka för det skulle bli grillat. Känns som en dag då man mest bara sitter och äter en massa gått, men såna dagar måste man få unna sig :) efter det blev det lite småprat till halv elva då jag kände att jag behövde gå och lägga mig. Det var min midsommar det ;)


Dagens bilder på min lilla sötnos <3


Nya bilder på mina tatueringar

Tänkte lägga upp bilder på hur tatueringarna ser ut läkta. Tog typ 20 kort, men inte någon blev bra. Blixten tog jätte konstigt på alla bilder, men här är i alla fall dom 2 bästa som jag kunde få fram.


Kläder från H&M

Fick hem mina kläder idag som jag beställt fån H&M... Allt var jätte bra :)


Simhallen

Igår cyklade vi till simhallen. Alecx köpte en baddräkt till Engla när han var i Kalmar, så vi tänkte att vi skulle testa den. Engla tyckte tyvärr inte att det var så kul att bada i simhallen. Var så himla kallt i vattnet. Jag doppade fötterna lite och det var verkligen iskallt. Hon typ huttrade hela tiden. Alecx var väl i med henne ca 10 minuter, men Engla tyckte nog att det var 10 minuter för länge. Nu har vi testat det i alla fall. Får pröva igen sen när hon blir lite äldre. Tror att hon uppskattar det mer då.

Idag händer det nog inte så mycket... Inte vad jag vet nu i alla fall.

En bild på Englas nya baddräkt.


Bilder på Englas presenter

Har tagit lite kort på några av Englas presenter som hon fick när hon fyllde år. Är långt från allt, men jag orkade inte gå runt och samla ihop allt som ligger utspritt i lägenheten ;) lite av kläderna hon fick ligger hemma hos mamma, för hon har tvättat lite åt mig. Är så svårt att få tvättid här, så hon fick tvätta lite som jag tänkte att Engla ska ha på midsommarafton. Jaja, här kommer lite bilder.

Här är klänningen med tillhörande hatt som jag tänkte att Engla skulle ha på midsommarafton (skorna tillhör ej).



Här kommer kläder som hon fick



Här kommer leksaker som hon fick (långt ifrån alla)



Till sist ett presentkort på Ohlssons skor


Bilder på lite av varje

Köpte ju en bikini för ett tag sen som jag tänkte lägga ut bild på.



Och så kläderna som Alecx köpte till mig när han var i Kalmar.

         


Måndag

Måndagar är så himla sega... Första dagen på den nya veckan och fem dagar kvar till helg. Som tur väl är så är det bara fyra dagar denna veckan. Midsommarafton på fredag ju :) Börjar bli lite smått tråkigt att gå hemma själv varje dag... Nu har jag ju Engla här hemma, men till hösten börjar hon på dagis och då blir jag helt själv varje dag. Blir väl mycket skolarbete då, så jag får nog att göra...

Idag på morgonen åskade det något fruktansvärt här. Älsklingen fick kliva upp och cykla iväg i hagel och blixtrar. Åskan låg precis över, blixtrar med knall på samma gång. Tyckte det var riktigt otäckt... Åskan berör mig inte om den är en bit bort, men när den ligger precis över... Usch den kan ju slå ner i huset eller något. Skönt att det är över nu. Engla hon sov som en stock under hela tiden. Det lät ju som att huset höll på att falla ihop, men nej hon sov haha! Skönt för hennes skull.

Jag och Engla har gjort chokladbollar idag. Alecx har haft det som önskning ett tag nu och vi hade lite tid över idag, så vi ställde oss med det. Till middag har jag tänkt göra köttfärslipma med sås och potatis till Alecx och till mig blir det sallad och kyckling (som vanligt haha).

Ha det bra! Kramar

Söndag

Siiter här själv hemma... Är såååå skönt. Alecx åkte till Kosta med en kompis och tog Engla med sig. Inte varje dag det händer, så det här ska jag suga på länge ;)

Alecx var ju i Kalmar igår... Kom hem med en jeanskjol och ett par mjukisbyxor som gick under knäna till mig. Så snäll han är som handlar kläder till mig. Dom var riktigt snygga också, så jag kunde inte ha gjort det bättre själv. Vår kamera har slut på batteri och laddaren ligger inne i Kalmar, så tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder på kläderna. Kan göra det vid ett senare tillfälle då vi har fått hem laddaren.

Kan lägga ut lite bilder från Englas födelsedag i stället.



Bilder där hon bär nya kläder som hon fått

         


Kalmarcity

Måste bara visa bilden på mig och Mathilda från VOID som lagts ut på Kalmarcity


Hej igen!

Har haft fullt upp så det har inte blivit av att jag skrivit något på min blogg.

Igår var jag och Engla på min systers skolavslutning. Hon slutade nian. Var sex år sen jag slutade nian. Var kul att komma tillbaka till min gamla skola och se hur det såg ut nu. Hade gjorts mycket ändringar sen jag gick där. Eleverna fick rosor av lärarna samtidigt som dom hämtade betygen. När alla hade fått var det en kvar, så den fick Engla... Så snällt!!!

Idag är Alecx inne i Kalmar med sin mamma och bror. Engla ligger och sover och det är så skönt att få en stund för sig själv. Har inte haft det på ett tag nu... Får se vad han har köpt för skojigt sen när han kommer hem ;)

Ikväll spelar Sverige igen. Alecx mamma ska nog komma hit och kolla. Blir nog några öl (cider för min del)... Kan bli riktigt trevligt.

Ha en bra dag!

Studenten

Jaha idag är det studenten här i stan. Man blir så glad av att se alla glada studenter som springer runt. Kul att man har fönstret mot skolan så att man kan kika ut på allt som händer.

Är nästan så att man längtar tillbaka. En av dom absolut roligaste dagarna i mitt liv :) Inga bekymmer och inga måsten, livet leker.

Mitt liv ser inte direkt ut som jag trodde att det skulle göra då... Men det har ändå blivit till det bästa. Jag har allt man kan önska sig. Världens underbaraste pojkvän och världens underbaraste dotter... Tack för att ni finns :)

Bilder från den gamla goda tiden :) Anna 20 år


Bilder från den gamla goda tiden :) Nyår 2005

Jag och Anna bestämde oss för att fira nyår själva. Faktiskt hade vi skit kul!!!!!!!!!!


Bilder från den gamla goda tiden :) 31/5 2005



Väcker många gamla fina minnen... En härlig tid :)

Engla 1 år

Igår fyllde Engla 1 år. Stor flicka nu :) Var lite kalas igår, blir lite kalas idag och så blir det lite kalas på fredag. Svårt att hinna med alla ;) Tack för alla fina presenter hon har fått! Speciellt tack till Annelie och Mikaela som jag inte att förväntat mig skulle ge något till Engla. Har så underbart fina kompisar... Tack för att ni finns (inte bara Annelie och Mikaela utan alla ;))....

Får snart kramp i fingrarna om jag skriver mer, men bilder från Englas födelsedag kommer senare.

Ha det bra! Kramar

Bilder från VOID


Lördagen den 31/4

Vaknade vid kvart över 7 på morgonen av att telefonen ringde. Det var Alecx... Vet inte riktigt vad han ville, men han hade varit uppe sen 6... Kunde inte somna om utan det vara bara att kliva up efter 4 timmars sömn. Efter att ha legat och dragit mig i soffan i 3 timmar tog jag på mig en keps (för att dölja håret) och cyklade upp till stan. Köpte en brun hårfärg och cyklade fort hem och drog i lite slingor i håret. Efter ca 30 minuter tvättade jag ur håret. Blev faktiskt nöjd efter att ha gjort det själv och att det var som natt och dag mot igår. Slängde i mig lite mat och gick och la mig, för jag kände att jag var tvungen att sova en stund om jag skulle orka med kvällen. Efter att ha sovit 30 minuter ringde givetvis telefonen igen och väckte mig... Var bara att kliva upp och vara trevlig ;) Därfter gjorde jag mig klar för att cykla till svärmor för att förfesta lite. Alecx bror och syster hade redan kommit. Vi satt där och hade jätte trevligt. Vid 7 kom skjutsen och det bar iväg in till Kalmar. Framme vid Folkets park (VOID) träffade vi älsklingen direkt. Åh han var så snygg :) Måttligt nervös var han också ;) Efter en stund var det dags för deras spelning... Stoltare flickvän kan man inte vara!!!! Dom var så jäkla bra... Allt gick som på räls... Hade bara lite knäppa människor runt mig. En tjej till vänster om mig var så hög att hon stod och slickade på lamporna längs scenkanten... Till höger om mig stod det två bögar och sög av varandra... Mycket konstigt folk på festivaler. Efter deras spelning åkte vi in till stan och satte oss på Ernesto... Efter 2 timmar där så åkte vi hem. Var helt slut efter att inte ha sovit så mycket. Åkte hem till en tom säng och kände saknaden av min älskling. Tur som jag hade ringde han och sa att han skulle komma hem, han var trött och ville komma hem till SIN säng nu.... När han kommit hem låg vi och pratade till 3 och därefter somnade vi. Vaknade vid 11 dagen efter något sådär utvilade.... Väntade på att vår dotter skulle komma hem som vi inte sett sen i fredags och vid halv 3 så kom hon. Sötare än någonsin :)

Fredagen den 30/4

Pappa kom och hämtade Engla runt 3... Jag började då färga mitt hår. Hade köpt en blond slingfärg för att färga min utväxt. Efter 20 minuter kollade jag i håret och med förskräckelse såg jag att det hade blivit kritvitt.... Shit tänkte jag och tvättade ur det fort som satan. Jag såg inte klok ut. Kritvit i hårbotten och mörkare därefter. Hann inte färga om det eftersom att 2 tjejkompisar skulle komma vid 7 och jag skulle hinna städa och greja innan. Jag tänkte det att eftersom det bara ska vara vi 3 så är det ju lugnt. Jag cyklar upp till stan det första jag gör i morgon och köper en brun färg så att jag kan slinga i lite bruna slingor... Men i alla fall, vid sju dök dom upp och vi satte oss på balkongen. Vi satt och smådrack lite och hade så jäkla trevligt. När klockan började närma sig 11 kom en med förslaget att vi skulle dra upp till Stora Hotellet.... Hm tänkte jag, inte i detta håret, folk kan ju tro att det är meningen att det ska se ut såhär... Men med lite övertalelse så gick jag med på det. Väl där hade jag skit roligt. Träffade en massa folk jag inte sett på jätte länge. Vi åkte hem lite efter 1 för då var vi helt slut. Kom hem till en tom lägenhet vilket var skönt. Somnade runt halv 3 efter att ha kollat på TV en stund....

RSS 2.0