Fredag...

Igår var jag och Engla och lämnade grejen vi köpt till farmor... Hade förstorat upp en bild på mig och Engla som hon fick. Detta var bilden!Hos farmor låg även en klänning till Engla som min faster hade köpt. Jättefin var den och självklart ville Engla ha på sig den idag ;)Igår blev det även bestämt att Alecx syster och hennes pojkvän kommer hit på lördag... Blir lite mat och sen går vi nog ner en stund till Vikingsfesten. Hoppas bara att det inte blir regn, men det finns ju öltält.

Idag ska jag förbi systemet en sväng och sen ska det rensas... Kyl, frys och skafferi. Om det ska storhandlas imorgon tror jag att det är bäst att rensa lite... Frysen måste nog även frostas av, så det finns en hel del skojigheter att göra idag ;)

Ha en bra fredag!!!!

Torsdag...

Idag är det den 27:e och det betyder löning... Hade sjukt mycket räkningar och sen ska jag handla mat till förbannelse på lördag, så det kommer inte att bli så mycket pengar över, men det har ju gått till viktiga och nödvändiga saker i alla fall.

Igår kväll jobbade jag... Saknar stället nu när man inte är där så ofta. Skulle mer än gärna jobba mycket mer ;) Taskigt att ekonomin ska vara så dålig just nu. Får hoppas på att det vänder snart, så att JAG kan få ett jobb någon gång. Har bara varit vikarie och timanställd... Tycker snart att det kan vara MIN tur att få ett fast jobb.

På lördag ska vi som sagt handla mat. Blir City Gross... Sen på kvällen är det ju Vikingsfesten, så jag och Alecx ska nog ner en sväng och kolla läget. Min snälla farmor ska ha Engla då. Har varit och fixat en sak till henne från mig och Engla som hon ska få på lördag... Hoppas att hon blir glad ;)

Nehe har inte så mycket mer att tillägga...

Vision Talk - Dina Tankar

I våras var Alecx iväg med Vision Talk i Linköping och spelade in en musikvideo för ZTV... Såhär ser den officiella musikvideon ut!Måndag...

I Lördags jobbade jag... Det gick bra, men på kvällen började jag känna mig lite dålig. Ont i helsen och så där... När jag vaknade upp igår morse var jag förkyld, ont i halsen, hosta och ögonen rann något fruktansvärt. Jag tog en alvedon och kände mig lite bättre. Framåt kvällen började jag frysa och fick lite feber... Inte så mycket som tur väl är. Jag tog en alvedon innan jag skulle sova och idag känns det lite bättre. Tycker att det är så jobbigt att vara förkyld när man inte känner smaken utav någonting... Men men det går ju över som tur väl är.

Engla mår i alla fall bättre nu och det är skönt. Hon är på dagis idag och HELA vägen dit pratade hon om Liam. Liam ska ju börja på inskolning idag. Lite sent eftersom att dom har varit i Tunisien nu i 2 veckor. Är sååå nyfiken på hur dom har haft det...

Nehe nu ska jag lägga mig i soffan och slappa och titta på TV... Hoppas på att förkylningen snart går över.

Fredag...

Idag skulle jag egentligen ha jobbat, men Engla blev sjuk i natt... Vaknat varje timma och skrikit typ. Förkylning och hosta har hon fått. Lite feber bara, så det är lugnt på den sidan. Får hoppas att det stannar vid det.

Imorgon blir det dock jobb. Från 7.30 till 18... Blir en lång dag, men skönt när pengarna kommer ;)

Annars har det inte hänt så mycket. Jag och Engla var med Alecx igår när han spelade innebandy med ett par jobbarkompisar. Dom ska köra lite för skojs skull torsdagar och söndagar... Engla är ju inte den som vill sitta still, men igår var hon riktigt duktig. Kanske var för att förkylningen var på g ;) ???

Nehe nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Är skit trött efter att ha varit vaken så mycket i natt. Det är väl ännu värre med Alecx som är och jobbar... Tur att det är helg för hans del och att Engla sover bättre i natt.

Hej svejs!!!!

Onsdag...

Dom senaste dagarna har varit kaotiska... Har inte vetat vad jag ska göra med mitt liv.

Var på skolan i måndags och skrev in mig. Är ju egentligen färdig med det, har bara praktiken kvar. För att inte bara göra praktik, så tänkte jag läsa lite extrakurser. Fanns inte så mycket att välja på utan bara 2 kurser. Med detta blev det alltså så att jag bara skulle läsa 50 %... För att alla ska förstå betyder detta 1500 kronor i månaden. Till råga på allt sa min lärare att jag INTE fick jobba när jag ska ut på praktik. Vilken vanlig svensson klarar sig med 1500 i månaden. Jag tyckte att det var tufft med 3000, men nu skulle jag alltså klara mig på hälften.

Jag grubblade hela måndagen och kom fram till att skolan inte var någon idé längre. På tisdagen var jag och skrev in mig på arbetsförmedlingen i stället. Jag ringde skolan och sa att jag gav upp och vill ha mitt slutbetyg. Ja, men visst... Du har inte fullföljt din praktik fick jag till svar... FÖRBANNAT!!!! Nu har det i alla fall löst sig och jag får mina slutbetyg trots praktiken.

Idag ringde jag till jobbet och berättade att jag numera är arbetslös och kan jobba hur mycket som helst. Har fått 4 dagar till i augusti, 1 vecka i september och 1 vecka i oktober. Nu får jag bara sitta och hålla tummarna på att många blir sjuka ;)

I och med att jag nu slutat plugga måste lån betalas tillbaka till CSN. Tack och lov är inte detta på så mycket. Ska dock betala 3200 i augusti och lika mycket i november. Sen har jag ungefär lika mycket nästa år också. Det känns väldigt myket att betala en så stor summa tillsammans med dom andra räkningarna, så jag ringde och pratatde med CSN. Jag kan dela upp betalningen per månad i stället och med det blir inte summorna lika stora. Jag betalar ju ändå tillbaka samma summa under samma tid, fast mindre summar lite oftare... Aja ni förstår.

Detta är vad jag har pysslat med under dom senaste dagarna. Allt måste ju hinnas med under den tid som Engla är på dagis. Nu får hon ju bara vara 8.30-11.30...

Nehe nu ska jag fixa lite här hemma också...

<3

Här kommer 2 bilder på det finaste vi har <3

Bild

Var ute och cyklade en sväng i söndags. Vi hittade ett sånt himla mysigt ställe ute i skogen. Här kommer en bild på det:


Tisdag...

Nu  var det himla länge sen jag uppdaterade... Har jobbat väldigt mycket dom senaste veckorna, så jag har varken haft ork eller tid att sitta här. Det har varit en del sjuka på jobbet och alla vikarier är inne som semestervikarier och med det finns inga att ringa in. Detta betyder alltså att vi semestervikarier får försöka pussla ihop dessa tider mellan oss, så därför har det blivit mycket mer jobb än vad det var tänkt ifrån början. Semestern börjar dock leda mot sitt slut och från och med nästa vecka är jag studerande igen, men hoppas på att få hoppa in och jobba lite då och då för att få ihop lite extra pengar som alltid är välkommet :)

Här hemma är allt lugnt och det rullar på i sin vanliga takt igen. Alecx har börjat jobba igen och med det är Engla på dagis. Hon trivs ju så himla bra på dagis, så hon är nog bara glad att få komma tillbaka dit. Alecx däremot hade nog gärna varit hemma ett par veckor till, men så känner nog dom flesta ;)

Hände en olycka här i söndags som gjorde mig helt skräckslagen... Engla dansade in i vårt soffbord, så att det gick hål i huvudet. Blodet bara sprutade och innan man fick stopp på blödningen för att kunna se hur stort jack det hade blivit var det lite jobbigt. Jacket var ju som tur väl inte så stort, men det såg så hemskt ut med allt blod som kom... Hon mår bra i alla fall och det är det som är huvudsaken.

Till helgen ska vi hem till mina föräldrar. Var lite kräftfiske och sånt där som kan vara kul för Engla. Har jobbat 2 helger i rad, så det ska verkligen bli skönt med en lugn helg utan en massa jobb. Ser dock fram emot den 27:e när lönen kommer. Då vet jag en som ska in till Kalmar och shoppa i alla fall :)

Nehe nu ska jag ta och fixa lite innan jag ska till jobbet. Jobbar 13.30 - 21.30 idag...

Ha det bra!!!!

RSS 2.0