Famlijen!


I Skogen med pappa!

Igår var Alecx ,Farfar ,Gammelfarmor och Jens på Kantarelljakt !
Här är lite bilder som Alecx har gjort om!











Kan meddela att dom hittade ett halvt spann fullt med kantareller !!

Måndag...

Har inte så mycket att skriva om idag. Har jobbat, så dagen har ju bara flytit på.

Imorgon jobbar jag också. Skulle ha varit ledig, men ska hoppa in för en annan vikarie. Fick syn på schemat idag att hon jag vikarierar för nu skulle ha jobbat i morgon. Vet inte riktigt hur dom som gjorde vårt schema tänkte, men nu har det blivit så konstigt att jag måste gå för 2 i morgon. Självklart funkar inte det, så vi får hålla på och pussla lite. 2 stycken ur den ordinarie personalen är sjukskrivna också, så vi är VÄLDIGT kort om folk...

En anna kul (eller inte) sak som hände idag var att jag och en annan vikarie höll på att städa. Jag moppade golvet och när man är färdig brukar man ju alltid stå och försöka krama ur varenda droppe som finns i moppen för att det ska torka osv... Detta var vad jag höll på med när spannet med allt vatten välter mot mig och jag ska lite snyggt försöka rädda mina fötter från att bli blöta genom att hoppa åt sidan.... Lyckades landa i vattnet så att fötterna gled ut och jag höll på att gå ner i splitt eller spagat (vet inte vilket som är vilket), men på något sätt lyckades jag rädda mig själv från att falla pladask och göra bort mig från all framtid ;) Haha ibland kan man verkligen lyckas!!!!

Ha en bra kväll!!!!

Söndag...

Igår blev det faktiskt bio. Vi åkte med Alecx syrra och hennes pojkvän s det fixade sig med skjuts :) Det blev Transformers 2, Revenge of the fallen, de besegrades hämnd... Säga vad man vill ;) Filmen var i alla fall super bra. Lite mer komisk än den första, vilket jag tyckte var bra. Filmen var 2 timmar och 30 minuter ungefär, så den var väldigt lång, men kändes inte alls så lång eftersom att den var så bra...



Innan bion åt vi lite och sen gick vi och tittade på alla båtar som låg utanför Baronen... Måste vara ett rätt skönt liv att kunna åka runt med en båt lite var stans och övernatta i. Man får nog se en hel del.

Blev rätt sent igår eftersom att filmen var rätt så lång, så idag tog vi lite sovmorgon. Har nästan precis klivit upp. Jag som inte brukar kunna sova så värst länge, så var det nu skönt att sova ut lite. Jobbet hade ringt idag på morgonen, men det hade inte jag hört eftersom att mobilen var på ljudlös från bion... Var i alla fall en som blivit magsjuk och kunde inte jobba. Hua hoppas ingen annan blir smittad för då kommer jag att drabbas av panik. Jäkla smitta det där.

Nehe nu bli det väl snart dags för lite frukost och så ska vi väl försöka hitta på något att göra innan vår käraste kommer hem igen.

Lördag...

Kvällen igår var väl lite blandad. Vi hade väldigt trevligt här hemma, men hotellet var rena skiten. Lite folk och det folk som var där var inget att ha ;) Vi gick hem rätt så fort vilket egentligen var rätt så skönt, för då kom man i säng tidigt. Idag mår jag utmärkt, så det betyder väl att det blev lagom med dricka och lagom brukar ju alltid vara bäst :)

Alecx kväll hade väl varit sådär. Hade regnat hela kvällen och det är ju inte så roligt. Han kom hem för en stund sen och ligger och vilar nu.

Vi funderar kanske på att åka på bio ikväll, men det beror lite på. Vill inte ta någon buss hem eftersom att jag är som jag är ;) Kan ju bli lite problem med skjuts hem vid den tiden, så vi får se hur det blir.

Inga kort tog jag igår heller, så jag har inga bilder att lägga ut...

Nehe nu ska jag slappa framför TV:n...

Fredag...

Idag på morgonen åkte Alecx iväg på spelning. Jag och Engla cyklade hem till farmor där det först bjöds på glass och lite senare middag. Engla fick köttfärssås och potatis medans jag och farmor åt stekt färsk torsfilé med potatis och persiljesås. Var så underbart gott. När jag äter torsfilé brukar jag bara köpa sån i block, så det var verkligen gott med färsk...

Om en stund kommer mamma och hämtar Engla. Hon ska vara där över helgen.

Själv ska jag ta det lugnt och njuta av ensamheten. Kommer att par tjejkompisar ikväll, så lite alkohol blir det nog allt ;) När man jobbar med en massa människor dagarna i enda ska det bli skönt att få vara lite själv. Jobbet är inte fysiskt jobbigt, men väldigt psykiskt. Jag är oftast väldigt trött i huvudet när jag kommer hem om dagarna, så det ska bli skönt att vila upp sig lite, men saknaden av Engla och Alecx kommer ju finnas...

Nehe nu ska jag börja städa lite om jag ska få besök ikväll. Får passa på medans Engla sover också...

Onsdag...

Jaha idag är man ledig... Skönt efter att ha jobbat helgen och 2 dagar till efter det.

Händer ju inte så mycket nu när jag jobbar, så jag har inte så mycket att skriva om.

Var ute och gick med Annelie en sväng igår och det var trevligt. Blir ju inte att man träffas så ofta nu...

I helgen ska jag och Engla åka hem till mamma och pappa eftersom att min syster fyller år. Alecx ska åka till Linköping för att spela in en musikvideo...

Nehe har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, så jag lägger in lite bilder från när Engla och Alecx var i Kalmar i söndags...

Åker tåg:



Matar ankorna med sten:









Orkade inte vända på bilderna ;)

Fredag...

Idag är älsklingens sista dag innan semestern. Unnar honom verkligen denna semester eftersom att han har slitit som sjutton på jobbet nu... En annan får ju dock jobba och stå i hela sommaren ;) Har ju aldrig haft ett riktigt jobb, så jag har aldrig haft semester...

Jag och Engla har varit på stan en sväng. Var inne och hälsade på på min gamla praktikplats. Är alltid kul att titta in där en gång ibland. Engla fick en väska med lite tester av olika parfymer i ;) Vi var även och handlade lite på Willys. Köpte lite god mat som står i ugnen... Alecx bli ju bjuden på mat från jobbet idag, så det blir jag och Engla som får mumsa i oss den goda maten ;)

Är verkligen sjukt varmt ute just nu. Känns som att vara utomlands ;) Jag har inga problem i värmen, men jag vet att det är många som har det.... Tycker att jag hör åskan mullra utanför, så det kanske är en omslagning på g???

Nehe nu måste jag ut och kolla maten... I helgen blir det jobb och i ett par dagar efter det, så det blir kanske inte att jag uppdaterar på ett tag nu... Ha en bra helg!!!!

Onsdag...

I måndags åkte jag och Engla Tuff Tuff Tåget för första gången... Hon tyckte att det var hur kul som helst :)

Igår var vi och badade i Linnéasjön... Det var också väldigt roligt för jag fick henne inte därifrån ;)

Idag har vi varit på stan och fikat med Anna och hennes syster...

Annars har det inte hänt så mycket. Vi var hemma hos mina föräldrar i helgen, för Alecx hjälpte pappa med att måla huset... Tar tid sånt där...

Jobbet går bra... Fortfarande mycket att tänka på, men det ger väl med sig med tiden.

Har tänkt lite på en sak... Dessa sommarplågor som kommer med varje sommar och då tänker jag till exempel på Boten Anna, Bag in da Box och Svennebanan... Vilken idiot som helst skulle ju kunna skriva en sådan låt. Jag menar inte att låtarna är dåliga, för jag har väldigt många roliga och bra minnen ihop med Boten Anna, utan det jag menar är att det inte krävs speciellt mycket för att göra en låt som kan komma att hamna i topp... Kanske skulle sätta mig ner och skriva en inför nästa sommar ;)

På tal om en helt annan sak så har vi lite funderingar på att skaffa en hund. Engla älskar hundar, det är skönt med sällskap och jag får en anledning att gå ut ;) Min gåkompis har ju flyttat, så det är inte så ofta vi går längre, så det skulle vara trevligt med en hund som kan hålla mig sällskap både inne och ute ;)

Har hittat en annons på 2 hundar som jag har fastnat vid... Blir nog inte aktuellt med någon av dessa, men något liknande :)



Är en blandning mellan Coton,Shih zhu och liten spets... Super söta!!!!

RSS 2.0