Bilder från Sjuhäradsfestivalen

Strangel hade ju spelning där i lördags, så jag tänkte lägga ut lite bilder därifrån.



Och så min älskling <3


Söndag

Snart kommer Alecx hem :) Engla saknar nog sin pappa lite för hon går runt och säger pappa hela tiden ;) Lilla sötnosen!

Satt och skulle fixa min blogg igår. Hittade en sida där man fick hjälp med sånt. Höll nog på i nästan 2 timmar, men det blev inget bra, så jag tog bort allt igen. Trött jag blir... Ska det vara så himla svårt????

Idag händer det nog inte så mycket. Är så fruktansvärt trött, så jag orkar inte med så mycket.

Fredag och lördag

Hade ju lite fest här uppe igår. Alltid trevligt att ha lite kompisar här. Vi åkte in till Kalmar en sväng och jag skulle ljuga om jag sa att jag hade jätte kul, men roligt att få komma ut lite i alla fall.

Idag kom Engla hem runt 1. Har ju inte sett henne sen i onsdags... Vi lekte lite i hennes rum och sen vid 2 gav jag henne mat och efter det gick vi upp till satn. Vi gick in på willys och köpte dricka och sen gick vi till "glasskiosken" och köpte mjukglass i en bägare. Vi satte oss på en parkbänk och delade på glassen :) Efter det gick vi och köpte pizza. Har inte ätit det på jätte länge, men så blev jag ju som jag blev i magen också :( Vi gick till lekparken en stund också, så vi har haft fullt upp. Vi 7 somnade hon som en stock.

Längtar till Alecx kommer i morgon!!! Spelningen hade gått jätte bra! Lite stolt är man allt ;)

FREDAG!!!

Ska snart iväg och fixa mina naglar. ÄNTLIGEN säger jag bara. Var typ 2 månader sen sist, så det behövs verkligen.

Solade framsidan igår, så idag blir det baksidan. Ser inte klok ut med solbränna bara på ena halvan haha!

Ska äta lunch med sofie på stan senare. Ska bli kul, för jag har inte träffat henne på evigheter.

Ikväll kommer tjejerna runt 7... Kul vi ska ha!

Ha en bra dag!

Öland

Igår var vi på Öland... Det var riktigt trevligt. Var ju på Köpstaden för att hitta något till Liam. Det var lättare sagt än gjort. Var inne på H&M först och hittade en liten sak, men väntade med att köpa den eftersom att jag ville kolla på KappAhl innan. Där fanns det absolut ingenting... Så jag gick tillbaka till H&M för att hitta något mer för jag ville inte bara komma med denna lilla lilla sak. Hittade absolut ingenting som passade till och Engla var skit gnällig i vagnen, så till slut bara tog jag en sak till. Blev bara två små, små saker, men det är ju i alla fall tanken som räknas. Hoppas bara att Mikaela tycker om det också. Tycker att båda sakerna var söta ;)

Engla följde ju med mamma och pappa hem igår. Har inte hört något från dom, så det tolkar jag som att det har gått bra. Hoppas det i alla fall, för min lilla mammas skull :) Alecx mamma, bror och syster kom förbi igår, så vi satt ute på balkongen och pratade... Var sååååååå varm och skönt :) Sen var vi ute och gick "rundan". Alecx var helt slut när vi kom hem och undrade hur jag orkade gå denna varje gång. Så jobbig är den faktiskt inte. Tar precis 1 timma och det är perfekt.

Idag ska vi hem till Susanne (Alecx mamma) och sola. Har ingen solskyddsfaktor, så det blir till att vara försiktig. Hoppas på att få lite färg i alla fall.

Ha en bra dag!

Imorgon...

Ska vi åka till Öland. Farmor och Rolf ska bjuda alla på middag. Med alla menar jag min släkt från pappas håll. Ska bli trevligt :) Ska ner till Ölands Köpstad tänkte jag för att se om jag hittar något till Liam ;) ska bli kul att få se han sen!

Efter att vi har varit på Öland så tar mamma och pappa med sig Engla hem. Hon ska vara där tills på lördag, så att jag får lite semester ;) Ska ha lite pataj på fredag tänkte jag. Ska in till Vallen i Kalmar... Har inte varit ute i Kalmar på 2 år, så jag ser verkligen fram mot det och hoppas att vi får skit kul!

Ska även köra runt Kalmar innan Öland för att hämta ut våra pass.

Ha det bra!!!!

Vardagsrummet

Såhär ser vardagsrummet ut efter att vi köpt den nya soffan. Är helnöjd ;)


Nya saker

Har tagit lite bilder på nya saker som vi har inhandlat. Det är Englas nya potta som vi köpte på Karlssons. Engla ligger och sover nu så därför kunde jag inte ta kort på hennes nya gardiner som vi också köpte där. Sen är det hennes nya vagn (den lilla) som vi köpte på JYSK. Mitt nya halsband som jag fick av Alecx när han var på Gotland. Engla fick en tröja som det står "övningsgår" på, men den ligger i tvätten så den kunde jag inte heller ta kort på. Sen är det Englas nya dress som hon fick av sin farfar från Högsby. Och så är det ett linne, en tröja och en klänning som hon fick av sin mormor, morfar och moster efter att dom varit i Sthlm.


Högsby

Idag har vi varit i Högsby på Karlssons. Köpte en potta till Engla och så nya gardiner till henne. Är väl fortfarande lite tidigt att börja träna henne på pottan, men att ha den framme på toan så att hon kan se och känna på den är väl en början till träningen. Utav sin farfar fick hon en adidas-dress. Jätte fin var den :) Engla somnade en stund på vägen dit, men även en stund på vägen hem. Var min tur att lägga henne idag och jag fick hålla på i en timma innan hon somnade. ALDRIG mer säger jag. Nästa gång hon somnar sent så får hon vara uppe lite längre. Känns lönlöst att hålla på när hon inte ens är trött.

Nehe nu ska vi kolla på film...

Igår (fredag)

Var vi på Ölands Djurpark. Engla tyckte det var jätte skojigt att kolla på alla djuren. Speciellt getterna. Trodde hon skulle vara rädd för dom, men hon ville inte gå ut därifrån. Annat var det med kusin Neo som började gråta och sa att han inte tyckte om getingarna ;) han är för söt!!! Vädret var okej. Regnade lite, men då satt vi och åt, så vi fick det inte på oss.

Här kommer lite bilder:


Borta bra, men hemma bäst!

Kom hem i torsdags efter en veckas tid i Fröseke. Allt var bra, lite segt, men okej. Vi gjorde inte så jätte mycket. Tog det mest lugnt. Syster yster fyllde ju år i lördags så då var det kalas. Släkten på pappas håll kom då. Vi fikade ute, men fick flytta in eftersom det kom regn och åska. På söndagen kom släkten från mammas håll. Det blev då grillat... Jätte gott!!!! Kul att få träffa moster och så nu för dom ska bo i England i ett år. Annars bor dom i Helsingborg, så det är inte så ofta vi träffas.

På tisdagen åkte mamma, pappa och syster till Sthlm. Blev ensam med Engla ett tag, men sen kom Alecx. Hade inte sett honom sen fredagen. Dom hade haft det bra på Gotland. Lite tråkigt väder, men annars okej.

Ja det var väl det som hände typ.

Regn och rusk

Idag är det inget skojigt väder. Hoppas att det blir bättre för alecx skull. Inte kul att sova i tält när det regnar en massa. Mamma och pappa kommer och hämtar mig och Engla runt 2. Då ska vi åka och handla på Kvantum. Engla tycker att det är så kul i affärer... Finns ju så mcyket att titta på ;)

Igår var vi ute och cyklade på alecx bror och hans son. Vi cyklade runt sveakiosken och tog en glass. Sen bar det vidare till Rismåla. Länge sen jag var där nu... Sen på hemvägen stannade vi till på en lekplats i Idehult. Det tyckte Engla var skojigt :)

På kvällen sen var jag och Annelie ute och gick. Vi gick ner och tittade på deras husbygge... Var nästan att man blev lite avundssjuk ;) Kommer att bli sååååååååå fint!!!

Nehe nu ska jag in i duschen. Hej hopp!

Trött

Idag är jag sååååååå trött. Vi låg och kollade på den nya Irene Huss igår så det blev rätt sent. Det var det å andra sidan värt för filmen var jätte bra. Det är ju alla dom filmerna tycker jag. Synd att det bara finns en kvar och den släpps inte förrän i september :(

Med den nya soffan här fick inte vårt gamla bord plats, så det fick svärmor köpa, det med :) Nu har vi bara ett litet, litet svart, men jag tycker inte att det behövs mer. Åh jag är så nöjd med hur det blev...

Imorgon bär det av till Fröseke. Syrran fyller år på lördag så det blir en massa kalas i helgen. Sen på tisdag ska mamma, pappa och louise åka till Sthlm, så alecx, jag och engla ska vara husvakt ;) ta hand om katten och så. Jag och Engla blir borta en vecka för vi åker inte hem emellan. Kommer nog inte skriva så mycket under den tiden, men det kommer nog ett litet inlägg i morgon också :)

Ha det bra!!!!

Inget mer ekande i vardagsrummet...

Efter mycket om och men, så fick vi äntligen hit en soffa igår. Tack Annelie för all hjälp :) Det blev jätte fint. Kan lägga upp en bild sen när jag orkar haha....

Man blir ju så deprimerad av detta jäkla skit väder. Ska det behöva regna varje dag???? Mer sol och värme tack.

Olyckan i Sävsjöström har verkligen fått mig att tänka efter. Livet kan ta slut så jäkla fort. Man tar nästan livet för givet tycker jag... Ena minuten andas man, men nästa kan sista andetaget vara taget. Ta vara på varje minut som du lever och alla dess roligheter som livet innebär. Fan tjejen var ju bara 15 år. Hon gick i min systers klass nu på högstadiet och hade precis slutat nian. Hela världen stod öppen framför hennes fötter... Men blev ifråntagen alla möjligheter. Fy fan vad livet kan vara grymt ibland.

Och med detta säger jag tack och hej för mig...........


Kosta outlet

Igår var vi på kosta outlet. Hittade inte så mycket, men ändå kul att få komma iväg. Alecx köpte underkläder till mig :) så snäll han är... En klänning till engla och två tröjor till sig själv. Var ute och gick med annelie en säng sen på kvällen också. Sen hände det inte så mycket mer. Var så tråkigt väder så jag hade inte lust till så mycket.

Jo på kvällen kollade vi på en film också. Hemsöborna... Nej, inte den gamla utan den nya. Skådespelare som brukar vara med stefan och christer... Skit tråkig var den i alla fall. Såg inte färdigt hela. Tycker inte om den ena som var med. Han är bara föööööööör mycket. 


    

Ingen bra dag...

Ingen bra dag idag. Blev påmind om min så kallade fobi i natt, så den har förföljt mig hela dagen. Den brukar föjla efter efter mig i ett par dagar tills dess att jag har glömt händelsen. Hatar denna fobi som följer efter mig. Försvinn... Kan inte jag få ha en "vanlig" fobi i stället. Som att vara rädd för ormar eller liknande. Inte den här bara :(

Ännu en dag med okej väder...

Är lite blåsigt idag och inte lika fint som onsdag och torsdag, men fortfarande helt okej. Man blir ju mycket piggare när solen tittar fram.

Var ute och gick igår kväll. Femte dagen i rad. Kändes i benen, så när jag kom hem var jag jätte trött. Annelie frågade om jag hade lust att komma bort till henne en sväng. Var jätte trött, så jag orkade inte det. Synd att jag var så jäkla trött, för det hade verkligen varit jätte kul.

Engla ligger och sover just nu och Alecx är på Juventus och äter med jobbet. Ikväll har dom grillfest också... Så det blir en hemmakväll ensam med Engla. Känns som att det kommer att bli mycket av det nu i sommar. Men men, min dag kommer väl den också... Kan ibland även tycka att det är rätt skönt att sitta hemma själv när Engla har somnat, men inte allt för ofta bara ;)

Tomt....

Är så tomt i vardagsrummet nu tan soffan så att det näst intill ekar. Har satt dit våra 2 fåtöljer nu så länge i alla fall. Har fixat i Englas rum också. Blev ju så mycket plats nu när tvåsittsen (soffan) försvann från hennes rum. Har möblerat om lite hos henne, så nu är det jätte fint :) Hon har ju så sjukt mycket leksaker,så jag har rensat bort dom som hon inte använder. Typ saker som man ska ha när man är bebis och det tycker inte jag att hon är längre.

Måste gå och fixa mina naglar snart. Har inte gjort det på nästan 1½ månad. Dom är skit långa och så har en gått av :(  Får inte tag på Johanna bara. Har ringt hela veckan, men inget svar. Hon kanske har tagit semester denna veckan. Vem vet...

Idag är Alecx sista dag på jobbet innan semestern. Han är sjukt glad för detta. Vet att han har längtat som sjutton.

Vill skänka en tanke till Annelie också som blev faster i natt till en liten tjej :)

Ingen soffa :(

Det kom ingen soffa till oss idag :( den skulle komma nästa onsdag i stället. Blir vi sofflösa en vecka nu då, för svärmor ska hämta våran idag...

Var och fixade passet igår. Tar väl 1-2 veckor innan det kommer bara. Passet kostade 400:- trodde det skulle gå på 500:- så där tjänade jag in en hundralapp haha!

Ska nog upp till stan med Engla sen när hon har vaknat. Ska köpa en glass till oss som vi kan sitta ute i solen och äta :) Skönt att solen och värmen har kommit tillbaka igen. Man blir så mycket piggare då.

Alecx jobbar bara i morgon med och sen har han semester i 4 veckor. Ska bli kul med lite sällskap om dagarna. Har ju Engla, men nu får jag dubbelt upp i sällskap :)

Inte långt kvar till Kreta nu. Längtar sååååååååå!!!!!!!!!

Vill också ju...

Min sambo ska åka iväg till Gotland nästa helg och sen 2 helger efter det ska han på festival i 4 dagar för dom har spelning där. Vill också komma iväg och hitta på saker. Ska ju åka till Ölands djurpark med Engla och så ska vi ju till Kreta, men ska jag behöva sitta fast här i Nybro resten av sommaren!? Är ju så svårt att komma iväg när man inte har någon bil... Jag strävar efter att få komma iväg och hitta på saker med min familj. Synd att man inte känner någon med stuga på Öland för då hade man ju kunnat åka dit ett par dagar. Bara det här att få slippa se lägenheten är ju semester bara det. Att få komma ifrån den vanliga vardagen skulle vara så himla skönt bara vi 3 tillsammans någonstans. Önska kan man ju alltid :(

Förra sommaren var vi ju hemma hela tiden. Engla var ju precis nyfödd, så då går det ju inte att åka iväg så. Vill inte att denna sommaren ska bli lika dan. Det är under sommaren som jag får energi för att klara resten av det mörka och trista året. Åh jag vill också komma iväg.................

Hoppas att vår soffa kommer i morgon i alla fall.

RSS 2.0