Onsdag...

Då var det redan onsdag... Känns skönt! Alecx är pappaledig på fredag, så han behöver bara jobba 3 dagar denna veckan. Har blivit mycket ledighet nu :)

Har ju sänkt priset på vårt x-box och fått 2 mejl som verkar rätt lovande. Hoppas att vi får det sålt. Är så tråkigt att bara se det stå och samla damm. Trist att vi inte har så mycket tid till att använda det... Är bättre att sälja det då.

Försökte ta kort på Engla igår när hon hade sina nya solglasögon på, men det var roligare att leka med dom i stället. Det gick bra när vi var ute och cyklade i alla fall. Då fick dom sitta på hela tiden. Hon var sååå söt ;) Vi cyklade förbi coop och köpte melon, för Alecx hade tydligen varit sugen på det hela dagen ;) sen cyklade vi till svärmor och satte oss på hennes uteplats och åt melon... Kändes lite som en sommarkväll, fast lite kyligare ;)



Vilken cooling va!?!?

Idag blir det skolarbete för hela slanten. Börjar känna mig lite stressad nu... Varför blir det alltid så att det är lugnt i början, men hur mycket som helst mot slutet???

Idag får det bli lasagne. Enkelt att göra och sååå gott!!!

Får se hur det blir med promenaden ikväll. Annelie och dom ska ju snart flytta in i huset och som sagt, det är alltid mycket att göra mot slutet, så hon håller på att städa en massa nu, så vi får se om hon hinner med en sväng ikväll. Annars får det bli en annan kväll.

Ha en bra dag!!!


Kommentarer
Postat av: veronica

Vilka söta gardiner, min dotter har likadana i sitt rum :D

2009-04-16 @ 09:19:39
URL: http://vveronicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0