Dagis

Idag var Engla ute själv på dagis med dom andra och jag satt inne och läste tidningar. Det hade tycligen gått hur bra som helst. Tittade ut lite då och då för att se hur det gick och såg inget annat än en glad liten dotter som sprang runt.

Nästa vecka ska hon vara själv 2 timmar per dag och sen veckan efter det så börjar hon på riktigt. Hon ska vara mellan 8-14 och ledig fredagar. Tror det kan bli rätt bra så i början.

Tänkte bara berätta att jag hittade ett par skor igår. Har letat hur länge som helst efter ett par snygga stövlar utan klack. Har kollat sen förra hösten, men inte hittat några snygga, men så igår så såg jag dom ;) Mina skor som jag förmodligen kommer att gå med inne för att jag är så glad över att äntligen har hittat.

Ha en bra fredag!!!

Shopping på lördag är spikat...

Tack vare min snälla mor som ställer upp och är barnvakt. Tack mamma!!!!

Engla trivs som ficken i vattnet på dagis och det känns jätte bra.

Har väl inte så mycket annat att tillägga idag...

Ha en bra dag!

Världens sötaste...

Kappa har jag hittat på Lindex till Engla. Kan inte sluta tänka på den. Är nästan så att jag skulle vilja ha en själv ;)


Vill ha från H&M

Till mig:2-pack toppar 98:-
Byxor 298:-
Kofta 349:-
Skjorta 149:-


Till Engla:Mössa 39,50:-
Mössa 39,50:-
2-pack pyjamas 149:-
Raggsockor 29,50:-
3-pack sockor 49,50:-
Stövlar 98:-
Sweatshirtbyxa 59,50:-
Topp 69,50:-
Velourbyxa 49,50

Denna juvliga shopping...

Jag och Alecx hade tänkt åka in till Kalmar på lördag och shoppa... Men hittar ingen barnvakt. Alla tycks vara upptagna till helgen.

Fick dubbla betalningar denna månad, så efter att ha betalat räkningarna så fick jag lite pengar över. Måste handla lite till Engla inför hösten och kanske något litet till mig själv ;)

Efter denna helgen så har vi fullbokat varje helg fram till Oktober och så länge har jag verkligen inte lust att vänta...

Ska även hitta tid till att måla om i Englas rum. Ska bli en ljuslila färg som vi efter mycket om och men har kunnat enas om.

Vart tar tiden vägen??? Den bara rinner iväg. Snart flyttar väl Engla hemifrån också ;)

1 vecka på Kreta

För er som är nyfikna på hur vi hade det på Kreta, så kommer här en liten kort redogörelse om det.

Har aldrig tidigare upplevt något så underbart. 35 grader i skuggan om dagarna och 28 gader om kvällarna. Maten var hur god som helst och grekerna var jätte trevliga. Efter varje måltid var det "ouzotime". Detta innebar att man gick gratis ouzo och gratis frukt. Nu tycker inte jag att ouzo är speciellt gott, men när det är gratis får man väl alltid tvinga i sig lite ;) Frukten går inte att jämföra med den vi har här hemma. Helt underbart god... Om jag skulle klaga på något så skulle det vara sängarna. Dom var så fruktansvärt hårda, så man hade lika gärna kunnat ligga på golvet... Annars var det kalas hela tiden :)Liten har blivit stor...

Vi får väl ta och inse nu att Engla inte är Vår lilla bebis längre, utan att hon faktiskt har gått och blivit en stor tjej nu.

Första inskolningsdagen på dagis idag... Det gick hur bra som helst. Engla brydde sig inte om mig utan bara sprang runt som om hon alltid hade varit på dagis. Inte ett dugg blyg ut sprang runt till alla. Det kommer att bli hur bra som helst sen när hon börjar.


Idag bär det av...

Till Kreta... Underbara sol och värme. Ska njuta av varje sekund. Inte göra något annat än att bara ha kul, kul och åter kul.

Engla åkte till mina föräldrar igår. Det var jobbigt. Svårt att förstå att man inte får se henne på 1 vecka. Vi vet ju att hon får det bra i alla fall. Det är ju som hennes andra hem och det har aldrig varit några problem när hon har sovit där, vilket har varit ett par gånger. Pratade precis med mamma och allt hade gått bra i natt. Hörde Engla i bakgrunden... Och hon var jätte glad. Sprang runt och gjorde glädjetjut ifrån sig. Åh min lilla älskling... Syns om 1 vecka!

Vid halv tre kommer vår skjuts. Incheckningen stänger tjugo i fyra och planet går vid tjugo i fem. Tar väl cirka 4 timmar att flyag dit, så vi är framme någon gång ikväll.

Hörs om 1 vecka!!!!

Vill bara säga det...

ATT OM 1 VECKA ÅKER  VI TILL KRETA :)

Gazellen

Igår var vi på informationsmöte på Gazellen som kommer att bli Englas dagis. Hon ska börja skolas in 25 augusti. Allt verkade jätte bra, så det kommer att bli kanon ;) Det kommer att vara 12 barn på hennes avdelning. Dom är mellan 1-3 år. "Fröknarna" var jätte trevliga allihop...

Snart åker vi till KRETA :) Skönt att få komma bort från detta skit väder som har kommit. Verkar inte som att det ska bli någon bättring enligt SMHI, så det ska bli såååå skönt att få komma till sol och värme.

Engla har fått 3 tänder till på överkäken, så hon är lite gnällig och har svårt att sova, men hon är sååå söt i sina nya tänder. Blir lite lättare för henne att äta också.

Nehe nu ska jag städa lite, för Engla hittade skåpet där vi samlar våra plastpåsar och har dragit ut alla dom. Hela köksgolvet är fullt av plastpåsar nu ;)

RSS 2.0