Frisk luft...

Cyklade upp till willys innan för att få lite frisk luft. Rätt skönt efter att ha suttit inne hela dagen lång. Tiden har gått fort i och med att jag har haft så mycket att göra....

Cyklade förbi svärmor en sväng och snackade lite skit, så att jag inte behövde sitta själv hela dagen ;) Var mest jobbsnack... Skönt att prata av sig lite för det är en del frågor inför sommarjobbet. Är ju ett rätt krävande jobb, så det är ju klart att man har en del frågor, men nu har jag lite mer kött på benen ;)

När jag cyklade hem träffadejag även Mikaela på vägen. Hon jobbade ikväll, men hade tid att prata en stund :)

Nu håller jag på att kolla på robinson. Ellinor har redan gått till final och snart ska en till också komma vidare. Håller på Anna tror jag.

Nehe nu ska jag återgå till programmet och hålla tummarna ;)

Lördag...

Nu har jag suttit och pluggat i 6 timmar. Har hunnit med 3 kapitel nu. Bara 17 kvar :( Fattar inte hur jag ska hinna. Blir till att göra minst 2 per dag för att jag ska hinna bli färdig. Är ändå nöjd över min insats idag ;)

Igår var vi ett litet gäng som träffades och åt lite tacos, drack lite vin och hade det trevligt! Blev även en sväng till hotellet, men där var det riktigt trist. Kass trubadur och konstigt folk. Kände typ ingen. Kul att få komma ut lite i alla fall, så att det inte bara blev en massa plugg hela helgen.

Nu står maten i ugnen i alla fall. Har ju inte hunnit med mer än frukost idag, så det ska verkligen bli gott med mat nu. Funderar på att cykla en sväng sen för att köpa lite lösgodis som jag kan ha att frossa i till robinsonfinalen ikväll. Får jag ju komma ut en sväng med. Syns att behöva sitta inne en fin dag som den här...

Fick mitt schema igår till sommarjobbet också. Såg riktigt bra ut. Jobbar 2 helger under 9 veckor vilket är skönt. Är även ledig en del i veckorna med, så det kommer nog att bli jättebra!

Nu har Alecx och dom spelning ser jag på klockan. Dom hade tid vid kvart i 5... Om det nu inte är fördröjt vilket det ofta brukar bli. Är tydligen hur mycket folk som helst där. Kul att det är mycket folk, men en del är idioter. Något hade skurit sönder deras tält, så dom hade fått ligga i ett trasigt tält i natt. Hade tydligen varit svinkallt... Var meningen att dom skulle stanna tills i morgon, men med tältet och det så åker dom nog hem efter spelningen. Tar ju bara 3 timmar att köra, så dom kommer ju inte hem så sent då i alla fall...

Nehe nu måste jag ut och kolla till min mat. Ha en trevlig kväll!!!!

Fredag...

Efter mycket om och men fick jag till slut tag på uppgifterna till den nya kursen igår... Jag och Engla ska ner och köpa den nya boken när hon har vaknat.

Idag har vi varit på stan och handlat lite. Har köpt lite godsaker som jag ska ha själv nu i helgen ;) Har köpt lite sånt som jag älskar, men inte äter så ofta eftersom att min käre sambo inte är lika förtjust i det ;)

På schemat står alltså skolan, disk, matlagning och packa Englas väska. Hon ska till mina föräldrar över helgen, så att jag kan plugga. Ligger fruktansvärt långt efter. Vet inte riktigt hur jag ska hinna.

Alecx åkte tidigt idag på morgonen.... Dom ska ha spelning i morgon. Det är ju Siesta festivalen denna helg, så jag har hela helgen för mig själv. Har dock väldigt mycket att stå i.

Blir som tur väl är inte bara plugg utan ikväll ska jag träffa ett par kompisar och äta lite och kanske dricka något gott till ;)

Nehe nu ska jag kika runt lite här på nätet!!!!

Torsdag...

Usch vilket väder det var idag på morgonen... Var skit blöt när jag varit och lämnat Engla på dagis, men nu ser det lite bättre ut ;) Dock fortfarande lite blåsigt.

Igår gjorde vi ingenting. Jag var bara ute och gick på kvällen med Anna och Annelie.

Idag är jag lite irriterad... Ska börja med en nya kurs och jag får inte tag på läraren som ska hålla i kursen. Har ringt hela morgonen, men inget svar. Börjar bli lite bråttom med det där nu. Ligger efter hur mycket som helst och så sitter jag här och har ingenting att göra bara för att dom är såååå sega på det där stället. Skulle ha fått besked redan i tisdags och än så länge har det inte hänt någonting. Inte konstigt att folk får magsår...

I lördags var vi som sagt och köpte foppatofflor. Har nu tagit en bild på skorna:



I söndags köpte jag även ett par nya gardiner till Englas rum:



Passar bra till mattan som även den går i rött och vitt :)

Igår var jag ju på stan och skulle hitta något till Engla. Fick lite beslutsångest... Finns ju hur mycket som helst. Vet inte hur många gånger som jag gick på Lindex och bytte fram och tillbaka. Till sist fick det bli ett nattlinne. Hon har ju bara pyjamaser, så jag tyckte att det skulle sitta bra med ett förtsa nattlinne. Var Hello Kitty på och det tycker Engla om. Hon brukar säga att hon har Kitty på sig ;) Köpte även ett pussel med 6 stora bitar och en bok där man lär sig om färger.



Nehe nu ska jag försöka få tag på min lärare igen. Ha en bra dag!!!!

Onsdag...

Den här natten har varit bättre. Engla kom in först vid klockan 6, så det var skönt att få sova lite. Hon hade ätit lite igår på dagis och så åt hon lite här hemma igår också, så jag tror att det var därför hon sov så bra i natt. Skönt att hon börjat äta lite i alla fall nu...

Igår gjorde vi inte så mycket... Var bara hos Alecx syster och hjälpte till lite. Man blir lite sugen på att skaffa något nytt när man ser hur fint dom har fått det nu med tapetsering och sånt...

Englas kusin och Engla fungerar väldigt bra ihop... Dom stänger in sig på hans rum och sen är dom där inne och leker. Dom hittar även på en del hyss när man inte ser vad dom gör där inne. I måndags när vi var där hade dom små liven stått och ritat med tuschpennor på hans vägg... Tur att dom inte hunnit tapetsera där ännu ;)

Igår blev jag färdig med psykiatrin och har inget nytt material... Ringde min lärare igår och hon sa att hon skulle skriva ett mejl till mig igår, men det har hon INTE gjort... Blir sååå trött när folk inte gör som dom säger.

Nu ska jag duscha och lite, för sen ska jag upp till stan och se om jag hittar något till Engla som hon ska få när hon fyller år. Hon har ju redan fått en säng, så därför blir det bara något litet. Kan inte fatta att hon fyller 2 år på tisdag. Tiden går så otroligt fort.

Ha en bra dag!!!!

Det var ett tag sen...

Nu var det nästan en vecka sen jag skrev... Anledningen är den att jag och Engla har varit hos mina föräldrar. Vi åkte dit i onsdags kväll. På torsdagen var det meningen att vi skulle vara med på metartävlingen, men Engla blev jättesjuk. Hon hade så hög feber att hon kräktes 2 gånger. På fredagen var det lite bättre, men inte helt bra, så vi höll oss mest hemma. På lördagen var vi i Alstermo och köpte 2 par foppatofflor. Ett par till mig och ett par till Engla. Bådas var rosa, så nu matchar vi :) Bara Alecx kvar som måste köpa sig ett par rosa haha!!!! På söndagen åkte vi hem igen. Engla var väldigt gnällig den dagen, så när vi kom hem tod jag febern. Den var aldrig helt borta, men inte så hög som på torsdagen, men på kvällen på söndagen hade hon över 39 grader. Förstår inte vad det är hon har haft, för hon är inte förkyld eller något annat. Igår fick hon alltså vara hemma från dagis. Jag har egentligen inte tid med att vara hemma med henne på grund av allt skolarbete jag har kvar, så Alecx fick vara hemma igår. Han får ju pengar fån försäkringskassan för det och jag kunde plugga, så nu är jag färdig med psykiatrin. Det känns skönt!!!!!

Igår eftermiddag var vi hos Alecx syster som har flyttat. Vi hjälpte till att tapetsera... Tog lite tid, men fint blev det :)

Idag är Engla på dagis i alla fall. Hoppas att hon kommer igång med maten där igen. Hon har ätit väldigt dåligt sen hon blev sjuk och har varit vaken en del om nätterna. Tror att hon vaknar för att hon är hungrig, men vägrar att äta. På dagis äter hon alltid väldigt bra, så jag hoppas att hon har ätit massor idag...

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, så jag skriver väl mer i morgon...

Onsdag...

Idag är vädret lite halvtrist... Är ju dock inget ösregn som det var i måndags.

Igår tvättade jag. Var även ute och gick med Annelie en sväng på kvällen. Har inte blivit att vi gått så mycket nu sen hon flyttade... Får bli ändring på det snart ;)

Idag åker vi till Fröseke. Alecx åker dock hem i morgon igen eftersom att dom ska ha spelning i helgen, men jag och Engla tar en långhelg där :)

Måste fixa lite med tvätten innan vi åker och packa lite...

Nu blir det skolarbete... Har bara lite, lite kvar på enhet 4 och sen är den också klar :)

Idag på morgon kom Engla faktiskt in till mig när hon vaknat. Klockan var bara tjugo över sex, men hon klev upp själv i alla fall ;)

Ha en bra dag!!!

Tisdag...

Idag är det helt underbart väder ute... Var rätt så varmt redan när jag var och lämnade Engla på dagis idag på morgonen... Ikväll ska det tvättas igen. Tvätt är något som det finns gott om här i detta hushåll i alla fall ;)

Igår var vi hemma hos svärmor en sväng. Engla är så glad i katter, så hon ville gärna träffa farmors kisse. Tyvärr så var den ute och ville inte komma in när Engla var där.

Igår kväll var det lugnt framför TV:n som gällde. Har varit så trött nu dom senaste kvällarna. Kan bero på att jag var uppe till 12 både natten till lördag och söndag. Är ju inte van vid att vara uppe så länge ;)

I natt har jag även varit inne hos Engla en sväng. Hon var vaken runt halv tolv. Hon sa att hon ville ha dricka och efter att hon hade druckit så somnade hon igen. Jag somnade dock inte om lika fort eftersom att jag får sån jäkla hosta när jag vaknar om nätterna och även på morgonen när jag vaknar.

Engla har ännu inte kommit på att hon kan gå ur sin säng själv på morgonen när hon vaknat. Hon ligger där inne och ropar på en ;) Idag när jag hörde henne, så skrek jag på henne att hon skulle komma. Efter ett tag hör jag hennes små fotsteg komma närmare... Får se om hon går upp själv i morgon då ;)

Nehe nu ska jag sätta mig med skolarbete...

Sommarjobb

Ringde precis till enhetschefen för att kolla tid för delegering och schema... Delegeringen skulle väl ske när jag skulle få gå bredvid... Schemat var inte riktigt färdigt, men jag fick reda på lite i alla fall. Tiden för sommarjobben börjar vecka 25 alltså den veckan som midsommar ligger i. Har varit lite orolig för att behöva jobba under midsommar. Fina pengar under dom dagarna, men vill ändå vara med familjen under dom dagarna.

Fick i alla fall reda på att jag ska gå bredvid vecka 25. Dagarna som gäller är tisdag 7.30 till 16 och onsdag lika så. Torsdag ska jag gå 15.30 till 21 och resten av veckan ledigt. Jag är alltså ledig under midsommar, vilket var skönt att höra. Om jag hade jobbat midsommar hade det ju inte varit hela världen, men ändå skönt att få vara med familjen.

Jag börjar gå riktigt sen på tisdagen i vecka 26. Vet inte vilken tid ännu, men det känns ändå skönt att ha fått veta lite.

Måndag...

Det här var sista helgen på ett tag som jag och Engla får spendera med Alecx... Han har nämligen spelningar nu 3 helger i rad. Det är kul för dom att dom har lite inbokat nu.

Den här veckan har bara 3 arbetsdagar. På onsdag ska vi åka till Fröseke... På torsdagen åker Alecx hem eftersom att han ska åka iväg på fredag morgon och vara borta hela helgen. Denne spelning är dock bara i Kalmar, så det blir inte så långt bort. Jag och Engla tar en långhelg hemma hos mina föräldrar. Engla tycker om att vara där och jag får sällskap, så det blir bra :)

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Regnet bara öser ner... Vart tod det varma och fina vädret vägen???

Idag vet jag inte vad som händer. Nu ska jag i alla fall sätta mig med skolan.


Söndag och nya idéer

Igår var Alecx och gjorde en ny tatuering... Det var hos min före detta nagelfixare. Hon har även börjat tatuera nu också... Hon har i alla fall 5 maskiner, så hon sa att Alecx kunde få låna en och tatuera hos henne någon gång om han ville. Eftersom att han gick glasskolan under gymnasiet, så är han rätt stadig på handen och har ju graverat mycket i glas, vilket jag tycker är lite samma teknik. Han är ju även mycket duktig på att rita...

Blev lite sugen på att göra något själv och då att han ska få göra den på mig. Har haft lite funderingar på en text, men har ingen text som betyder något speciellt för mig, så då får det ta och vänta. Hittade en snygg bild på nätet som jag skulle kunna tänka mig. Den är enkel, men speciell och annorlunda och det är så jag vill ha det.

Den här är det i så fall:



Den ska dock vara svart...

Lördag och Eurovision

I lördags var vi och handlade en sväng på Willys. På eftermiddagen var vi en sväng hos farmor och fikade. På kvällen var det först Robinson och senare Eurovision...

Jag har helt nöjd med tävlingen. Efter varje bidrag satte jag och Alecx poäng på dom. Från 0 till 5 var det. Om vi ska utgå från topp 3 så satte vi följande poäng: Norge - A=4 E=4, Island - A=3 E=5 och slutligen Azerbajdzjan A=1 E=5... Jag hade alltså rätt stor koll ;) Jag gick dock in i tävlingen med en svag 2:a på Norge, men poängen ökade under kvällen. Första gången jag hörde låtan tyckte jag att det var rena skiten och fattade inte hur den kunde vara segertippad. Är nog en låt man måste höra ett par gånger innan det fastnar.

Blev inte ett dugg förvånad att det gick så pass dåligt för Sverige som det gjorde. Själv tycker jag att låten är helt kass och tror att det hade gått mycket bättre för min favorit, Sarah Dawn Finer.

En låt som jag fastnade för i Eurovision var Portugals bidrag. Tycker att den är skit härlig. Synd bara att den är på portugisiska, så att man inte fattar något... Om den hade varit på engelska hade den nog varit min favorit...

Andra bidrag som jag tyckte var bra var Grekland, Rumänien, Turkiet och Finland. Det fanns en hel del bra låtar med!!!

Låtar som fick en stor fet NOLLA av mig var följande bidrag: Litauen, Frankrike, Kroatien, Ryssland och Storbritannien. Fattar inte hur Storbritannien kunde få så mycket poäng. Tyckte inte att hon kunde sjunga...

Middag och ny säng...

I fredags var vi hos farmor och åt middag. Hon bjöd på kotlettrad med potatis och sås. Det var så himla gott. Alecx hann inte stanna så länge för han skulle in till IKEA och köpa en ny säng till Engla.

Farmor följde med mig och Engla hem för att hjälpa till att städa lite inför den kommande sängen. Vi plockade isär hennes gamla säng, dammsög och gjorde plats för den nya "stora" sängen.

Under tiden som jag och Alecx satte ihop den nya sängen gick farmor och Engla upp till Willys... När dom kom hem skulle Engla direkt upp i sin nya säng och skulle sova ;) Hon skulle inte gå därifrån.

Hon har sovit i sin nya säng i 3 nätter nu och har än så länge inte vaknat 1 enda gång, så det har gått väldigt bra.

Här kommer lite bilder på Englas nya säng:





Uppvisning på dagis...

I torsdags var det vår/sommarfest på dagis. Dom sjöng lite sånger och gick en hinderbana. Efter det gick vi in och fikade. Det var tänkt att vi skulle fika ute, men det var såååå kallt så vi gick in. Alla barn var väldigt duktiga och det var kul att kolla på. Det som var lite tråkigt var att över hälften av alla barn var inte där. Tycker det är lite dålig stil...

Här kommer i alla fall lite bilder där ifrån:







Färdig...

Då var jag klar med ännu en enhet i psykiatrin och har skickat in den. Det går framåt i alla fall :)

Imorgon ska vi upp till farmor och äta. Alecx är pappaledig i morgon, vilket är kul... Senare på eftermiddagen ska han inte till Kalmar och köpa en säng till Engla... Vi har förvanat henne om att hon ska få en ny säng, så det ska nog gå bra.

Nehe nu kom Annelie, så nu ska vi gå ut en sväng.

Torsdag...

Hatar denna jäkla förkylning... Har inget nässpray heller så jag har fått ta Englas haha!!!! Hjälper ju lite i alla fall.

Igår var vi ju hemma hela dagen. Var bara ute och cyklade en sväng på senare eftermiddagen. Måste ju komma ut lite i alla fall. Engla var dock inte ett dugg sjuk utan hade kunnat gå till dagis, men det är ju bättre att ta det säkra före det osäkra. Nu fick hon vara i alla fall vara hemma och vila upp sig en dag. Dock blev det lite jobbigare för mig som är så förkyld och var tvungen att hänga med i hennes takt... Vart får dom där små all sin energi ifrån??? Det skulle jag gärna vilja veta. Känner att jag behöver lite utav det just nu.

Idag är det lite vår/sommar-fest på dagis. Börjar vid helv sex ikväll och varar i en timma. Vet inte riktigt vad som händer mer än vi ska ha med fika. Hoppas på att barnen ska ha någon form av uppträde... Skulle vara så kul att få titta på. Kan inte tänka mig att vi bara ska träffas och fika. Något mer måste det ju hända.

Nu blir det plugg och sen kommer Annelie runt halv ett och då ska vi gå en sväng. Hoppas att jag har hunnit färdigt med dagens uppgift då. Är den sista på denna enhet och sen är jag klar med en till. Går sakta men säkert framåt ;)

Nehe nu måste jag sätta igång med skolan...

Onsdag...

Skulle ju ha åkt in till kalmar idag, men nu blev det inte så.... Engla vaknade igår kväll och var ledsen. Hon fick sova i vår säng och idag vågade jag inte släppa iväg henne på dagis. Hon har ingen feber, men man är lite orolig att det är något med öronen, men än så länge verkar allt lugnt. Hoppas att det håller i sig.

Igår hände det inte så mycket. Svärmor var uppe en sväng innan hon skulle sola bara, men sen hände det inte så mycket mer.

Kollade lite på Eurovision igår eftersom att Engla var vaken. Kul att Sverige gick vidare även om jag inte tycker om låten. Finns en del bra låtar som finns med. Vet dock inte vem min favorit är ännu. Har hört alla låtar, men kan inte bestämma mig för vilken som är bäst... Ska bli kul att se finalen på lördag :)

Nehe nu ska jag kolla på film med Engla.

Hemkommen...

Nu har jag varit iväg och tagit min spruta... Tog även blodtryck. Det var 105 genom 60 vilket jag är väldigt nöjd med. Låg högt för ett par år sen, så det var skönt att höra att det var bra. Låg ju rätt lågt under graviditeten, men det är ju en annan sak...

Har även gjort dagens skolarbete och diskat den stora högen ;)

Imorgon blir det Kalmar med Annelie. Har inga pengar till att köpa något, men ändå kul att få komma iväg lite. Sitter ju bara hemma om dagarna... Blir ju så när man studerar på distans.

Nehe nu ska jag hämta Engla...

Tisdag...

Har blivit förkyld nu... Kände i halsen igår att det var något på gång och så i natt har förkylningen kommit. Dock ingen dunderförkylning... Än så länge i alla fall.

Engla har sovit hela natten vilket är skönt för både henne och för oss...

Igår var vi uppe på stan en sväng. Var tvungen att gå in på apoteket och sen var vi inne på willys en sväng.

Har inte hänt så mycket sen igår, så jag har inte så mycket att skriva om.

Nu ska jag sätta mig med skolarbete och sen blir det disken vilket är en stor hög. Fattar inte hur det kan bli så mycket disk... Vart kommer allt ifrån??? Sen ska jag ner till mödravården och ta spruta. Efter det blir det till att åka och hämta Engla, för att sen hem och laga mat... Har en del att stå i idag.

Nehe skolarbete var det...


Helgen...

I fredags var det matknad... När jag, alecx och engla var uppe köpte vi lite saker. Bara till Engla, men finns ju inte så mycket till en annan. Vi köpte i alla fall en t-shirt med Pippi på eftersom att hon älskar Pippi och sen ett par foppa-tofflor.









På kvällen tittade vi på Talang och sen blev det en film. Vi hyrde While she was out. Skit kass film med världens sämsta slut. Se INTE den...



Lördagen var vi ute mycket. Vi gick en sväng till stan och sen vidare ner till badhusparken där Engla lekte i lekparken. Efter en stund gick vi ner till Ö&B och kikade lite. Blev en lång promenad och vi var väl hemma efter 3 timmar ungefär.

På kvällen tittade vi på Robinson och efter det gick Da Vinci Koden på TV. Det är en riktigt bra film som jag har sett både 1 och 2 gånger ;) Ser verkligen fram emot Änglar och Demoner som har bio-premiär på onsdag.

Igår gjorde vi inte så himla mycket. Vi var ute och cyklade och tog en glass på Sibylla. När vi hade kommit hem igen och ätit gick vi ut på innegården och lekte i sanden... Man får passa på att vara ute mycket nu när det är fint väder...

På kvällen fanns det inte helt mycket på TV så jag cyklade och hyrde en film. Den var riktigt läskig. Brukar inte vara så känslig när det gäller sånt, men den här var verkligen otäck. Var någon form av rabies som smittade av sig till människor. Hade lite svårt att somna efter att ha sett den ;)



Engla blev även dunderförkyld igår efter att ha nyst hela morgonen. Dock ingen feber vilket är skönt. Hon har varit vaken ett par gånger i natt, men jag har bara behövt gå in en gång. Strax efter 5 ville hon dock kliva upp... Hon satt och kollade på Bullerbyn medans jag låg och halvsov.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer... Nu blir det i alla fall skolarbete.

Fredag...

Idag är det äntligen fredag... Så skönt med helg!!!!

Har löst lite med det ekonomiska. Köpte ju en biljett till springbreak, men får inte så mycket pengar nu i maj i och med att skolan snart slutar, så jag har inga pengar till att kunna åka dit. Vill inte heller låna eftersom att jag inte får några pengar förrän i slutet av juli. Har därför gått och funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra.... Igår bestämde jag mig för att inte åka dit. Har även sålt min biljett, så där får jag in lite pengar i alla fall. Känns skönt att inte behöva tänka på det längre i alla fall.

Idag har jag och Engla varit uppe på marknaden en sväng. Gick dit med Anna och sen mötte vi upp Annelie. Vi gick hem runt 12 för att Engla skulle sova. Ska upp sen igen med älsklingen en sväng och då ska Engla få åka karusell och lite...

Sen vet jag inte vad mer som händer idag. Inte i helgen heller för den delen, men något ska vi nog kunna hitta på...

Ha en trevlig dag!!!!

NU...

Har jag städat hela Englas rum och plockat bort alla "bebissaker" hon inte använder, vikt tvätt och diskat en STOR hög... Har gjort lite nytta i allt detta elände i alla fall...

Ibland är det bra att ha mycket att göra, för då slipper man att tänka på allt det där jobbiga... Känns som att man bara vill åka långt, långt bort och bara glömma allt vad skola och pengar heter.

Man ska tänka positivt - Det blir bättre :)

Torsdag...

Den här veckan har verkligen varit tung. Har haft så mycket att tänka på och det har fört med sig att jag är väldigt trött och orkar ingenting. Pengar är nog det som jag tänker på mest nu. Får knappt inga pengar nu i maj i och med att skolan snart slutar. Börjar sommarjobba runt midsommar, så jag kommer inte att få några pengar förrän i slutet av juli. Vet inte hur jag ska klara mig tills dess och det känns verkligen tungt. Vissa har erbjudit sig med att låna ut pengar, men jag vill inte låna. Sen när jag verkligen får välförtjänta pengar, ja då måste jag ge bort nästan allt till det som jag tidigare lånat. Det känns därför bättre att ligga på 0 i stället för en massa minus för pengar man har lånat. Kommer säkert att bli riktigt jobbigt, men när den första riktiga lönen kommer in på kontot tror jag att det blir värt det...

Nehe nu orkar jag inte prata om det mer. Har det i mitt huvud ständigt i alla fall...

En annan sak som är jobbig är att Alecx har spelningar i stort sett varje helg fram till efter midsommar. Ja, dom har även spelning på midsommarafton. Det känns tungt att vi inte kommer att ha så mycket tid med varandra. Vid midsommar kommer jag att börja jobba, så då kommer inte jag att ha så mycket tid. Det finns väl inte så mycket mer att göra än att stå ut...

Har hört rykten om att vår granne med alla fester ska flytta. Skulle vara skönt i så fall, men jag ska nog inte pusta ut än ;)

Igår gjorde vi inte helt mycket. Vi tittade alla 3 på film, så vi hade det mysigt i sängen :)

Idag ska Alecx ha innebandy och efter det kommer hans pappa upp för att fira honom lite.

Efter det blir det nog bara att slappa framför TV:n...

Funderar på om jag ska ta och städa Englas rum. Hon har så mycket skit där inne som skulle behövas plockas bort. Funderar på att slänga ut allt på golvet och bara rensa... Får nog bli så.

Onsdag...

Idag har jag och Engla varit på vårdcentralen. Man ska komma tillbaka och kolla öronen cirka 8 veckor efter inflammationen. Allt såg bra ut och Engla sa inte ett knyst. Hade förklarat för henne innan att vi skulle till doktorn och att denne skulle kolla i hennes öron, så nu visste hon vad det handlade om. Det bästa med hela besöket var nog när vi var färdiga och hon fick ett bokmärke... Hon skulle visa det för alla som var på vårdcentralen ;)

Nu är man hemma igen efter att ha varit ute och cyklat i regnet. Inget roligt alls var det. Engla har ju regnkläder, men en annan blir ju dyblöt... Skönt att vara hemma i värmen igen i alla fall.

Igår var vi uppe på jysk en sväng och tittade lite. Vi funderar på att köpa en säng till Engla när hon fyller år, så vi var där och kollade lite olika alternativ. Sängarna var dock rätt dyra, så vi köper nog en på ikea. Blir nog följande i så fall...



Efter jysk kom Alecx bror upp en sväng på lite fika... I allt detta höll jag även på att tvätta.

På kvällen var jag även ute och gick med Annelie. Fick se lite bilder från i lördags. En del bilder var rätt roliga haha!!!

Nehe nu ska jag vika tvätt...

Tisdag...

Idag är ingen rolig dag... Det regnar ute och jag fryser som sjutton.  Har bara lust att ligga nerbäddad i sängen hela dagen och inte göra ett enda dugg...

Går ju dock inte att göra det. Måste hämta Engla vid 2 och efter det blir det matlagning. I eftermiddag ska jag även tvätta och så kommer Alecx pappa på besök för att fira hans födelsedag som var i söndags...

Blir nog en promenad ikväll också om inte regnet öser ner, för då vill jag inte.

Igår var vi hemma hos svärmor en sväng. Hon har ju skaffat en ny katt som var väldigt fin, men gick och gömde sig så fort vi kom och sen såg vi inte röken av honom. Han kom ju i söndags, så man kan ju förstå att han tycker att det är lite otäckt när det kommer en massa folk när han inte känner sig riktigt hemma än.

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen. En lång och varm dusch, så att jag slipper frysa på en stund i alla fall ;)

??????

Skulle vara kul att få veta vem "någons mamma" är.

Har tidigare fått höra att Engla har min farmors mun , så därför kan det nog inte vara helt omöjligt att hon är lite lik sin morfar...

Måndag...

Idag är inte vädret så roligt, men det behövs verkligen regn nu... Bara det inte fortsätter såhär i flera dagar. Vill ha tillbaka solen snart igen.

Lördagen blev lyckad med 25-års fest. God mat, roliga lekar och trevligt sällskap. Vad mer behövs!?!? Tack Annelie och Evve för en super trevlig kväll!!!!

Igår tog jag det bara lugnt. Låg och tittade på TV halva dagen. Lite smått seg, men ändå helt okej.

Älsklingen fyllde ju även år igår. Hela 26 år :) Han har ju varit i Sthlm hela helgen, så det blev inte direkt något firande igår utan det blir nu i veckan i stället.

I eftermiddag ska vi nog hem till svärmor en runda. Hon har en ny katt som vi måste se ju... Engla kommer nog att bli glad över att hennes farmor har en katt igen. Hennes förra blev påkörd för någon vecka sen nämligen...

Nehe nu ska jag ta och äta lite frukost...

Idag...

Är det precis 1 månad tills Engla fyller 2 år... Liten håller på att bli stor ;)

En bild på mig och Engla:



Stan...

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har varit där med farmor en sväng. Hon bjöd mig på fika och sen köpte hon lite blöjor till Engla också. Sånt är alltid tacksamt...

Jag blev väldigt försenad i och med att Nybro hade invaderats av en massa motorcyklar. Kom inte över vägen utan fick stå och vänta i en kvart eller något innan alla hade kört förbi. Det tog aldrig slut kändes det som. Skulle vara kul att veta hur många dom var som körde. Säkert runt 1000 stycken. När jag väl kom över vägen och uppe på cyklen igen, så han jag inte långt innan det blev stopp igen. Alla hade ställt sina hojar längs vägen genom stan, så jag fick gå runt hela stan för att komma in i centrum. Shit vad många dom var alltså.

Nehe nu måste jag börja greja lite här hemma innan Anna och Elin kommer.

Lördag...

Jaha idag händer det grejer... 25-års fest!!!! Den börjar vid klockan 6 med lite tacobuffé, lekar, tipspromenad och efterrätt ;) Anna och hennes kusin ska komma upp till mig runt 1 och då ska vi äta lite ihop... Ska bli trevligt!!!

Igår var vi hos Annelie och spelade galenpanna... Svårt, men roligt. Ibland är man helt hjärndöd ;) Mycket trevligt sällskap :)

När jag kom hem låg jag och tittade lite på TV:n och somnade nog runt halv 1. Tänkte det att om jag är uppe lite längre, så kanske jag även sover lite längre på morgonen. Har haft lite svårt att sova på morgonen och vaknar väldigt tidigt... Att vara uppe längre hjälpte dock inte utan jag vaknade vid tjugo över 5... Försökte somna om och låg nog och halvsov till halv 7 i alla fall, men sen gick det inte mer. Stängde på TV:n och kollade lite på se upp för dårarna... Rätt bra film, men vid halv 8 orkade jag inte mer utan klev upp och nu sitter jag här.

Kommer att vara helt slut ikväll när jag inte har sovit så mycket, men det går säkert bra.

Hörs senare!!!!

Valborg...

Firade jag och Engla i Fröseke. Det blev grillning och sen ner till parken. Rätt så folktomt, men ändå en härlig stämning. Engla fick fiska lite i fiskdammen och fick en påse godis som hon blev överlycklig över... Att så lite kan göra så mycket :)

Det var en massa barn där nere som Engla sprang runt med och hade skojigt med. Själv höll jag på att frysa ihjäl eftersom att det blåste så kallt. Ingen brasa fick ju tändas heller pga brandrisken som råder nu...

Kvällen avslutades med raketer i alla fall. Engla tyckte inte alls att det var otäckt utan snarare tvärt om. Om skrek panga, panga, panga osv. Skönt att hon inte blev rädd.

Idag har vi firat min syster som fyller år på måndag... Blev god mat och god efterrätt.

Efter det körde pappa hem mig. Blev lite handlning på Willys först. Fick låna lite pengar att handla mat för. Blir alltid lite orolig att priset för maten ska gå över dom pengarna man har, men jag klarade mig med 11.50 tillbaka. Rätt bra jobbat om jag får säga det själv ;)

Nu har jag precis varit och solat och väntar på att telefonen ska ringa. Ska ner till Annelie ikväll och spela lite spel och ha roligt. En lugnt kväll med andra ord och ladda upp för i morgon då det blir 25-års fest. Ser jag fram emot!!!!

Ha en trevlig kväll!!!

RSS 2.0