Ingen lust...

Idag har jag inte lust att göra något jobbigt alls, fast att jag har skolarbete som väntar. Orkar inte skriva något här heller, så jag lägger ut lite bilder i stället... Är alltid kul att titta på lite bilder.

Saknar underbara varma Kreta...



Engla när hon håller på att lära sig krypa...



Sötnosen i sin säng...



Vår ögonsten...



Nehe nu blir det till att äta frukost och sen sätta igång med skolarbetet.

Helgen

I fredags åkte jag och Engla hem till Fröseke. Alecx skulle åka till Tyskland med jobbet, så vi åkte hem för att få lite sällskap.

I lördags var vi på marknad i Bäckebo. Hittade ingenting, men det var ändå en trevlig liten utflykt. På eftermiddagen var vi och fikade hos mormor. Vi bestämde där att vi skulle gå ut på en promenad. Blev en promenad på cirka 2 timmar där vi letade kantareller. Hittade bara några, men det är alltid lika kul när man hittar...

I söndags åkte vi hem igen. Alecx hade shoppat loss på alkohol... Känns skönt att man har lite hemma nu ;)

Engla har sovit som en prinsessa i helgen. Länge på morgonen och inte vaknat någon gång på natten. Så fort vi kommer hem sätter det igång igen - Att hon inte sover riktigt. I natt vaknade hon vid 4 och ville inte somna om. Hon fick lite välling, men det tog nog nästan 2 timmar innan hon somnade om och då skulle vi ju nästan kliva upp. När klockan ringde ville hon inte vaknade. Hon blev jätte sur när jag tog i henne. Varför sover hon inte????

Tradera

Har lagt bud på ett par pumps på tradera. Vill verkligen ha dom. Auktionen slutar på söndag kväll, så det blir att sitta och vaka som en hök då... Måste lägga ett bud i sista sekund om någon kommer och lägger över mig, så att jag blir sista person som hinner lägga ett bud. Är lite spel det där. Måste satsa i rätt tid, annars förlorar man allt. Hoppas att jag vinner!!!


Förkylning och feber

Jag blev förkyld i söndags :( har inte känt mig dålig utan bara en vanlig förkylning.

I måndags så var vi och åt middag hos farmor. Alltid lika gott :) När vi kom hem därifrån tyckte jag att Engla kändes varm. Vi tod febern och det visade sig att hon hade 38.5... Hon fick lite alvedon och somnade redan vid 18.30. Vid 2 på natten vaknade hon och drack upp nästan en hel flaska med vatten. Efter en liten stund kom det upp igen i våran säng... Och känslig som jag är mot sånt blev jag dålig och fick springa på toa flera gånger... Det var kaos här. Stackars Alecx fick kliva upp till jobbet efter bara några få timmars sömn.

Natten där efter la han sig i soffan i förhoppning om att få sova lite mer. Vi har en väldigt smal skinnsoffa så han hade ju klibbat fast i den och även trillat ur en gång och slagit i axeln. Jag hade faktiskt lagt på ett underlakan, men det hade glidit av...

Engla har haft runt 40 grader i feber, men idag är hon bättre. Känns skönt... Aldrig kul när dom små liven är sjuka.

Ha det bra!

Söndag = Barndop

Min kusin Vilma skulle döpas i fröseke Kapell . Sist vi var där var då Engla skulle få vatten på pannan!
Kändes som om att det var igår ! Tiden går alldeles för fort.
På tal om vilmas dop , här är lite bilder från dopet och från efterkalaset i Nylundsskola !!

                 

Lördag!

I Fredags åkte jag Engla och Alecx hem till mina föräldrar. Rätt skönt att komma hemifrån ibland:)
Vi åt god mat och slappade vid TV´n.
Efter en god natt sömn ute i ingemansland gick vi ut i den enorma trädgården där vi sparkade lite fotboll med Engla. Och Alecx den "dåren" hittade ett par skidor i pappas föråd. På kvällen kom min syster och hennes kompis, och åt kvälls middag med oss.
Därefter åkte dom till Folkan i Nybro för att titta på Eva Eastwood.
Sen vart det inte så mkt kvar av den kvällen.
Här kommer ett axplock av bilder!
Håll till godo !!

       


Hinner inte...

Idag har jag städat häcken av mig och måste iväg till dagis och hämta Engla nu, så jag hinner inte skriva något idag heller, men allt är bra i alla fall.

Hörs!!!!

I morgon gäller det...

För då börjar jag min praktik. Kommer inte att bli så mycket uppdateringar här på min blogg då. Oftast kommer jag att jobba 7.30-16.00. Efter det kommer jag att spendera min tid med familjen, så jag kommer inte att få någon tid över att skriva här. Ska försöka skriva något till helgen om jag inte hinner innan, berätta lite hur det är på praktiken och så.

Önska mig lycka till!

Varm chokladmjölk...

Finns det något mer underbart än detta en sån här ruggig dag???


Engla testar kläder

Köpte lite vinterkläder till Engla för någon helg sen. Testade dom på henne igår. Så här blev det:




Söndagens utflykt...

Igår var vi ute i skogen och gick. Hade även med oss lite fika. Engla tyckte det var sååå skojigt att springa runt i skogen. Vi har aldrig gjort det inte direkt. Nu vet vi att hon tycker om det, så det gör vi om fler gånger. Blev en del bilder tagna som jag tänkte visa. Bilder säger mer än tusen ord ;)


I stundens hetta!

Måste ju självklart medge nu att efter jag la upp bilder på "Billie" i GreenDay
att Alecx ,älsklingen min har dock den snyggaste  klädstilen , någonstans därefter kommer "Billie"


Bilder på mina ögonstenar !!












Dagens Outfit!


Klädstil

Billie Joe Armstrong (sångaren i Green Day) är en herre med riktigt, riktigt, RIKTIGT snygg klädstil... Har verkligen fastnat för den.



         


Händer inte mycket...

Har inget att skriva om för det har inte hänt något. Sitter och tänker och funderar, men det är helt tomt.

Är det gamla vanliga, lämna Engla på dagis, skolarbete, hämta Engla på dagis, diska, laga mat, städa, tvätta osv. Såhär ser mina dagar ut... Inget kul att läsa om.

Hoppas att det händer något skojigt snart, så att jag kan skriva om något roligt som har hänt.

Ha det bra!

2 bilder...

från spelningen i Örebro.


Helgen som varit...

Åkte ju hem till föräldrarna i helgen. Har varit jättebra förutom att det har regnat hela tiden. Var och åt mat hos mormor i lördags, vilket var trävligt eftersom jag inte är sär så ofta...

Idag var jag och lämnade Engla på dagis vid 8. Därefter skulle jag cykla till min praktik för att få tider med mera. När jag är på väg hem från Englas dagis får jag se att min köra sambo har tagit MIN cykel till jobbet och lämnat hans hemma. Nu kanske ni tänker att jag kan ju ta hans i stället, men nu är det såhär att jag inte har några nycklar till hans cykel. Kände hur paniken började komma krypandes... Hur skulle jag ta mig upp till Madesjö??? Går ju i och för sig att gå, men då hade jag aldrig hunnit i tid. Kom på att Alecx syster bukar läna sin son på Englas dagis runt halv nio, så jag ringde henne och frågade om inte jag kunde få låna hennes cykel, så kunde hon vara hemma hos oss så länge. Snäll som hon är så ställde hon upp. Allt ordnade sig till slut i alla fall. Var tur det, för annars vet jag en som hade legat risigt till ;)

Ha en bra dag!!!

Idag bär det av...

till the big city Fröseke ;) Var ett tag sen jag var där nu, så det ska ändå bli skönt. Roligare än att sitta här själv hela helgen.

Idag var Engla på biblioteket med dagis. Det hade gått jättebra. Hon hade sprungit runt och rivit ner lite böcker och så bara haha!

Har inte så mycket mer att tillägga idag. Ha en bra helg alla!!

Pluriplax

Ikväll spelar Strangel i Örebro... Pluriplax heter festivalen. Här kommer lite info och vilka band som ska spela.

Pluriplax är en musikfestival i centrala Örebro, på våran scen är all musik välkommen och ju mer varierande setlist desta bättre. Pluriplax hade sin premiär 20 Oktober 2007 och det blev succé direkt med över 200 besökare och 8 grymma liveakter. Den 24 November återföljdes succén med ännu 8 grymma akter. Nu är vi inne i 2008 och Pluriplax är snart tillbaka med hela 12 band på 2 dagar. 5-6 September bär det av igen och då ska vi vara bättre än någonsin. Be Ready!

Pluriplax drar cirka 240 besökare.

strangel ( electro,gothic,pop )
Artificial Souls ( rock )
the boatsmen ( rock )
mystical roots ( reggae, ragga, dub, hip hop, worldmusic )
Alissa Isakovis (singer/songwritter)
Unfailed Dreams (Garage, Classic rock, rock)
SAI ( hårdrock )
Friday Night Scenario (screamo )
Bad Karma ( rock, Classic rock )
side show fair (alternativ pop och rock)
shallow sense ( rock,indie )
The Cleanstream Company ( pop,rock,punk )

Lycka till på spelningen ikväll älskling!!!


Trött, trött och åter trött

Engla blev förkyld igår kväll, så hon har knappt sovit på hela natten. Hon har fått ligga mellan mig och Alecx för man orkar ju inte springa in i hennes rum hela tiden. När hon väl somnade mellan oss ligger en annan på helspänn för man vågar knappt röra sig ifall hon skulle vakna igen...

Idag på morgonen ville hon inte ha någon välling utan bara slog mot flaskan. Försökte ge henne lite mjölk i stället eftersom det är lite mättande. Man vet ju själv att man inte är speciellt sugen på mat när man är i början av en förkylning.

Lämnade henne som vanligt på dagis i alla fall. Hon är liksom inte dålig, utan det är bara näsan som rinner. Lite gnällig också förstås eftersom att hon inte har sovit så mycket i natt. När jag skulle säga "hej då" till henne på dagis blev hon så ledsen. Hon ville vara hos sin mamma när hon inte kände sig riktigt pigg... Tur att hon inte ska vara där så länge idag då.

Hoppas att vi får sova lite bättre i natt. Alecx åker till sin spelning runt 6 i morgon på morgonen så jag hooppas verkligen att han får sova lite. Jag och Engla ska hem till mamma och pappa över helgen så jag får lite avlastning där i alla fall.

Ha en bra dag!!!

Mina 2 älsklingar





Strangel har spelning på fredag igen i Örebro!!!!!!!

Dagens outfit


Vår älskade Engla...

Blir idag 15 månader. Idag är det också precis 1 år sen hon döptes. Mamma och pappa älskar dig över allt annat <3


Återseende...

Igår var Sofie här. Har inte träffat henne på jättelänge. Sist hon var här hade Engla precis lärt sig att gå och det var ju väldigt länge sen hon lärde sig det. Vi var nere på Mc Donald´s och tog en fika och sen gick vi hem till mig och badade Engla. Alltid lika roligt att göra det ;)

Anna var uppe en sväng idag också... Alltid trevligt med lite sällskap :)

Var på möte på skolan idag. Ska börja läsa en ny kurs och så blir det praktik vecka 38-42. Ska vara i Madesjö...

Alecx var och tatuerade sig igen hos min kusin igår... Blev jättefint, men det räcker kanske nu? Är ju så många nu att man har tappat räkningen haha!



Älsklingen min <3

Dagens outfit



T-shirt H&M
Jeans Only
Skärp H&M
Halsband Glitter

Dekoration

Vi har dekorerat våra garderobsdörrar i sovrummet lite med blommor som är köpta på IKEA. Tycker det blev jättesnyggt. En liten detalj som kan få ett rum att se helt annorlunda ut.


Dagens outfit



T-shirt H&M
Jeans Vero Moda


Helgen som varit

I lördags var vi inne i Kalmar och shoppade. Köpte höst- och vinterkläder till Engla. Skönt att ha det gjort. Köpte lite till mig själv också ;) Blev helnöjd med kläderna jag köpte till mig... Man känner sig alltid lite extra fin när man har nya kläder som man känner sig trygg i.

Igår var vi på kalas hos svärmor. Hon fyllde år nu i veckan. Träffade "Kretagänget" vilket gjorde att man längtade tillbaka :( Vi blev bjudna på lasagne och glass. Det var så himla gott!

Efter det var vi på willys och handlade lite. En polisbil stod utanför vilket gjorde att man tänkte att dom tagit en snattare. När vi stod i kön till kassa kom 2 poliser med en liten tjej. Runt 15 kanske hon var. Hade en luva dragen över huvudet, men jag kunde ändå se att hon grät och hade gjort det ett tag. Var det verkligen värt det????

RSS 2.0