Snälla Rösta !!!

Rösta fram Strangel till Siesta! Festivalen nu i sommar!!!

http://www.nsk.se/article/20090120/OMROSTNING/2255581/1126/noje/*/bandomrostning-siesta









Fredag...

Då var det äntligen fredag och helg!!! Den här helgen ska vi alla 3 spendera hemma hos mina föräldrar. Var jätte länge sen vi var där nu alla 3. Skulle ju ha varit där dagen innan jul, men så blev det ju inte så på grund av sjukdom. Engla tycker att det är så himla kul att vara där. Hon pratar om mormor och morfar i stort sett varje dag ;)

Igår tog vi en säng upp till JYSK och köpte ett underlakan till Engla. Hon har en massa små lakan som man måste lägga på 2 för att täcka madrassen. Hon har bara 1 stort, men nu har hon fått en till. Sen köpte vi en ny cykelstol till henne. Vi har ju redan en, men den är begagnad och rätt så sliten. Fattas en massa delar, så hon sitter nog inte så skönt i den... Nu har hon i alla fall fått en riktig. Vi ska ut och testa den sen när Alecx har slutat. Vi ska upp till stan och se om vi hittar ett skärp till Engla. Det är lite svårt med kläder till henne eftersom att hon är rätt så lång och ganska smal. Passar det i midjan så är dom för korta i benen. Är längden i benen bra, så är dom alldeles för stora i midjan, så ett skärp skulle sitta bra :)

Kollade ju på Sveriges värsta bilförare igår. Tror nästan att jag skulle platsa där. Har ju körkort, men typ aldrig kört bil, så tror inte att jag är så värst bra på det där med att köra bil. Skulle nog köra som hon den blonda tjejen som mest satt och pratade och körde JÄTTE sakta. Jag kanske inte skulle prata fullt lika mycket, men jag skulle nog köra lika sakta. Usch tycker inte om att köra bil....

Annars har det nog inte hänt så mycket mer. Ha en trevlig helg!!!

Funderar...

På att börja träna på



Var ju där för ett par år sen och jag trivdes väldigt bra. Deras öppettider är väldigt bra, så jag kan själv bestämma när jag vill gå dit. Funderade på Friskis & Svettis också, men där är det så dumt när man måste passa in tiderna för när dom olika passen är. Sånt funkar inte alls för mig.

Eftersom att jag är student, så behöver jag bara betala 139:- i månaden och det tycker inte jag är så farligt.

Nehe, så får det nog bli.

Hej hopp!!!!

Torsdag...

Jaha torsdag... Har inte en aning om vad som händer idag. Ska i alla fall försöka dammsuga lite här hemma. Rensade ur vår stora garderob igår och det följde med en hel del skit ut på golvet. Skönt att ha fått lite snyggt där. Man samlar på sig en sån massa skit egentligen. Allt man inte har använding för åker in i garderoberna där man slipper se att, men när man ska ta ut något därifrån, så är det näst intill omöjligt, men nu är det utplockat i alla fall :)

Igår var vi i simhallen igen. Gick mycket bättre denna gången. Det var ju faktiskt riktigt roligt egentligen tyckte Engla. Plaskade, kastade saker och skrattade. Skulle knappt gå upp ur vattnet när vi skulle avsluta med ett dopp i bubbelpoolen ;) Kul att hon tycker att det är skojigt för då kan vi ju gå dit fler gånger...

Har varit folk och plingat på vår dörr nu ett par dagar. Vi brukar aldrig öppna när det är någon som vi inte känner. Brukar typ bara vara försäljare, Jehovas eller något liknande.... Dom flesta brukar bara plinga på 1 gång och sen skita i det, men dom här gav banne mig inte upp, så igår öppnade vi till slut. Fattade först inte vad han pratade om, men efter en stund förstod jag att han ville sälja en bok. Den här boken var det:



Är såna där årsböcker dom brukar ha på bibblan fast gröna. Den här ska tydligen vara en mer modern version av den gröna. Ska väl försöka sälja till ungdomar och speciellt dom som har barn. 2007 års bok skulle han föröka sälja till mig eftersom att Engla är född det året. Man kan titta efter vad som hände dagen hon föddes osv.... Kan ju vara kul och ha så jag frågade vad den kostade... Något på 800 kronor och så var det något om att man fick en bok varje år i 5 år. Betala så mycket pengar varje år i 5 år.... Nej tack sa jag! Jag ocj Alecx är inga "bokmänniskor" så om vi hade köpt boken så hade den bara blivit liggande i ett skåp någonstans och det är ju verkligen att kasta 800 kronor i sjön.

Ha en bra dag!!!!

Onsdag...

Jaha då var det redan onsdag... Tycker att tiden går rätt fort nu, men det gör ingenting. Vill att det ska bli vår nu, så att vi får hit lite sol och värme. Tycker att det regnar i stort sett varje dag nu. Länge sen solen tittade fram nu :(

Igår stod det tvättning på schemat. Alltid lika skönt att bli av med tvätten. Var rätt mycket igår.

Engla och Alecx var på Ö&B en sväng, så jag fick en stund för mig själv där och det är alltid uppskattat. Engla fick ett ritblock, kritor och ett pennfodral. Hon älskar att måla. Hon går runt och säger MÅLA hela tiden. Det roligaste är att det inte är hon själv om ska måla utan att det är vi och att hon bara ska titta på. Hon har så mycket idéer för sig den lilla tösen ;)

Tittade lite på en dokumentär på kanal 5 igår. Kunde inte titta på hela för jag höll inte riktigt med dom på dokumentären. Den handlade i alla fall om amning. Det var vissa mammor som höll på att amma sina 5-åriga barn och vissa mammor som även var kompisar höll på att byta barn mellan varndra för att den ena kanske inte hade så mycket mjölk. Jag tyckte att det var hur knäppt som helst. Det finns gränser. Själv slutade Engla att amma helt när hon var 5 månader. Kanske kan tyckas som tidigt, men jag trivdes aldrig med amningen utan jag gjorde det för hennes bästa. Vid 5 månaders ålder så klarar dom ju att äta annat mat. Det bästa för barnet är ju självklart amning och om man av någon orsak inte kan amma, så finns det ersättning. Skulle du välja ersättning eller att din kompis ammade ditt barn??? Visst det finns att köpa färdigutpumpad mjölk också, men att ge någon annans mjölk sådär?? Finns en massa delade åsikter om det där, men jag skulle aldrig göra det. Kanske är det jag som är en dålig mamma som skulle välja bort det bästa alternativet för mitt barn??? Ja inte vet jag...

Ha en bra dag!!!

Tisdag...

Idag skulle jag egentligen har fixat mina naglar, men hon mår fortfarande inte bra. Får gå sunt och se ut som sjutton ett tag till ;)

Igår fick jag äntligen mina pengar från CSN, så då blev räkningarna betalda och sen var jag nere på skolan och köpte böcker, så nu kan jag äntligen sätta igång med skolarbetet.

Jag och Engla var på JYSK en sväng igår eftermiddag för Alecx behövde vila en stund, vilket inte var så konstigt. Köpte i alla fall en liten stol till Engla som hon ska ha och sitta på i vardagsrummet. Såhär ser den ut:



Sen köpte jag en gummiapa som är lite otäck att ta i ;) Och sen en katt. Om man kastar den i golvet så låter den som en katt. Såhär ser den ut:



Är den lila i vänstra hörnet.

Engla var så rolig, för när jag hade monterat stolen, så skulle hon ju självklart provsitta och brevid henne skulle apan och kissen sitta. Dom skulle vara med henne överallt sen. Dom skulle få smaka på maten hon åt och sen skulle dom ju få lite dricka ibland också.

Engla sover på mage med en napp i munnen och några runt sig om hon brukar ligga och trycka på innan hon somnar. Igår skulle kissen vara med i sängen, så igår nussade hon med kissen istället för napparna. Hon har aldrig tidigare fastnat speciellt för någon sak, men den här kissen ska med överallt. Till och med i vagnen när vi skulle åka till dagis i dag på morgonen.

Igår blev det en liten promenad med Annelie. Hon fick pengar av mig som hon ska ge till Anna idag som jag har lånat för längesen.... Inte så ofta jag och Anna ses, så jag har inte kunnat lämna tillbaka dom. Anna fyller år idag (GRATTIS) så Annelie skulle dit ikväll, så då tänkte jag att hon kunde ta med sig pengarna för jag tycker inte om att vara skyldig....

Ikväll är det tvättning som gäller. Är en hel del som behövs tvättas. Önskar att vi hade egen tvättmaskin, så att man slapp skriva upp tider och passa. Lättare när man kan slänga i en tvätt när det passar en själv. Annars tror jag inte att det händer så mycket mer idag. Nu måste jag i alla fall sätta igång med skolarbetet.

Ha en bra dag!!!!

Helgen...

I fredags kväll var vi på "sen kväll med Vickell". Det var jättekul. Mestadels äldre folk som var där, så man kände sig rätt ung ;) Nä, revyn var helt klart sevärd :)

På lördags morgonen åkte Alecx iväg på spelning och jag och Engla åkte med mamma. Vi tog en sväng upp till stan innan det bar vidare till Fröseke. Köpte lite på rean till både mig och Engla. Alltid kul med nya saker. Engla har mest storlek 74 i sina kläder och dom börjar bli för små. Hon har inte så mycket i storlek 80 och 86. Köpte kläder i storlek 86 nu, så att hon har lite att växa i. Hemma i Fröseke blev det mat och sen gick jag och Engla bort till min faster en stund. Sen blev det inte så mycket mer gjort den dagen.

Söndagen började med frukost och sen var vi och matade ankorna. Engl tar först själv en smakbit på brödet och sen kastar hon det till ankorna ;) Hon är för rolig... På eftermiddagen blev det fika hos mormor och sen bar det av hem.

Det hade gått hur bra som helst på spelningen och jag har sett inspelningen från det, så det stämmer ;) På kvällen sen var jag ute och gick en sväng med Annelie :)

I natt vaknade jag och Alecx strax efter 3 av att Engla skriker mamma, mamma!!!!! Hon håller på att få fler tänder, så hon har inte ätit så mycket dom senaste sagarna, men ändå sovit bra, men inte i natt tydligen. Alecx gick och hämtade henne och la henne i vår säng, men hon skulle inte sova. Låg och pratade en massa och efter en stund började hon peka ut mot dörren och sa en massa på "grekiska". Jag tolkade det som att hon var hungrig. Vi gick upp och så åt hon en macka. Åt nästan mer än vad hon har gjort under hela helgen... Stackaren var jätte hungrig :( Strax efter 4 började Alecx klocka ringa, det var dags att gå till jobbet. Han har ju varit vaken sen 3 i natt typ. Usch var trött han kommer att vara när han kommer hem.... Engla somnade i alla fall om sen vid 05.20 och sov till 08.30, då vi var tvugna att skynda iväg till dagis. Hoppas att hon äter mycket där idag, för hon brukar alltid äta jättebra på dagis.

Nehe, nu måste jag upp till stan och ta ut pengar så att jag kan köpa mina böcker till skolan. Har ÄNTLIGEN fått mina pengar idag :) Ha en bra dag!!!

Torsdag...

För oss betyder denna torsdagen HELG!!!!! Äntligen....

Har precis varit uppe på stan och kollat lite. Var tvungen att ha lim till mina naglar för att förstärkningen lossnar från naglarna. Skulle fixat naglarna denna veckan, men hon blev sjuk, så vi ska ta det nästa. Så himla typiskt när det verkligen är kris, men nu har jag löst det för ett tag i alla fall... Även om jag som ut som bara den om naglarna. Färgen är avskavd, förstärkningen lossnar, pärlorna trillar bort osv. Ni kan ju bara tänka er själva....

När jag ändå var inne på lindex, så kunde jag ju inte motstå att kolla på barnkläderna. Är så kul nu när man kan börja titta på den lite större avdelningen. Finns mycket roligare saker där. Hittade ett par jeans och en tröja med dragkedja.

En bild på det:



Stuprörsjeans är så gulligt på små och sen älskar jag svart och vitt.... Hon kommer att bli såååå fin :)

Nehe nu måste jag fixa lite innan jag ska hämta Engla. Ha en bra dag!!!

Onsdag...

Jaha då var det onsdag och Alecx har bara i morgon och jobba också för på fredag är han pappaledig... Helgen blir så mycket längre när han är ledig i 3 dagar även om vi inte får så mycket tid ihop nu i helgen, då han har spelning.

Jag har börjat bli ruskigt rädd för mig själv ibland. Jag har alltid varit minnet själv... Jag kommer ihåg allt, allt, allt. Har aldrig behövt skriva upp saker på lappar för jag kommer ihåg det ändå. När Alecx ska plocka undan något måste han alltid berätta för mig vart han gör av det, för han kommer aldrig ihåg vart han lägger det, men det gör jag.... Men nu har det hänt något. Jag kommer inte ihåg någonting längre. För någon vecka sen skulle jag cykla till Kvantum och handla och då skulle jag ha med mig Alecx bankkort.... Jag cyklar, tar en korg och börjar handla. När jag gått igenom halva Kvantum kommer jag ihåg att jag glömt hans bankkort. Det var bara för mig att cykla hem och hämta det och sen tillbaka igen. Snacka om att jag fick motion då. En annan sak är att jag brukar fråga Alecx om kvällarna vad han vill ha för mat dagen efter. Vi brukar komma på något ihop, men sen dagen efter så har jag glömt vad vi bestämde. Igår bestämde vi att jag skulle göra en "komihåg" lista över vad vi behöver fixa här hemma. Lite småsaker bara, men ändå.... Sen ringde han precis och frågade om jag hade skrivit listan... Hade jag ju helt glömt bort. Får börja skriva "komihåg" lappar till att jag ska skriva "komihåg" lappar haha!!!

Igår var vi i alla fall uppe på stan en vända. Jag skulle ta ut pengar, så att jag kan köpa mina böcker till skolan. Samtidigt passade vi på att köpa blöjor till Engla, för dom var nästan slut på dagis. Willys hade en "Big Box" där det ligger 2 paket blöjor i. Ett paket brukar kosta 130 kronor ungefär och den här boxen kostade 190 kronor. Billigt och bra!!! Vi gick in en sväng på Lindex också för att se om det fanns något fint till Engla. Vi hittade 2 tröjor och ett par byxor....



Efter att vi var klara på stan bestämde vi oss för att cykla hem till svärmor. Påväg dit kom jag ihåg att jag glömde att ta ut pengar.... Så nu får jag gå upp till stan idag i stället och ta ut pengarna. Får motion nu i alla fall när minnet börjat bli dåligt. Dom får väl lägga in mig på ett demensboende innan jag ens fyllt 30 ;)

Nehe nu ska jag ta och göra lite nytta.... Ha en bra dag!

Tisdag...

Idag är det riktigt ruskigt väder ute... Håller på att frysa ihjäl. Har fått gå och ta på mig en morgonrock över munktröjan jag har på mig. Det är verkligen iskallt :( Kan det inte bli lite värme och sol snart...

Igår gjorde vi absolut ingenting. Alecx håller på att fixa det sista inför spelningen på lördag, så han håller på att greja med det efter jobbet, så jag och Engla får roa oss själva ;)

Igår kväll efter att Engla hade somnat var jag ute och gick med Annelie och Mikaela. Är så himla skönt att gå om kvällarna tycker jag. Kan man gå och lägga sig med gott samvete ;)

Idag händer det nog inte heller helt mycket. Känns inte som att man har lust att vara ute och hitta på något när det är så tråkigt väder...

Har länge försökt få Engla att ha toffs, men hon ska bara dra av den... Men igår lyckades jag :) Försökte ta en bild, men hon ska inte sitta still eller så blundar hon precis när jag tar bilden. Här kommer bilder, men dom är långt ifrån bra på henne, men hon är världens underbaraste ändå :))))))






Helgen...

I fredags fick jag ett brev från CSN där det stod att jag inte kommer att få några pengar eftersom att jag bara står uppskriven på 200 poäng. Det var verkligen helt fel, så jag ringde till skolan... Fredag och allt, så hade typ alla gått hem, men gick fick i alla fall reda på att det var bara hälften av kurserna jag ska läsa som var inskickade till CSN. Ringde precis till studievägledaren och han hade skickat in nya uppgifter till skolan idag, så CSN får det i morgon. Hatar när det blir strul.... Bara jag får mina pengar innan räkningarna ska betalas.

På fredags kvällen var jag och Engla och handlade med mina föräldrar. Engla tycker att det är så kul att få gå och handla och titta på allt folk. Träffade min kusins flickvän som jag inte har sett på hur länge som helst. Kände faktiskt inte ens igen henne först.... Men det var kul att träffa henne.

På lördagen var Alecx bror här.... Vi gjorde ingenting. Var i Englas rum mycket och lekte med henne. När Alecx bror skulle cykla hem följde vi med och hyrde en film. Vi började titta på den vid halv nio. Vid kvart i nio sov jag. Så bra var den och så rolig är jag en lördag kväll. Kommer inte ihåg vad filmen hette, men DÅLIG var den. Börjar fundera på om mina tabletter mot vitamin B 12 bristen verkligen funkar... Är skit trött varje kväll och orkar inte hålla ögonen öppna. Det är ju inte så att jag vill somna innan nio på helgerna. Då vill man ju kunna umgås med sin sambo... Själv.

Igår (söndag) var vi bjudna upp till farmor på hemmagjorda kroppkakor (bodycakes som Alecx säger haha). Det var jättegott!!! Alecx skulle spela innebandy vid fem, så jag och Engla stannade kvar lite längre. Farmor har badkar, så Engla fick bada en stund. Synd att inte vi har det, för hon älskar att bada. Efter det så var det dax för kvällsmat. Pannkakor fick det bli, men när farmor skulle göra smet, så fanns det typ ingen mjölk kvar (Alecx hade druckit upp nästan en hel liter själv till middagen haha), men det gjorde absolut ingenting, för då behövde vi inte få dåligt samvete över att vi gick och köpte en pizza och delade på i stället. Blev mycket mat igår med andra ord ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Alecx börjar vid fem nu i två veckor, så jag känner på mig att han kommer att vara ganska trött när han kommer hem sen.

Ha en bra dag!!!

Award

Jag har fått en Award av både Mikaela och Evelina... TACK!!!!!!



Reglerna för Awarden är enkla.
Jag som har mottagit Awarden lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggarna jag fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem, om att de har fått den!


Jag väljer att skicka vidare den till en gammal klasskompis som heter Ewelina.

Fredag...

Då var det äntligen fredag!!!! Idag händer inte så mycket mer än att jag och Engla ska följa med mamma, pappa och syster till Kvantum. Har en massa flaskor som ska pantas. Ska bli skönt att bli av med dom.

Igår var vi i simhallen. Är ju bara 28 grader i lilla basängen, så Engla frös som sjutton. Från början tyckte hon inte alls att det var kul, utan bara kallt. Vi hittade en boll som hon började kasta med... Det var kul, men hon skakade som bara den hela tiden. Vi avslutade vårt bad med en kvart i bobbelpoolen och det var skönt. Engla tyckte det var hur kul som helst med bubblorna.... Vi gick därifrån varma i alla fall ;)

Väntar fortfarande på mina pengar från CSN. Skickade in mina papper förra torsdagen, så jag trodde att jag skulle ha fått dom nu, men icke. Har ju inte kunnat köpa dom nya böckerna och med det inte kunnat börja plugga än. Hoppas att dom kommer i början av nästa vecka.

Ha en bra dag och helg!!!

Fler kort...

Hittade lite fler och nyare kort på mina 2 älsklingar. Här kommer dom:







Och så en bild på den berömda synthluggen som nu är avklippt... Får se om den ska låtas växa ut eller om den ska vara avklippt. Får framtiden utvisa ;)


Torsdag...

Jaha idag är det redan torsdag. Har inte hänt så mycket i veckan, men den har ändå gått riktigt fort. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer... Hoppas på något i alla fall. Det är ju om helgerna man hinner umgås och då vill man ju att det ska hände roliga saker.

Nästa helg så ska jag och Alecx på:



Den "kända" gäst som kommer då är:



Stefan Gerhardsson från "Stefan & Krister". Ska bli riktigt, riktigt kul att gå och titta på.

Sen på lördagen nästa helg ska Alecx på spelning, så då åker nog jag och Engla hem till mina föräldrar. Så tråkigt att vara hemma själva....

Hittade en gammal bild på mina 2 älsklingar:



Ha en bra dag!!!

Svar på kommentar...

Fick en fråga från en som vill vara anonym... Vad är det du läser till? Var frågan...

Jag läser till vård och omsorgsassistent med inriktning på psykiatri på Komvux.

Idag har jag valt att ägna mitt inlägg åt...



Detta är en av dom bästa synthgrupperna jag vet, näst efter Strangel då ;) Har valt att lägga ut lite klipp från youtube där vissa låtar är live, då jag tycker att låtarna blir bättre när man ser vilken inlevelse dom har. Den första låten heter Forsaken och varje gång jag lyssnar på denna får jag gåshud och tårar i ögonen. Hela texten och med den inlevelse han framför låten, så går det inte annat än att bara ÄLSKA den...

Forsaken:



"If you're frightened of dying, and you're holding on,
you'll see devils tearing your life away.
If you've made your peace,
then the devils are really angels, freeing you from the Earth."

Holding on:



Standing:



Beloved:



Saviour:



Further:



Illusion:



Hade inte tänkt lägga upp så många, men jag hittade bara fler och fler av mina favoriter. Finns en massa fler bra låtar, men det får räcka såhär för den här gången. Har inte hänt så mycket, så jag har inget att skriva om

Skolan

Nu har jag precis varit i skolan.... Har pratat lite om hur vårterminen kommer att se ut. Det bästa var att prata om PRAKTIKEN!!!! Det är den som är den skojigaste ;)

Eftersom att jag var inom psyk sist, så tyckte min lärare att jag skulle testa på något annat... Att det vore bra om jag var inom äldreomsorgen. Nehe sa jag, där sätter jag aldrig min for igen! Och så var det med det. Hon försökte övertala mig, men icke... Fick bli personlig assistent i stället. Inte något jag vill jobba med, men 100 gånger bättre än äldreomsorgen. Vissa passar att jobba med det, men absolut inte jag. Till hösten ska jag ut igen och då sa jag att jag ville vara på PRE. Hon trodde nog att det skulle gå att fixa. Ser verkligen fram mot det. Ska bli sååå intressant att se hur det går till på PRE. Tror att PRE är en förkotning på Psykos och RehabEnheten.

Annars har det inte hänt så mycket... Gjorde ju drömtårtan sen igår. Jättegod blev den :) Uppskattad utav herrn i huset också :) Alltid kul när man gör något bra. Nehe nu ska jag göra lite annat. Ha en bra dag!

Måndag...

Idag så började Engla på dags igen. Hon har varit ledig i lite mer än 3 veckor, men när vi kom dit, så var det som om hon aldrig varit ledig. Bara sprang in och skulle inte ens säga HEJ DÅ!!!!! Hon trivs så himla bra på dagis...

Helgen har varit bra... Inte gjort så mycket egentligen, men det är rätt skönt ibland det med. Var uppe på stan i lördags och köpte ett par nya tights. Blev såna som ser ut som läderbyxor typ. Hade tänkt lägga upp en bild på dom, men kameran dog. Vet inte vart laddaren är.... Men men... Med rätt överdel till tror jag det kan bli riktigt snyggt i alla fall.

I morgon ska jag till skolan och börja med mina nya kurser. Ska börja med Etik och Livsfrågor och Kommunikation. Efter halvtid ska jag vara färdig med dessa och börja med 2 nya. Psykiatri + en till, men den kommer jag inte ihåg.

Nehe nu måste jag göra lite nytta här hemma. Engla har kommit på en eller ja flera nya sysselsättningar. En av dom är att öppna lådorna till sina kläder och srida ut dom över hela lägenheten, så jag måste vika ihop dom och lägga tillbaka dom i lådan för just nu ligger alla i en stor hög i hennes rum. Vet inte vad vi ska göra åt detta. Hon SKA bara dra ut lla sina kläder. En annan sak hon har kommit på är att ta allt som går att stå på (stolar, pallar, lådor osv.) och klättra upp på olika saker. Igår hade hon klättrat upp på fönsterbrädan i sitt rum och stod och tittade ut genom fönstret. En sak var det när hon klättrade upp i soffan och vidre upp på fönsterbrädan där för då fanns ju soffan under som stöd, men här nedanför är det ju bara golv en bra bit ner. Måste ta hennes stol och pall som hon har i sitt rum och gå upp med på vinden. En vacker dag händer det väl något annars. En sak om hon trillar ner från låga saker, men därifrån är det ju rätt högt....

Men men, nu städning och sen funderar jag på och baka drömtårta och sen blir det nog en lång och varm dusch ;)

Ha det bra!!!

Gårdagen...

Igår hade jag och Engla fullt upp. Vi hade köpt en badkula till Engla från Ö&B som vi testade igår. Hon tyckte först att det var lite otäckt när det började pysa och bubbla, men efter ett tag var det skoj. Tog ett par bilder på det:





Efter det så gjorde vi chokladbollar. En önskning från Alecx ;) Sen var det sovadax för Engla. Under tiden hann jag diska och lite för vid 1 skulle Mikaela och Liam komma. Vi fikade lite och pratade. Engla har börjat lära sig nu vad som är hennes saker.... Så Liam fick inte ha någonting. Engla drog åt sig sakerna han höll i och sa - MIN!!!! Men hon var ändå himla go mot honom. Skulle krama honom och så. Försökte ta en bild på detta, men lyckades inte så bra. Detta var i alla fall det bästa jag kunde få fram:



På kvällen blev det dax att leka med leran vi köpt på Ö&B. Alecx tyckte nog att det var roligare än Engla. Han höll på att fixa med olika figurer och så... Han är ju rätt duktig på sånt där. Såhär blev hans konstverk ;)





Jag har gjort rosen han håller i och bollen... Rätt stolt ;)

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Får se vad vi hittar på. Ha en bra helg alla!!!!

Bilder

Hittade lite bilder från jul som jag glömt att lägga ut. Här kommer dom:









Redo för tjejkväll


Uppdatering

Blir små överskrifter som jag skriver om.... Blir lättare så.

Julafton

Dagen innan julafton åkte jag och Engla hem till mina föräldrar. Alecx fick stanna hemma för han var fortfarande sjuk. Hos mina föräldrar fick Engla diarée och med det tänkte vi att hon säkert kommer att smitta ner alla. Det gjorde hon också... Mamma, pappa, mina systrar och min ena systers pojkvän... Men i alla fall... Tomten kom och Engla blev rädd. Trodde inte det för hon har gått och pratat om tomten hur länge som helst nu och tittat på bilder och pynt, men ändå blev hon rädd. Hon fick hur mycket fint som helst...

På julafton åkte vi hem till Alecx. Nu kunde han i alla fall stå på benen en kort stund. Vi åkte hem till hans pappa och åt och så kom tomten hit också. Engla var inte lika rädd, men fortfarande väldigt avvaktande. Många fina julklappar här också, men Alecx pappa blev sjuk på köpet.... På kvällen åkte vi till Alecx mamma och spenderade resten av julafton där. Henne hade Engla redan smittat, så det fanns ingen risk att hon skulle bli smittad igen.

Detta var vår jul... Blev en bra jul trots sjukdomar.

Mellandagsrea

Var inne i Kalmar med Anna på lördagen efter jul. Hittade hur mycket som helst. Kan inte lägga ut allt på bild här för det skulle ta en evighet och det har jag inte lust med. Var länge sen jag shoppade kläder nu, så det var hur kul som helst. Anna blev lite trött mot slutet ;) Tar på krafterna att gå och knuffas runt med allt folk som är.

Nyårsafton

Min farmor hade Engla nyår. Det blev ändå väldigt lugnt. Alecx mamma och hans bror var här uppe. Vi åt gott och hade det trevligt. Alecx hade fixat med en musiktävling. JAG VANN ;) Sen hade vi lite charader också. Nyårsdagen åkte vi upp till farmor för att hämta Engla. Blev bjudna på lite mat. Tycker inte att vi har gjort annat än att åkt runt hos folk och ätit en massa. Men i alla fall så hade Engla sovit hela natten utan att vakna vid tolvslaget. Blev riktigt förvånad. Hon som brukar vara så himla lättväckt.

Helgen

Igår åkte Engla hem till mamma och pappa, så igår satt vi och spelade tv-spel hela kvällen. Alecx har ju köpt ett x-box. Tycker att det är sååå kul!!! Idag har vi också spelat haha.... Ikväll ska jag hem till Mikaela. Vi är ett par tjejer som ska träffas och spela "Helt Hysteriskt" ska bli kul att få testa på det ;) Alecx har åkt hem till sin bror med vårt x-box. Dom skulle ha en spelkväll.... I morgon ska vi upp till farmor. Familjen Rosén ska bli bjudna på mat där, så efter det tar vi med oss Engla hem.

Nu har jag uppdaterat lite ;) Har inte blivit av att jag har satt mig här nu under ledigheten. Finns bättre och roligare saker att göra då. Blir nog att jag skriver lite oftare sen när vardagen börjar komma igång igen ;)

Ha det bra!!!

RSS 2.0