Jobbfronten...

Har hoppat in en del extra nu och så ringde dom idag om jul och nyår... Julafton sa jag blankt nej till, men jag ska jobba både nyårsafton och nyårsdagen... Kan kännas lite surt, men när det är storhelg så blir det mycket pengar i kassan ;)

Är även en kille där som pluggar vid sidan av som ska ut på praktik i 7 veckor och dom 7 veckorna som han blir borta ska jag ta... Känns SSSÅÅÅÅ skönt, så just nu är jag GLAD!!!!!!

Torsdag

Nu är det verkligen evigheter sen jag var här och skrev... Har inte haft någon lust och då är det aldrig bra att skriva.

Igår kom 2 nya filmer ut av Johan Falk... Som jag har sett fram emot detta. Självklart blev det filmkväll igår ;)

Den första vi såg (den tredje i serien) heter National TargetDen bästa utav dom 4 filmer som jag har sett. Den hade verkligen ALLT + lite till ;)

Den andra vi såg (fjärde) heter Leo GautDen var mindre bra, men höll ändå måttet ;)

Dom 2 sista filmerna kommer den 4 november.

Den näst sista tror jag är De FredlösaOch den sista tror jag är Operation NäktergalSkådespelarna som är med är riktigt, riktigt bra... Många av dom har varit med i stora filmer tidigare, men en utav dom som spelar en utav huvudrollerna har jag inte sett tidigare. Han heter Joel Kinnaman och är enligt mig en jäkla bra skådespelare. I Johan Falk-serien spelar han Frank Wagner...
Nehe nog om det ;)

Igår var jag och Engla nere på Ö&B en sväng... Vi var även inne på skokällarn och djuraffären.

Vi har tänkt köpa en skål med guldfiskar till Engla att ha i hennes rum.På skokällarn hittade jag ett par skor som jag VÄLDIGT gärna skulle vilja ha ;)Fast svarta!!!!!

Annars händer det inte så mycket här. Dagis är stängt i morgon, så Engla får vara hemma hos mig :) Och på lördag ska vi hem till farmor för vi ska ha lite kusinträff med mat... Det ser jag verkligen fram emot. Var länge sen jag träffade mina kusiner nu...

Ha en bra dag!!!!


RSS 2.0