Valborg

Idag är det valborg... Vi har inget planerat, rätt tråkigt tycker jag. Eller så har jag fel och det kommer att bli jätte skönt att inte göra något. Blir ju en massa i helgen. Vi kan ju faktiskt ta var sin drink själva. Behöver ju faktiskt inte vara någon mer som är med bara för att man ska ta sig en drink... Aja får se hur det blir. Om det nu blir någon alkohol så blir det Artic. Köpte den i fredags... Rätt god om man blandar den med sockerdricka.

         

Önskar alla en trevlig valborgsmässoafton!!!!

En till...

Var tvungen att köpa en till klänning. Lika dan fast en annan färg. Färgerna var så somriga att jag inte kunde motstå den. Med en snygg solbränna tror jag att det kan bli skit läckert :)


Kort

I fredags var vi och tog kort på Engla. Så här blev resultatet. Är lite svårt att ta kort på ett kort, men jag har lagt ut en bild där jag tog med blixt och en utan blixt.

         

Nya saker

Har hunnit vara på stan idag och köpt lite nya saker. En badrumsmatta och kläder till mig och Engla så vi blir fina till nästa helg :)

                   

Och så börjar vi om från början igen

Inatt så blev Engla sjuk igen... Eller sjuk och sjuk, hon blev jätte förkyld, så hon har skrikit hela natten. Är skit trött när jag inte har fått sova något. Har ju sovit lite sämre nu när jag har varit dålig, men är på bättringsvägen, så jag har sett fram mot att få sova riktigt igen, men icke sa nicke... Det är väl inte meningen att jag ska få sova något ;) Hoppas att hennes förkylning går över fort, för det är ju inte kul för verken henne eller oss.

Vitrinskåp

Vi har sett ett snyggt vitrinskåp på IKEA som vi kanske ska köpa. Ställa alla våra spritflaskor i (för vi har ju så många ;) ).... Nej, men ställa några snygga glas i eller liknande. Är himla snyggt med vitrinskåp faktiskt.



         

Är det svart/bruna som vi har tänkt oss, men i det andra så ser man mer hur det kommer att se ut. Lampan måste man köpa till, men den kostade under hundralappen så det var inte så farligt. Själva vitrinskåpet var också himla billigt. 499:- Överkomligt ;)

Kläder

Måste hitta mig några kläder och något till Engla. Nästa vecka blir det mycket kalas. Min syster fyller 20 år 4 maj så jag måste hitta något att ha på mig då. Framför allt måste jag hitta något till henne. Är ju alltid lika svårt att komma på vad man ska köpa. Hon ska i alla fall ha sitt kalas på fredagen den 2 maj. Då är det ju även Nybro marknad :) På lördagen den 3 maj så fyller älsklingen 25 år så då blir det kalas igen. Alltid skojigt med kalas, men ibland så kan det ju bli för mycket av det goda. Kalas är alltid lika med god mat och tårta eller liknande. Inte bra när man försöker gå ner i vikt...

Har kollat lite på nätet om kläder, men det är så svårt att hitta något på det sättet tycker jag. Mycket lättare när man ser sakerna framför sig. Ska i alla fall om till stan i morgon eller på lördag och se om jag hittar något. Har sett ett par snygga armband på lindex som jag kanske ska köpa.


Snygga

Har hittat ett par snygga gardiner som skulle passa i vardagsrummet.... Kanske beställer dom. Får se...


image25
Jotex 98:-

Då var det min tur

Nu har jag fått en näsa som rinner. Har lite ont i halsen också, men om det inte blir värre än så här så överlever jag ;)

Måste sätta igång med lite skolarbete... Ligger efter en hel del. Är så svårt att hinna med allt när Engla är sjuk mycket och så. Måste ju ta hand lite om sig själv också för annars orkar jag aldrig med dagen. Sätta sig ner och ta det lugnt en stund när hon har somnat och sen måste man ju gå runt och röja efter henne också och sen finns det ju alltid hushållssysslor att pyssla med. I allt detta ska man hinna med skolan också. Tur att jag inte tar några studiemedel för då kan jag jobba i min egen takt utan att någon kan säga något om det.

Höger, vänster, höger, vänster osv...

Engla har börjat gå... Har lyckats fånga det på bild. Bilderna blev dock inte jätte bra eftersom dom är tagna mot tt fönster, men man ser i alla fall att hon går.

Lägger ut två bilder för att man då kan se hur långt hon har förflyttat sig...

         

Var på skokällaren igår för att köpa henne ett par skor... Det är lättare att gå med lite stöd på fötterna och hon kan då även gå ute, men tyvärr så blev det inte så. Dom hade bara skor från storlek 18 och Engla har typ 16 så dom var alldeles för stora. Vet inte om det inte görs skor i mindre storlekar eller varför dom inte hade några mindre.... Tråkigt var det i alla fall.

IKEA

Igår var vi på IKEA och där köpte vi databordet som jag tidigare och skrivit om. Skit snyggt blev det i alla fall.

Här kommer en bild på det.............

image22

Skor

Skit snygga skor från halens....

STÖVEL
299 :-

Förkylning och feber

Engla är fortfarande jätte förkyld, men har i alla fall sovit hela natten. Det var skönt det. Alecx har sovit på soffan i natt igen, för han har också blivit förkyld så han hostar en massa. Han ville inte väcka Engla med sin hosta, så det fick bli soffan i natt igen. Skrev till han innan och undrade om han hade kunnat sova något i den lilla soffan... Han skrev då att han hade fått feber under natten, så det hade inte blivit så mycket sömn. Han hade 39.5 i morse, men gick till jobbet i alla fall. Dom ha tydligen jätte mycket att göra nu, men någon måtta får det väl ändå vara på det. När man har nästan 40 graders feber så tycker jag att det är okej att vara hemma. Även om man har hur mycket som helst att göra på jobbet. Aja hans val, men det tar ju längre tid att bli frisk om man inte tar det lugnt och vilar.

IKEA

Ska åka till IKEA på söndag med mamma. Ska kanske köpa ett databord då, men vi får se vad pengarna räcker till. Annars blir det väl bara en massa småplock som vanligt. Man kan ju egentligen plocka på sig hur mycket som helst när man är där, men ekonomin brukar ju tyvärr inte tillåta det.


895:-

Engla

Igår somnade Engla som vanligt vid halv åtta, men vaknade en haltimma senare och var skit pigg. En annan var ju rätt trött då efter att ha varit uppe halva natten, men det var ju bara att snällt ta upp henne. Hon somnade dock om igen vid halv elva. Alecx fick sova på soffan i natt, för han behövde verkligen sova ostört om han skulle orka med jobbet. Engla sov ganska bra i natt, men vaknade vid halv sju. Hon brukar sova 11-12 timmar och detta var ju inte ens i närheten av det. Hon ligger och sover nu och jag hoppas verkligen att hon kommer att sova någon timma nu. Annars orkar hon aldrig vara upp tills ikväll.

image20

Bra låt!

Jason Mraz - I´m yours

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
Nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon its again my turn to win some or learn some


I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours


Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love
Listen to the music of the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melodys
It's your God-forsaken right to be loved love loved love love


So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours


I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and laughed
I guess what I'm saying is there ain't no better reason


To rid yourself of vanity and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue


I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours


Well no no, well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la one big family (2nd time: ah, la happy family)
It's your God-forsaken right to be loved love love love


I won't hesitate no more
Oh no more no more no more
It's your God-forsaken right to be loved, I'm sure
Theres no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours


No I won't hesitate no more, no more
This cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours, I'm yours



Bilder på mitt lilla hjärta

Har så många fina bilder på lilla hjärtat!!!!

                             

Kommer att lägga ut många, många, många fler...

Naglar

När jag fyllde år nu i mars så fick jag presentkort hos Johannas Naglar av min älskling. Var där 1 april och fixade till naglarna och är helnöjd med resultatet. Ska dit en gång i månaden ungfär för att hålla dom snygga. Nästa gång är 2 maj...


image15

Kreta

Har ju skrivit tidigare att vi ska åka till Kreta i sommar... Tänkte lägga ut lite bilder på platsen vi ska åka till. Vi ska till Chaniakusten till ett ställe som heter Platanias. Hotellet heter Alkionides... Verkar vara jätte bra. Ska bli så kul! Längtar såååååååå!!!!

                               

Beställning

Beställde lite saker från H&M i lördags. Ett par skor till mig och sen lite saker till Alecx. Han fyller ju 25 i början av maj. Liten har blivit stor ;) Får se vad han mer önskar sig. Var bara lite småsaker från H&M.

         

98:-                     49:50:-

Förkylning och skrik i massor

Engla blev förkyld igår. Det är ju så jobbigt... Hon kan inte sova utan sin napp och den kan hon inte ha nu för att hon är så täppt i näsan. Hon har skrikit och skrikit hela natten. Man känner sig så hjälplös när det inte finns något som hjälper. Har försökt med nässpray, men det hjälper inte mycket. Har precis fått henne i säng nu och hoppas att hon kan sova ett tag. Hon behöver det efter natten... Hon är helt slutkörd typ. Stackars Alecx fick ju snällt bara gå upp till jobbet idag när klockan ringde vid halv sex. Usch vad jobbigt... Hoppas att hon kan sova i natt, för vi skulle behöva lite sömn allihop.



Lilla snorisen...

Regn, regn och åter regn

Jag som hade tänkt ta mig en riktigt lång promenad idag, men det kändes inte som att jag hade så stor lust med det i detta vädret. Får ta en i morgon i stället. Har hört att det ska bli bättre väder då. Längtar till sommar och sol... Speciellt till Kreta!!! Vi åker den 14 augusti. Ska bli så jäkla skönt :) Engla får vara hos sin mormor och morfar då. Tyckte att hon var lite för liten för att följa med och sen vill vi ju ha lite lugnt och skönt. Hon får det bra hos mina föräldrar.

Bestämde med min svärmor idag att vi ska och titta på älsklingens band (strangel) när dom spelar på VOID i Kalmar den 31 maj. Ska bli kul att äntligen få se dom uppträda. Dom har ju haft en del spelningar innan, men jag har aldrig tidigare haft någon möjlighet att kunna komma ifrån och titta på dom. Dom är verkligen skit bra, så det ska bli kul att se dom live. Spana gärna in deras hemsida!

www.myspace.com/strangelmusic




Måste bara lägga ut en bild på lilla sötnosen och hennes outfit idag. Skit söt är hon :)


image4

Ensam hemma...

Eller nästan... Engla ligger och sover och har gjort sen sju ungefär och Alexander är i Kalmar. Har haft det lugnt och skönt och kan göra precis som jag själv vill. Kolla på det tv-program jag vill och så. Köpte lite naturgodis innan när jag var och handlade så jag skulle ha lite gott till ikväll. Gott var det också, till en början i alla fall. Handen går liksom av sig själv efter en stund och jag känner nu att det blev lite för mycket av det goda. Är farligt sånt där. Annars har det inte hänt så mycket idag. Tänkte sitta vid datorn en stund nu innan jag går och lägger mig. Får se vad jag hittar på... Finns ju rätt mycket skoj på nätet.

Tänkte lägga ut två bilder på vårt kök som jag är rätt nöjd med. Vi har fixat till det lite, för det var inte så fint när vi flyttade in. Är bara golvet kvar som jag vill ändra på. Är en beige ful plastmatta som inte passar sig till det andra. När tid och pengar finns så får vi fixa till det.

                      

Mitt första inlägg...

Jaha då ska man bli en aktiv bloggare nu då. Får se hur detta kommer att gå. Ska försöka lägga ut mycket bilder och så för det är ju nästan det som är skojigast att titta på ;) Satt precis och kollade på kollektionen från Marimekko. Säkert jätte snygga kläder, men jag har så fruktansvärt svårt för modet som är nu. Alla möjliga färger och figurer. Jag som trivs bäst i svart, vitt och grått... Neutralt och snyggt. Visst ibland kan det vara snyggt att ha en färgad topp till ett par svarta byxor, men då ska den inte vara brun, röd, orange och ihop dessutom. Aja kanske kommer in i det senare när man har vant sig lite.

Lilla sessan ligger och sover nu... Skönt med en stund över för sig själv. I eftermiddag kommer mamma och pappa in till stan. Ska åka och handla lite med dom. Kylskåpet ekar det i, men har inte så mycket pengar så jag får köpa det som är nödvändigast. Och så finns det ständiga problemet... Vad ska vi äta idag? Är så tråkigt att alltid hitta på vad man ska äta. Själv går jag på diet så det är inte så mycket variation för min del. Sallad, sallad och åter sallad. Har i alla fall olika tillbehör till så lite variation är det allt ;)

Nehe om man skulle ta och göra lite nytta här hemma.... Här kommer i alla fall en bild på vår lilla docka!

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0