Måndag...

I helgen har jag jobbat och det ska jag även göra lite senare idag... Jag trivs så himla bra på det stället. Med mina andra jobb jag har haft har det varit tungt att gå och arbeta, för att jag inte tyckt att jobbet var roligt, men nu är det verkligen en fröjd att få arbeta. Visst vissa dagar är lite tyngre än andra, men dom bra dagarna väger upp så pass mycket att dom mindre bra inte spelar någon roll i slutändan...

Både lördag och söndag bjöds det på bra film här hemma. Vi har sett 2 filmer med Johan Falk.

Den första vi såg var GSIDen andra var VapenbröderNästa film tror jag heter Leo GautOch den sista tror jag är National TargetVet inte om det finns fler än dessa... I vilket fall rekomenderar jag dessa filmer STARKT!!!! Helt i min smak i alla fall...

Idag ska dom ta kort på dagis, så jag fixade till Englas hår idag... 2 tofsar fick det bli ;) och hon tyckte att hon blev sååå fin ;) Hoppas att korten blir bra, för det skulle bli både gruppbild och enskilt.

Nehe nu ska jag fixa lite här hemma innan det blir jobb.


Vision Talk - Numbers Live in Gothenburg 2009


Min nya favorit...

Det här med Vision Talk är rätt så nytt för mig och har inte hunnit lyssna speciellt noga på alla låtar ännu... Min favorit har hela tiden varit "Dina Tankar". Det är den låten som det är musikvideo till som jag tidigare lagt ut här, men nu har jag hittat mig en ny favorit bland låtarna.

Vision Talk - I Could Be The One


Vision Talk

Vision Talk var som sagt i GBG och spelade i helgen på STORAN... Förband åt dom var Nadia Sohaei. Många kanske inte vet vem hon är, men på 80-talet arbetade hon med Trans X. Dom hade en jättehit med Living on a video.

Här kommer den låten:Dagen då VT skulle spela var dom med i Götebrogsposten...VT säljer även en skiva som dom har gjort... Många riktigt bra låtar på.

Och till sist en bild på min älskling!!!!!


Tisdag...

Igår ringde chefen och sa att jag själv kunde ringa till paradisgruppen och prata med dom. Detta gjorde jag ju självklart, så nu är det bestämt att jag ska gå bredvid tisdag (idag) och onsdag kväll och sen på torsdag ska jag gå dag... Ska bli intressant och se hur dom jobbar där ;)

Igår var vi även i simhallen... Jag badade inte utan bara Alecx och Engla. Jag har ju Nautiluskort, så jag behöver inte betala något som tur är... Det dumma var att vi inte hittade Englas baddräkt. Den är som bortblåst. Kan inte fatta vart den har tagit vägen. Hon fick därför bara ha på sig en vattentät blöja och sina puffar på armarna. Hon har tjatat om simhallen sååå länge nu, så det var glädjetjut hela vistelsen igenom ;)

Här kommer lite kort från simhallen:
Måndag...

Helgen har gått superbra!!! I fredags var Anna uppe en sväng på kvällen. Engla var väl inte på sitt bästa humör eftersom att hon inte hade sovit något under dagen men men...

I lördags gick vi upp till stan en runda. Gick bara och tittade lite... På eftermiddagen kom Annelie och Niccie hit. Vi tog med oss fika och begav oss ut i skogen. Här kommer lite bilder från det:Tack Annelie för bilderna!!!

Igår kom mina föräldrar upp en sväng. Dom hade varit så snälla och köpt vinterkläder till Engla.Alecx kom hem igår på eftermiddagen. Spelningen hade gått bra, så resan var med andra ord lyckad... Han hann inte mer än hem förrän det bar av på kalas. Hans bror har fyllt 30, så vi firade honom lite.

Nehe det var vår helg det... Lite kortfattat ;)

Torsdag...

Har typ inte hänt någonting dom senaste dagarna... Har sökt 4 jobb i alla fall. Absolut inga jag vill ha, men man måste ju.

I helgen blir jag och Engla själva hemma... Alecx ska på spelning i GBG. Får se vad vi hittar på för något nu när vi blir själva... En massa skoj och onyttigheter ;)

Jag känner mig helt tom... Har absolut ingenting att skriva om. Man kan ju nästan undra vad jag gör om dagarna egentligen eftersom att det inte har hänt någonting...

Nehe får försöka skriva mer vid ett senare tillfälle...

Tisdag...

I lördags var vi som sagt och handlade mat... En jäkla massa mat blev det, så nu tror jag inte att vi måste handla mer utav den varan det närmaste halvåret ;)

På kvällen hade vi ju även lite fest här hemma. Det som var tänkt som en lugn och sansad kväll blev något helt annat än det, men kul hade vi i alla fall ;)

Igår jobbade jag. Träffade chefen på jobbet, så jag sa till honom om att jag var intresserad om att bli vikarie på fler ställen. Han sa att jag skulle ringa honom idag vilket jag också har gjort. Han skulle på möte med "paradisgruppen" i morgon, så då skulle han ta upp detta med dom och sen höra av sig till mig... Om han inte hade hört av sig till slutet av nästa vecka skulle jag ringa. Han är lite glömsk av sig ;)

Nu måste jag bara se till att kopiera alla papper som ska till a-kassan. Vet egentligen inte om jag vill ha det. Om du blir beviljad a-kassa så får du inte hoppa in och jobba om inte jobbet innebär minst 5 dagar i sträck... Hur ofta är det det egentligen!?!? Jag har i alla fall tänkt skicka dit alla papper och om jag blir beviljad a-kassa, så får jag ta ställning då till hur jag vill göra. Jäkla bestämmelser egentligen...

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen. Funderar även på att göra rimbobullar idag ;)

RSS 2.0