Helgen

I fredags var vi uppe på stan. Engla skulle klippa sig, men det var så mycket folk, så vi skippade det. Vi ska ta det idag i stället. Vi gick in på Lindex och kollade lite. Både jag och Engla fick lite nya saker av älsklingen...  TACK!!!! På kvällen åkte Alecx in till Kalmar för att spela in musikvideo. Kommer att lägga ut den på bloggen sen när den är färdig. Vad jag har sett hittils, så kommer det är bli riktigt, riktigt bra.

I lördags kom mamma in till stan. Vi gick lite på stan och tittade. Sen åkte vi hem till Fröseke. Där var det julbingo. Vann ingenting, men Engla hade hur kul som helst. Sprang runt och lekte med dom andra barnen. Så söta :)

I söndags var det middag hos mormor. Kycklingfilé, fläskfilé med potatis och sås. Till efterrätt var det jordgubbar med glass. Var sååååååå gott! Efter det åkte vi till Kvantum och storhandlade. Behövdes verkligen, så nu har vi fyllt på här hemma ;)

Engla är på dagis nu igen i alla fall. Verkar som att det inte var fler som blev sjuka sen. Skönt att det inte inte gick runt, för då kan det ju dröja flera veckor innan alla är friska. I veckan händer det nog inte så värst mycket. Bara Engla som ska bli klippt idag. Hoppas bara att det inte är lika mycket folk idag.

Ha det bra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0