Strangel "Live at Pre Launch Concert" (VOID)

Strangel kan vi åter igen se framträda i Kalmar den 23:e Maj på årets VOID-festival, tredje året i rad!:)

här är deras spelningar än så länge !

LIVE 2009 

21/1  CHINESE THEATRE RELEASE-PARTY RIMFORSA 
04/04  80´S PARTY TÖCKSFORS LIVE STRANGEL AND VISION TALK 
15/05  CHARITY FESTIVAL VIMMERBY 
23/05  PRE LAUNCH CONCERT VOID  KALMAR 
28-30/05  SIESTA FESTIVALEN - HÄSSLEHOLM 


Skolarbete och väder...

Nu har jag precis gjort ett arbete om vad jag tycker är ett professionellt förhållningssätt när det gäller jobb och vad jag tycker civilkurage innebär. Inte så svårt, så det gick på en halvtimma och det var såååå skönt att det gick fort ;)

Var precis inne på smhi och kollade vädret. Alla säger att det ska bli så fint till helgen, så jag var tvungen att gå in och se det med egna ögon. Det skulle bli rätt okej nu i veckan och så fick jag se lördag.... Så glad har jag inte blivit på länge... En stor och klar sol och det r ju alltid skönt med sol, men när det ska bli 17 grader, så är det ju 100 gånger bättre. Åh vad jag längtar efter sol och värme nu!!!! Hoppas bara att det blir som dom har lovat nu och att det håller i sig.

Alecx ska ju ha spelning på lördag i Töckfors... Ligger typ i Norge och bilfärden skulle väl ta runt 8-9 timmar utan stopp, så han får inte njuta speciellt mycket utav solen och värmen när dom ska spendera så mycket tid i bilen... Aja det kommer förhoppningsvis många fler dagar av sol och värme fram över :)

Hej hopp!!!

Tisdag...

Igår var ju Anna här. Vi åkte runt och gjorde lite ärenden. Vi köpte bland annat biljett till springbrake, fixade Annelies present och Evves... Sen hämtade vi ut min nya mobil. Har inte hunnit titta så mycket på den ännu, men eftersom att jag har haft en Nokia nu i snart 2 år, så blir det lite omställningar när jag nu har fått en Sony Ericsson... Men det går nog ganska fort att lära sig den får vi hoppas ;)

Idag har jag varit och tränat. Blev även en ny maskin idag. Ville ha en till som är för armarna. Är så fruktansvärt svag i mina armar ;) Men nu ska det bli ändring på det haha!!!

Idag tänkte jag att jag och Engla ska cykla och mata ankorna med bröd. Hittar vi ju på något i alla fall. Engla tycker att det är så kul för den delen också :)

Annars vet jag inte vad som händer idag. Tänkte göra potatis och köttbullar idag. Var länge sen vi hade det nu och det är ju så gott ;)

Nu blir det skolarbete!

Måndag...

Helgen har varit bra, men den har gått alldeles för fort...

Igår var vi ute och cyklade på eftermiddagen. Vi var ända uppe i Idehult och cyklade. När vi ändå var i dom krokarna, så cyklade vi förbi farmor och sa hej... Blev ingen lång stund, för hon skulle iväg. Efter det cyklade vi hem till svärmor en stund. När vi kom dit såg jag att jag hade fått ett sms av min syster. Hon var påväg med tåg till Nybro från Växjö och undrade om jag och Engla hade lust att komma och möta henne. Hade ju bara cykel och det är så tungt att gå med den när Engla sitter där bak, så jag cyklade hem och tog vagnen i stället och gick tillbaka till svärmor. Där hämtade jag Engla och gick och mötte syster. När vi kommer hem kommer precis mamma och pappa. Dom hade köpt med sig kakor som vi fikade på ;) Senare på kvällen blev det även en promenad med Annelie... Lite motion blev det allt igår ;)

Idag ska Anna komma hit. Vi ska köpa biljetter till springbrake och fixa Annelies och Evves födelsedagspresenter. Dom ska ha 25-års fest 2 maj :) Längtar sååå mycket dit!!!!

Ikväll blir det ännu en promenad med Annelie. Skönt att gå nu om kvällen när det börjar bli lite ljusare :)

I lördags kväll satt Engla på pottan. Hon satt väldigt länge och det hände ingenting, så till slut sa jag till henne att sätta på sig blöjan. Det kan ju faktiskt bli en tolkningsfråga om man nu vill och det var precis vad Engla gjorde det till. Såhär såg hon ut när hon tyckte att hon hade tagit på sig blöjan:



Hoppas att min mobil kommer idag...

Nehe nu ska jag duscha och städa lite innan Anna kommer ;)

Ha en bra dag!!!!

Hemma själv...

Alecx och Engla har åkt hem till hans pappa, så jag är hemma själv...

Har ställt in potatisgratäng och kycklingfilé i ugnen. Alecx är inte så förtjust i något av det, så jag tänkte passa på nu när han inte är hemma ;) Ska bli sååå gott!!!

Hörde att det mlida vädret skulle komma tillbaka nu i veckan. Kunde bli 10 plus, så jag hoppas att det håller i sig. Vill verkligen ha vår nu och jag tror att dom flesta håller med mig.

Ska det vara så svårt att få snö till jul och sol till våren (sommaren)... Blir aldrig som man önskar sig när det gäller vädret.

Nehe nu ska jag gå och kolla till min mat ;)

Mobil...

Fick ingen mobil igår, så jag hoppas att den kommer på måndag...

Jobbigt att behöva vänta hela lååååånga helgen ;)

Ikväll ska man släcka ner alla lampor. Har tänkt släcka alla lampor, men TV.n får vara på och babymonitorn, så att vi hör Engla ;)

I natt ska man även ställa om klockan. Ska bli sååå skönt nu när det blir ljusare om kvällarna. Man blir mycket piggare då. Det här med att man får sova en timma kortare den natten bryr jag mig inte om, för ljuset som kommer väger mycket högre :)

Lördag...

Igår var vi på stan på eftermiddagen. Köpte min jacka :) Känns skönt att äntligen ha en vårjacka. Hoppas bara att jag får användning av den snart också ;)

Vi var även inne i den nya butiken. Tycker inte att dom hade så värst mycket utan att det mest är jeans. Nästa gång jag behöver ett par jeans kan jag tänka mig att köpa ett par där.

Kvällen blev lugn. Kollade på så ska det låta, men det var inte alls bra... Visste inte vilka artisterna var som var med. Bara Kikki Danielsson och hon är väl inte direkt min favorit...

Idag vet jag inte alls vad som händer. Bättre väder än igår, men fortfarande inget roligt väder...

Ikväll är det robinson igen... Är kul när det är ett lite annorlunda upplägg mot vad man är van vid.

Nehe har inte så mycket mer att skriva för tillfället...

Handling...

Nu har vi kommit hem igen... Annelie följde med, för hon var ledig. Skönt med lite sällskap :)

På skokällarn skulle jag typ bara kolla vad det fanns för olika alternativ och sen mäta Englas fötter, så jag kunde få reda på vilken storlek hon har. Oj, vilka små fötter var det första försäjaren sa haha!!! Hon har storlek 21 till 22, är olika från skor till skor. Dom har ju rea där nere nu på en massa skor... Hittade ett par sommarskor för 100 kronor. Väldigt billigt! Hon har fått ett par sommarskor av min kusin, men dom är i storlek 24, så dom är alldeles för stora, så hon behöver ha ett par. Storlek 21 satt perfekt, men det är ju ett tag till tills sommaren är här och sen ska hon ju faktiskt kunna ha dom hela sommaren så jag tog storlek 22. Nu har hon ett par sommarskor, ett par gymnastikskor att ha hemma, så nu behövs bara ett par vårskor som hon kan ha på dagis. Hittade rätt många på skokällarn och priserna låg mellan 249-299, så nu har vi ett hum om vad det kommer att kosta när vi väl ska köpa det.

Dom här skorna köpte jag:



Nu ligger Engla och sover, så jag tänkte ta det lite lugnt.

Ha en bra helg!!!

Fredag...

Idag är det riktigt tråkigt väder ute... Vill inte ha mer snö nu!!!!

Snart ska jag och Engla ner till skokällarn och ö&b... Ska se om jag hittar några skor till henne som hon kan ha nu på våren. Ska inte köpa några utan bara kolla läget lite. Sen kanske vi går in en sväng på up to 12 och se vad det finns för skojigt där... Och till sist blir det ö&b för att köpa lite gott och blandat till helegn ;)

I eftermiddag kommer mamma och mina systrar hit... Vi ska gå på stan lite. Har inte varit inne i den nya affären ännu, så dit går vi nog en sväng. Har även lagt undan en jacka till mig på TorgEtt som jag ska gå in och köpa.

Annars händer det nog inte så värst mer idag... Skriver nog lite mer sen när Engla sover middag.

Ny mobil...

Ringde till 3 igår och frågade när jag skulle få en ny mobil. Engla har nämligen kastat min i golvet (jag kanske också har råkat slänga den i golvet ett par gånger) så nu har det trillat ner något framför displayen och det är riktigt irriterande. Han som svarade sa i alla fall att jag kunde få en ny nu om jag ville... Undrar för hur länge sen jag hade kunnat få en ny mobil egentligen!?!? Tur att jag ringde!

Om jag har tur får jag den i morgon. Bryr mig inte så mycket om vad jag har för mobil, så länge jag kan ringa och smsa på den. Han sa då att han hade en mobil till mig som jag kunde få kostandsfritt. Innan var det ju så att man alltid fick mobilen kostnadsfritt, men det har dom tycligen ändrat...

Den här modellen är det som jag ska få:



Tror att det kan bli rätt bra. Jobbigt bara att behöva ställa om sig till en ericsson nu när man har haft nokia i nästan 2 år, men det löser sig alltid. Hoppas bara att den kommer i morgon, så att jag inte behöver vänta hela helgen.

Sommarjobb...

För er som undrar så ska jag sommarjobba på Centrala stöd och återhämtningsteamet i Madesjö.

Intervjun...

Om man nu kan kalla det för det...

När jag kom dit sa han att jobbet redan var mitt och att vi bara skulle gå igenom anställningsuppgifter...

Min första tanke: Kunde du inte sagt det innan så att jag inte hade behövt gå runt och tänka på alla frågor som skulle kunna ställas och alla bra svar som jag skulle komma med...

Min andra tanke: JOBBET ÄR MITT :)

Är väldigt glad nu över att ha ett sommarjobb. Min ekonomi under sommaren är nu mer än räddad :)

Torsdag...

Igår var vi hos farmor på våfflor. Var hur gott som helst ;) Vi var där större delen av eftermiddagen, så när vi kom hem var det dags för Engla att sova, så det hände inte så mycket mer igår.

Idag ska jag på intervju nu vid 10. Är inte speciellt nervös, men jag hoppas att det går bra, för jag behöver verkligen ett sommarjobb. Efter det tänkte jag sticka upp på stan och se om jag hittar en jacka... Min syrra skulle köpa en på H&M i Växjö, men dom 2 jag vill ha fanns inte någonstans. Eller jo dom fanns, men inte i den storlek jag ville ha eller färg... Måste ha en ny vårjacka, så jag hoppas att jag hittar en här på stan i stället då för inte alltför mycket pengar.

Idag händer det nog inte så mycket mer. Alecx har ju bandy ikväll, så jag och Engla blir själva. Blir nog en Astrid Lindgren film då ;)

Hör av mig om hur det gick på intervjun senare...

Hej hopp så länge!!!!

Onsdag...

Idag är det våffeldagen, så idag blir det våfflor hemma hos farmor när Engla har slutat dagis... Ska bli sååå gott :)

Idag är det riktigt fint väder ute, men kallt. Vill ha tillbaka våren igen!!!!!

Igår tvättade jag. Är lika tråkigt varje gång... När jag höll på att tvätta passade Alecx på att cykla upp till stan och köpa ett tält till Engla. Ett sånt här:



Ser inte så överdrivet stort ut på bilden, men det var skit stort... Fick precis plats i Englas rum, men då måste man kliva över tunneln varje gång och det kan inte Engla. Ser lite roligt ut med ett så stort tält i rummet, med det bryr sig inte Engla om. Hon tyckte det var väldigt roligt och skulle vara i tältet hela tiden. Idag på morgonen när hon klev upp skulle hon direkt in i tältet... Fick inte ut henne därifrån, så det var lite svårt att få av henne pyjamasen och på med nya kläder haha!!! Kul att hon tyckte om det...

Idag har dom pyjamasparty på dagis, så idag fick hon med sig pyjamas till dagis... Kul när dom hittar på lite annorlunda saker där. När jag lämnade henne sprang alla barn runt i sina pyjamaser, så himla söta :)

Nehe nu måste jag sätta igång med lite skolarbete...

Ha en bra dag!!!!

Skatteverket...

Mikaela tipsade om att man kunde gå in på sketteverket och kolla sin deklaration för 2009... Självklart var detta det första jag gjorde när jag kom hem. Har ju ingen arbetsrelaterad inkomst utan mina inkomster har bestått av föräldrapenning och pengar från CSN och var därför lite orolig för hur min deklaration skulle se ut.... MEN jag skulle i alla fall få tillbaka 1900 ungefär, någon krona mer ;) Blev så himla glad att jag inte behövde betala tillbaka något. Är en oro man sitter med varje år inför deklarationen, men jag har nog bara fått betala tillbaka en gång och då var det 900... Är super glad nu i alla fall!!!!!

Tisdag...

Idag har jag suttit i telefon hela morgonen... Har funderat på sommarjobbet dom ringde om igår. Det ligger i Kalmar och när jag inte har någon bil måste jag alltså passa in med bussar. Det kan innebära att jag får sitta och vänta i timmar ibland på att få börja jobba eller att få vänta på bussen. Ibland kanske man kommer med bussen perfekt till arbetspasset, men det är ju tyvärr lite nackdelar, så idag tog jag telefonen och ringde till Nybro kommun. Har varit en massa samtal fram och tillbaka och det slutliga samtalet kommer i morgon. Allt står på en referens... Hoppas hoppas att jag får det!!!!!

Igår kom Englas filmer som jag har beställt. Vi satt och tittade på Lotta när hon kommit hem från dagis. Hon satt still hela filmen. Var så att jag var tvungen att kolla på henne ett par gånger, för jag trodde nästan att hon sov när hon satt så still... Har aldrig hänt innan ;)

Ikväll ska vi tvätta... Skönt att få det gjort, men jobbigt när man väl står i att.

Nehe nu ska jag hem till Mikaela. Håll tummarna för mig och mitt sommarjobb i Nybro ;)

Ha en bra dag!!!

Helgen...

I fredags var jag och Alecx inne i Kalmar... Jag köpte bara ett hårband, men Alecx hittade en del och så köpte han en massa kläder till Engla också... Hon blev sååå glad :)

Senare den eftermiddagen kom mamma och pappa. Vi åkte till Ö&B och sen till Kvantum... Efter det var dagen slut och det var dags för Engla att sova och för oss att slöa framför TV:n.

På lördagen tod vi en tripp till skogen i det fina vädret... Vi hade med oss lite fika som vi tog på en öppen åker. Var skit varmt i solen :) Sen gick vi lite i skogen så att Engla fick plocka lite... Efter det åkte vi hem och beställde mat ;)





I söndags gick jag och Engla till Kvantum tidigigt på morgonen. Vi köpte lite ingredienser till en kaka som vi skulle baka och sen köpte vi tulpaner till farmor eftersom att vi var bjudna på fika där på eftermiddagen. Vi gick hem och bakade drömtårta igen ;) Alecx älskar den kakan ;)



Uppe hos farkor hände det väl inte så mycket... Syster var där och sen kom mamma upp en sväng när hon skulle hämta henne. Alecx cyklade iväg till innebandyn efter en stund, så till slut var det bara jag och Engla kvar... Vi bestämde att vi skulle dit och äta våfflor på onsdag :)

Idag har det faktiskt hänt en väldigt rolig sak... Jag ska på jobbintervju!!!! Visserligen så är det bara ett sommarjobb, men det är alltid en början. Ska dit på torsdag och prata lite... Hoppas på det bästa :) Ni kan väl hålla tummarna för mig !?!?

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen, för sen ska jag hem till Mikaela en sväng.

Ha en bra dag!!!!

Ny Musikvideo " Strangel - Heaven Burn "



Torsdag...

Härligt väder idag också :) Alecx är pappaledig i morgon, så vår helg börjar idag... Det är såååå skönt!

I morgon ska jag och Alecx åka in till Kalmar och shoppa lite. Alecx syster ska ställa upp som barnvakt... Snällt av henne :)

Igår var ju Anna här och färgade sitt hår... Hon blev nöjd! Tur det ;) Kul att umgås tycker jag, för det blir inte allt för ofta man gör det tyvärr... Vi pratade om att kanske åka till springbreake i sommar. KUL!!!!

Var ju hos famror och åt igår också. Stackars Alecx hann inte mycket mer än att komma dit, förrän han var tvungen att åka till tandläkaren. Han har gått med ett hål i sin ena tand hur länge som helst nu och sen igår gick det inte längre. Dom satte bara dit en temporär lagning så länge, så får han fundera ut vad han vill göra sen. Finns två alternativ... Laga hela tanden med att fylla igen hela hålet som är jätte stort och det kostar 3900.... Eller att dra ut tanden och det kostar runt 800. Sen fick han pencillin också eftersom att han hade fått en infektion... Jag, farmor och Engla fick med andra ord äta själva, men det var trevligt det också...

Efter farmor var jag på utvecklingssamtal... Dom sa väl inte någon som jag inte redan visste, men det är alltid skönt att få höra positiva saker om sitt barn och att det går framåt i utvecklingen :)

Sen var det en promenad med Annelie också... Hade hunnit bli mörkt när vi skulle gå, men det är ändå så skönt att det är lite ljusare om kvällarna nu.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Alecx ska väl på sin innebandyträning som vanligt, så jag och Engla får väl vara hemma själva. Hoppas att hennes Astrid Lindgren filmer kommer snart som jag har beställt. Kan vi titta på det ikväll i så fall :)

Ha en bra dag!!!

Onsdag...

Vilken härligt väder vi har ute... Men skenet kan bedra. Det blåser skit kallt :(

Snart kommer Anna hit. Jag ska färga hennes hår och sen blir det nog lite prat om allt och ingenting ;)

Vid 2 ska jag hämta Engla och då ska vi cykla hem till farmor och äta middag. När man har eget boende och lagar sin egen mat varje dag är det verkligen lyx att få komma hem till någon annan och äta. Maten smakar sååå mycket bättre. Varför är det alltid så!?!?

Sen ikväll ska jag på utvecklingssamtal för Engla. Ska bli kul att höra vad dom har att säga...

Pratade även med dom på dagis idag om hennes sovtider. Vi har problem med att få henne att somna om kvällarna, så nu ska vi korta ner hennes sovtid från 60 minuter till 30 minuter. Hon har alltid sovit relativt lite, så det är inte så konstigt att hon inte längre nehöver sova så mycket. Vissa måste ju sova hur mycket som helst... Ja, alla är vi olika och tur är väl det ;)

Ikväll blir det även en promenad med Annelie :) Ett fullspäckat schema med andra ord, men det gillar jag! Inte varje dag bara ;)

Ha en bra onsdag!!!!!

Vad är meningen med livet???

Den frågan fick man ibland i skolan och jag har aldrig vetat vad jag ska svara.

Det finns ju ingen specifikt svar på den frågan utan det är ju högst individuellt...

Men så idag läste jag något som jag tyckte var väldigt bra i boken Etik och livsfrågor.

"Det finns ingen mening med livet, bara mening i livet..."

Det är något som jag tänker ta med mig i alla fall.

Glömde berätta...

Igår satt jag och kollade på TV. Då kommer Engla fram och säger "kissa potta" Jag frågar "vill du kissa på pottan"? Hon nickar och vi går in på toaletten och tar av henne... Hon sätter sig på pottan och kissar direkt.

Så himla duktig hon är :) Säger till när hon behöver gå... Vi har inte ens riktigt börjat med potträning än. Hon får sitta någon gång ibland då hon ska bada, men nu känns det som att vi ska börja på riktigt när hon till och med börjat säga till.

Åh det är så roligt varje gång dom gör nya framsteg... Man blir sååå stolt!!!!

Tisdag...

Tycker att det är lite svårt att veta hur man ska börja ett inlägg... När man bara kommit på det, så brukar det flyta på rätt bra. Så är det väl oftast med allt man ska skriva... Det är svårt att komma igång ;)

Igår var Alecx och Engla i skogen en sväng. Jag var hemma och diskade och plockade lite... Senare på kvällen var jag ute och gick med Annelie. Vi var nere vid deras hus och tittade... Snart färdigt ;) Dom kommer att bli såååå himla fint!!!!! Får vara och hälsa på ofta ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer... Att det alltid ska vara så svårt att komma på något att göra. Visst, man har alltid en massa saker att göra, men ingeting som är roligt och ingeting som Engla kan vara med på. När hon kommer hem från dagis vill man ju hitta på något med henne som hon uppskattar.

I morgon är vi i alla fall bjudna upp till farmor på mat... Engla tycker att det är jättekul att vara där... Sen i morgon kväll ska jag på utvecklingssamtal på dagis, så i morgon händer det lite ;)

Här kommer lite bilder som Alecx tog i skogen igår:














NU....

Har jag sökt 3 sommarjobb. Låter inte mycket, men det finns faktiskt inte fler som jag är meriterad till att söka.

Har i alla fall sökt 1 i Nybro, 1 i Kalmar och 1 i Emmaboda... Hoppas att någon av dom hör av sig i alla fall. Om jag skulle få i Kalmar eller Emmaboda, så hoppas jag att buss och tågförbindelser kommer att passa med arbetstider. Skulle vara så tråkigt att behöva tacka nej till ett jobb bara för att man inte kan ta sig dit...

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen. Har tänkt ta en långdusch för jag är så himla frusen idag....

Helgen...

Lördagen var super trevlig med god mat och trevligt sällskap. Maten vi gjorde med Mikaela blev väldigt god :) Hon tog även en jättebra bild på Engla som jag tog från hennes blogg.



På kvällen var vi hos Evve och kollade på Melodifestivalen... Var väldigt besviken över den, men sällskapet var i alla fall trevligt ;) Fel låt vann, fel låt kom tvåa, fel låt kom trea osv... Min favorit kom BARA sexa. Vad är det för fel på er smak där ute???? Nä, tur är väl det att vi inte tycker lika dant allihopa ;)

Igår tog vi det bara lugnt... Var jättetrött igår för det blev lite sent i lördags... Är inte van vid att vara uppe så länge och sen kliva upp tidigt på morgonen ;) Mamma, pappa och syster var uppe en sväng innan deras bugg... Engla tycker att det är så kul när dom kommer och springer runt som en galning haha!!!

Engla hade lite roliga saker för sig igår som jag tog kort på ;) Hon hittar en massa saker som man ska ta på henne. Här kommer lite kort på det:







Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Nu ska jag i alla fall skicka iväg lite CVn, så att man förhoppningsvis kan få något sommarjobb i sommar... Håll tummarna för mig ;)

Ha en bra dag!!!

Strangel Promo Picture


Lördag...

Igår var jag och Engla uppe på stan och handlade chips. Vi passade på att hälsa på på min gamla praktiplats... Var evigheter sen jag var där nu. Där gick det åt lite tid i alla fall ;) Sen på vägen hem gick vi förbi svärmor också.... Engla åt en massa kex och gosade med kissen Lisa... Sen bar det av hemåt och efter en stund kom även Alecx hem.

Kvällen blev lugn med så ska det låta och så tittade vi även på det nya programmet grillad. Tyckte väl inte att det var speciellt bra, men det kanske blir bättre framåt... Sen efter det somnade jag som en stock... Var super trött!

Idag spelar Alecx in musikvideo i Kalmar, så jag och Engla ska ha en heldag med Mikaela och Liam... Vi har varit där borta och fikat lite... Nu är vi hemma för att Engla var trött, men sen ska vi tillbaka dit och laga mat. Det blir kotletter och potatisgratäng... Såååå gott ska det bli :)

Ikväll är vi ett gäng tjejer som ska hem till Evve och kolla på Melodifestivalen. Ska bli super trevligt!!!

Nehe nu ska jag sätta mig framför TV:n en stund!!!

Ha en bra lördag!!!

Fredag...

Jaha idag är det fredag och helg, men det känns inte så kul... Alecx ska ju iväg hela helgen vilket är tråkigt... Är så svårt att veta vad man ska hitta på. Engla blir så fruktansvärt gnällig, så fort vi inte har fullt upp. Finns ju inte så mycket att göra i Nybro, så det är svårt att få några idéer om vad man ska hitta på.

Idag har vi i alla fall bakat drömtårta... Nu ligger Engla och sover, så jag får en chans att sätta mig ner och ta det lite lugnt. Alecx ska bara hem och duscha och sen vidare till Sävsjöström där han ska tatuera sig hos min kusin. Efter att han har åkt har jag tänkt att jag och Engla ska gå upp till stan och köpa chips som jag ska ha med mig till Evve i morgon. Vi har delat upp lite olika saker som vi ska ha när vi tittar på Melodifestivalen... Efter att jag och Engla har handlat så vet jag inte alls vad vi ska hitta på... Usch vad tråkigt :( Att det ska vara så svårt att ha något att göra. Har egentligen hur mycket som helst som skulle behöva göras, men som inte går när jag har Engla... Till exempel skolarbete. Sen skulle jag behöva skicka iväg lite CV till olika sommarjobb... Men men, det får jag göra på måndag.

Nehe nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av lugnet en stund ;) Ha en bra fredag!!!

Bild...

Mikaela har lagt ut lite nya bilder på facebook.... Där av en bild på mig och Alecx då vårt förhållande var relativt nytt.

Här kommer bilden:


Torsdag...

Då var det torsdag igen och snart helg... I morgon skulle Alecx tydligen iväg och tatuera sig och på lördag ska han in till Kalmar och spela in musikvideo... Blir inte mycket vi får se honom i helgen...

Igår var vi på fika hos Emilia. Hon bjöd på så himla gott fika... Det är så kul att träffas så någon gång ibland och snacka lite skit... Vi ska träffas alla på lördag igen hos Evve och kolla på finalen av melodifestivalen... Vem hoppas du ska vinna???

På lördag när Alecx är i Kalmar ska jag och Engla träffa Mikaela och Liam... Vi hade tänkt laga mat och lite ihop. Ska bli mysigt :) Dom leker så sött dom där 2 :)

I morgon vet jag inte vad jag och Engla ska göra. Hon är ju ledig i morgon och Alecx jobbar, så vi får vara själva hela dagen...

Idag vet jag inte heller riktigt vad som händer... Ska vika ihop tvätten som har hängt på tork och så blir det förhoppningsvis en promenad ikväll också.

Ha en bra torsdag!!!

Tisdag...

Idag har jag varit i Kalmar och shoppat... Alldeles själv! Vad man hinner mycket. Var klar efter 2 timmar och åkte hem igen. Nästan bud på att man ska åka själv varje gång, fast bara nästan...

Detta var det som inhandlades:

Till mig själv:





Till Engla:



Till Alecx:



Igår var mamma och syster här... Vi åkte upp till stan och gick på Lindex och kollade lite på bokrean. Engla fick detta av sin mormor:



Efter stan åkte vi till skokällarn. Där hittade jag ett par tygskor som jag länge velat ha. Köpte ett par från H&M förra året, men dom var för stora. Hade på mig dom nya skorna i Kalmar idag... Hur sköna som helst :) Här kommer en bild på dom:



Ikväll står det tvättning på schemat, så det blir till att hålla sig hemma. Blir förmodligen en liten promenad ikväll.

Ha en bra dag!!!

Tyck till

Jag har tänkt tycka till lite om dom låtar som är med och tävlar i finalen i melodifestivalen på lördag.

Måns Zelmerlöw - Vad har jag att säga om Måns bidrag... Visst är den bra och han levererar ju alltid, men det är just det. Man vet vad man har att vänta. Det är inget nytt... Men som sagt låter är inte dålig.

Caroline af Ugglas - Hennes inlevelse är abslout inget att klaga på. Man ser att hon tror på det hon sjunger, men vad är det hon sjunger om???? Jag blir så fruktansvärt irriterad på hennes ryckningar i hela kroppen med alla dess gester... Jag koncentrerar mig på detta och glömmer bort att lyssna på låten. Som en klok person sa: Låten hade varit bättre om man inte hade behövt titta på henne.

Agnes - Vad är det för kroppsstrumpa hon har på sig egentligen??? Förstår att Charlotte Perelli tackade nej till denna låt förra året, för den är kass. Hur tråkig som helst. Tyvärr Agnes.

H.E.A.T - Visst är det lite go i låten, men hallå!!!! Detta lyssnade dom på under bronsåldern och detta är 2009.

Emilia - ZzZzZzZz Har bara en sak att säga om denna låt, väck mig när den är slut!

Alcazar - Den här låten är en av mina favoriter. Det är svårt att sitta still när man hör den och det är så det ska vara. Mer av detta!!!

Sarah Dawn Finer - Min absoluta favorit. Har ni lyssnat på texten?? Kommer att lägga ut både bidraget och texten senare. Jag tror att alla kan relatera till det hon sjunger om och det är det som gör att den griper tag i mig. Sen har hon en sån fantastisk röst också. Skulle kunna ha denna låt på repeat en hel dag utan att tröttna. Var länge sen en låt fick mig att få sån gåshud som denna låt ger... GO SARAH GO SARAH GO SARAH!!!!!!

E.M.D - Fina pojkar att titta på ;) Låten är inte dålig, men tyvärr så faller den mig inte i smaken. Det är ändå en snygg uppvisning dom gör.

Sofia - HALLÅ detta är svenska melodifestivalen INTE grekiska... Förstår att den internationella juryn röster denna vidare, för den kan ju fakitskt gå hem i Grekland, men vad hjälper det oss??? Trodde först att hon sjöng om Allah haha!!! Nej, nu ska jag inte bara vara negativ för låten är faktiskt inte dålig, så det är synd att hon sjunger på grekiska. Tror att den hade kunnat vara riktigt bra om hon sjöng på engelska.

Molly Sandén - Jag tycker att Molly Sandén har en riktigt stark röst. Hon vann ju lilla melodifestivalen för ett par år sen och den låten var bra... Men så kommer vi till denna. Fy vad mesig. Faller mig absolut inte i smaken.

Malena Ernman - Den här låten är ju väldigt annorlunda. Tycker att det dom senaste åren verkar vara det som går hem i ESC. Låtar som är annorlunda kommer ganska högt upp. Det kanske är det som behövs??? Jag har i alla fall väldigt svårt för denna låt. Tycker inte om opera för fem öre, så det är bra att hon blandar lite. En sak som är dålig är att man inte hör vad hon sjunger när hon går över till operan.

Detta var vad jag tyckte. Lämna gärna en kommentar på vad du tycker...

Här kommer bidraget med Sarah Dawn Finer och texten.



Sarah Dawn Finer - Moving On


Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
'Cause I can make a change
On my own


I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on


Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine


I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on


To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right


I'm moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on
Yes, I'm moving on
I'm moving on


Helgen...

I lördags bjöd vi svärmor och alecx bror på mat... Fick blommor då :)

Jag och Engla var även en runda på stan... Skit trist väder, men det gick.

Annars tog vi det bara lugnt. Jag kollade på Melodifestivalen och Alecx på någon film haha!!!

Måste bara berätta om en bra film vi såg i fredags...  Twilight... Har ni säkert hört talas om. Var verkligen någonting med den filmen som jag fastnade för. Skulle gärna kunna se den snart igen ;)



Igår var ju min födelsedag... Vill tacka alla för dom fina kommentarerna :) Mamma, pappa och syster var i alla fall uppe igår. Det jag har fått är pengar, drinkbok och en shaker till det och av älsklingen ska jag få massage :)

Idag är Engla tillbaka på dagis igen. Gav henne det sista av antibiotikan idag på morgonen. Det tråkiga är att hon har fått biverkningar av den. Natten mellan fredag och lördag så kräktes hon och sen igår hade hon diarée 2 gånger, men jag hoppas att det ska bli bättre nu när hon slutar tar sin medicin ;)

Snart ska jag följa med Mikaela och Liam upp till stan. Vi ska göra lite ärenden. Ska sätta in pengarna jag fått på baken, för i morgon har jag tänkt åka in till Kalmar och sätta sprätt på dom ;)

Ha en bra dag!!!

Söndag...

Idag är det internationella kvinnodagen, men även min födelsedag :)

Förväntar mig att alla som är inne på min blogg idag skickar en hälsning ;)

Ha en bra söndag!!! Det har jag tänkt ha i alla fall :)

Fredag...

Idag har jag och Engla varit och fikat hos Mikaela och Liam. Annelie och Emilia var också med. Kul att träffas sådär någon gång ibland :) Engla var lite gnällig mot slutet, men annars var det himla trevligt...

Var ju tänkt att vi skulle åka och handla lite nu vid 2, men skjutsen var tvungen att komma lite tidigare, så Alecx fick åka själv. Farmor ska nämligen komma och lämna kakor som hon har bakat efter att hon slutar vid halv 2, så det krockade lite...

Får bli att jag och Engla får gå upp till stan i morgon på förmiddagen i stället och köpa present till mamma.

Grattis-kort har även börjat trilla in :) Alltid kul när breven består av annat än räkningar ;)

Ikväll blir det nog bara lugnt, men det är väldigt skönt ;)

Önskar er en trevlig fredag!!!

Bild...

Hittade ett par bilder som jag och Anna tagit på oss från förra fredagen... Hade helt glömt bort att vi gjorde det.

Här kommer en bild:



Dom flesta bilderna var VÄLDIGT suddiga och utan blixt... Undra vad detta berodde på!?!?

Bakning...

Jag och Engla har bakat kladdkaksmuffins...

Så här ser man ut efter att ha hjälpt mamma att baka:



Så här blev kakorna:



Torsdag...

Engla har sovit jättebra i natt. Inte varit vaken en enda gång och vaknade vid 7 idag på morgonen... Hon hade lite torkat var i det högra örat, men annars var det ingenting. Hon har inte sagt någonting idag om att hon har ont i örat heller. Verkar som att hon mår rätt bra idag :)

Vi har varit ute och gått med Mikaela och Liam och sen följde vi med dom hem. Det bjöds på gott fika som vanligt ;) Engla fick en banan och sen satt hon och målade :)

I morgon är Alecx ledig, så vår helg börjar idag :)

I morgon ska nog jag och Engla upp till Mikaela på fika igen... Låter inte som att vi gör så mycket annat ;) men Engla är så himla glad i Liam :)

I morgon ska vi även upp till stan och köpa födelsedagspresent till mamma som fyller år idag. GRATTIS!!!! Sen får vi se om vi kanske hittar något till mig också... Jag fyller ju på söndag :)

Ha en bra dag!!!

Öroninflammation

Det visade sig att det var det som Engla hade fått. Hon hade det på högra örat och början till det på vänstra...

Hon har fått antibiotika som vi ska börja med ikväll. Hoppas att det blir bättre snart, för hon har riktigt ont.

Nehe tänkte bara berätta hur det hade gått...

Onsdag...

Idag vaknade jag vid halv sju av att Engla var ledsen. Jag hämtade henne och gick och la oss i vår säng. Hon pekade på sitt öra och sa ont... Jag tryckte lite på det, men ingen reaktion, så antagligen hade hon inte så ont. Hon pekade på magen och jag tänkte att hon har väl ont där också. När jag kände hade hon stoppat in alla sina nappar i pyjamasen, vilket blir 7 stycken... Haha inte konstigt att hon hade lite ont...

Vid halv åtta gick vi till dagis... Inga som helst problem så jag gick hem. Vid halv tio ringer dom och säger att Engla är väldigt ledsen och vill inte göra någonting. Jag går och hämtar henne och möts av en helt hysterisk unge. Ögonen bara rullade på henne, så hon måste ha skrikit rätt så bra... Var bara hem och i sängen med henne. Hon somnade på 2 röda... Vet inte vad det är med henne.

Tog febern i dag på morgonen och då hade hon 37.0 och sen nu när vi kom hem hade hon 37.2 alltså ingen feber. Vet inte vad som är problemet. Vi får väl se hur dan hon är när hon har vaknat.

Har inte så mycket mer att skriva om.... Ha en bra dag!!!

Tisdag...

I söndags så kom Engla hem igen... Tycker att man märker att hon lärt sig en massa nytt bara på den korta stunden. Dom sa även på dagis igår att dom tycker att hon börjar ta efter väldigt mycket nu. Är så kul när man tittar på henne när hon sitter och läser en bok, för hon sitter liksom och berättar samtidigt som hon bläddrar... Det är med riktiga ord också som vi har sagt när vi tidigare har läst boken...

Igår gick jag hem till Mikaela efter att jag hade varit och tränat... Vi satt mest och pratade om fredagen ;) Efter det gick jag hem och diskade... Hade inte gjort det sen i fredags, så det var en hel del glas ;) Har inte orkat ta tag i det nu i helgen, så det fick stå haha!!!

Igår kväll var det meningen att jag skulle gå med Annelie, men det blev inte så. Hon hann inte med sin buss och kom där med inte hem riktigt i tid, så det blev alldeles för sent då...

Idag känner jag mig lite halvdassig, så jag har blivit lite förkyld. Ingen dunderförkylning, men jag känner ändå av det :(

Ska kanske ibäg med Engla en sväng sen i eftermiddag... Vet inte hur det bestämdes med det där... Får höra mig för lite sen ;)

Ha en bra dag!!!

Söndag...

I natt har jag sovit jättebra, så idag är jag lite piggare än igår :P

Engla hade också sovit hela natten vilket var skönt att höra.

Tittade på Melodifestivalen... Utav alla dom som har gått vidare så är Sarah Dawn Finer min favorit. Fattar inte varför inte hon gick vidare till globen... Blev i alla fall andra chansen och den internationella juryn hade ju henne som favorit denna delfinal, så ett par chanser har hon ;)

Har ju alltid sagt att jag inte tycker att en lugn låt ska gå vidare och det står jag fast vid. Såna låtar spelas typ aldrig, utan det ska vara en låt som alla kan då den spelas på varje radiokanal och varje uteställe. Det ska också vara en låt som är på ENGELSKA... Men nu går jag emot mig själv och säger att denna låt är den bästa utav dom som har gått vidare...

Jaja här kommer låten:


Nu ska jag duscha och diska för är en massa glas från i fredags ;)

Ha en bra söndag!!!!

Bilder som Annelie tagit på Engla och Niccie...




Lite bilder från i fredags...

Knäppa ideér







Annelie och Evve:



Emilia:



På 29:







RSS 2.0