Helgen som kommer...

I morgon (fredag) så kommer pappa och hämtar Engla för hon ska vara där hela helgen. Efter det ska jag upp till stan och köpa hårfärg för att försöka få bort den fula utväxten jag har fått. Sen blir det nog en sväng till systemet också. Har några cider här hemma, men det räcker inte för två dagar... Klockan 7 på kvällen sen kommer två kompisar hem till mig. Kanske Alecx syster också, vet inte säkert än. Men i alla fall... Vi ska sitta och dricka lite och bara ha det trevligt. Är ju inte så ofta man kan träffas så längre, så det ska bli så jäkla kul :)

På lördag sen ska jag hem till svärmor någon gång på eftermiddagen och förfesta lite. Vid 7 ska en kompis köra in oss till kalmar för vi ska kolla på älsklingen som spelar på VOID vid klockan 8. Därefter ska vi gå ner till stan och sätta oss på någon krog. Ska bli så kul att äntligen få se Strangel live... Hela helgen ska verkligen bli så jäkla kul!


Igår och idag

Igår var Engla på ettårskontroll. Det gick bra. Hon var 74 cm lång och vägde 8,5 kilo ungefär. Sen fick hon ju spruta också och det gick bra. Blev lite ledsen, men det gick snabbt över.

Igår var vi ju på Lindex också och köpte lite kläder till henne till hon fyller år. Kommer bilder på måndag när hon har öppnat paketen :) Köpte även en bikini till mig. Kan lägga ut bild i morgon på den.

Idag har jag och Engla varit på Komvux. Har fyllt i papper om att jag ska ha studiemedel till hösten. Kommer att få typ 3000 kronor. Inte helt mycket. Vet inte hur jag ska klara mig. Måste ha ett extrajobb, men det är väl lättare sagt än gjort.

Ha det bra! Kramar

Dagens outfit


Idag

ska engla på ettårskontroll. Ska bli kul att se hur mycket hon väger nu och så. Lite över 8 kilo kan jag tänka mig. Sen ska hon få spruta också :( stackaren... Men det är ju för hennes skull.

Igår var jag och Engla på stan med Anna och Jenny. Vi var på Dolce Vita och åt lite. Jag tog en bakad potatis med skagenröra. Den är så jäkla god. Sen var jag och Anna på JYSK och köpte lite saker till Engla tills hon fyller år. Kan lägga ut sakerna på bild på måndag efter att hon har öppnat dom :)

Senare idag ska vi upp till Lindex och köpa lite kläder till Englas födelsedag. Var och kollade ut lite saker igår som jag vill ha till henne. Finns ju så jäkla mycket fint, men man kan inte få allt ;)

Helgen

I helgen var vi ju i Helsingborg. Det var bra... Förutom att Engla skrek typ hela bilresan ner och hem. Sov bara en liten stund på vägen ner och en liten stund på vägen hem. Hon har sovit som en stock i natt och sover också nu. Somnade i min famn vilket typ aldrig händer, så hon måste vara helt slut efter äventyret i helgen.

Engla och Jacob gick bra ihop. Hon tyckte väl att han var lite otäck i början för han skulle krama henne och så, men dom var så söta :) min moster har även en hund som Engla inte tyckte om särskilt mycket. Hon skrek så fort hon fick se honom, så jag fick bära henne när hunden var i närheten.

Kollade en stund på Eurovision i lördags. Såg alla bidragen, men sen gick jag och la mig. Gick tydligen väldigt dåligt för Sverige... Så dålig tyckte jag faktiskt inte att låten var.... Men men, bara att gratulera Ryssland till vinsten. Första gången dom vann tror jag, så det var dom värda. Låten var rätt okej dessutom.

Här kommer lite bilder från Helsingborg:

                                                                                                                                 

Bild i tidningen

Engla fyller 1 år om en vecka. Mamma ville sätta ut en bild i Barometern, så vi har skickat den här bilden...


Helsingborg

På lördag ska jag och Engla åka med mamma och min syster till Helsingborg och hälsa på min moster. Dom ska flytta till London snart och jag har inte sett deras hus ännu, så jag får ta och passa på nu för snart är det för sent. Det blir bara från lördag till söndag, men det känns som att det räcker så. Tråkigt med en så lång bilresa bara. Engla är ju inte direkt överförtjust i att åka bil... Får ta med en massa, massa leksaker och lite som hon kan tugga på så hoppas jag att hon ska vara lugn. Hoppas att hon kommer att sova en stund också. Har en kusin som är ett par månader äldre än Engla, så det ska bli kul att se hur dom kan leka tillsammans. Vi brukar ju aldrig umgås med någon som har barn i Englas ålder, så det ska bli kul att se vad hon tycker om kusin Jacob.

Hade velat se Eurovision Songcontest på lördag kväll, men jag tror inte att jag kommer att orka vara uppe och se hela. Tror jag kommer att vara rätt trött efter att ha åkt långt och så, men vi får se hur jag känner. Kan ju bara hålla tummarna för Charlotte annars :)

Ha det bra! Kramar

H&M

Är en mycket bra klädbutik tycker jag. Många snygga kläder til väldigt bra priser. Fick en ny katalog därifrån idag - Summer of 2008. Fanns jätte mycket jag vill ha. Tror att jag ska beställa fyra saker... Det skulle bara gå på 300. Måste kolla med sambon först om han vill ha något också innan jag beställer.

Englas första skor

Har ju glömt lägga ut skorna som vi köpte till Engla... Hon fick även en sommarhatt att ha när solen tittar fram ;)



Tack mormor för att du är så snäll som köpte skor och hatt till mig!!! //Engla

Resultatet

Såhär blev resultatet av tatueringarna jag gjorde igår. Dom är ju aldrig snygga när dom är precis nygjorda, men jag kommer att lägga ut ytterligare bilder när dom har läkt och så.

         

Det ser lite kletigt och så ut, men det brukar ju fixa till sig senare. Konturerna kändes på grund av att nålen då är så jäkla liten, men det var så jag stod ut i alla fall ;) Ifyllningen kändes knappt. Dels för att nålen då är lite större och sen blir man ju alltid lite bedövad efter en stund. Vet inte varför det gör mer ont med en liten nål. Borde ju vara tvärt om, men det var så jag kände.

Tatueringar

Idag ska jag tatuera mig. Tre stjärnor på vänstra smalbenet och sex tassavtryck på det högra smalbenet. Båda är ganska små så det blir inga jätte stora saker. Är inte så mycket för sånt. Det är min kusin som ska fixa detta åt mig. Är bra när man har en släkting som pysslar med sånt :) Lägger upp bilder sen på hur det blev.

Hej Svejs!!

Tatuering

Tycker snart att det börjar bli dax för en ny tatuering. Skulle vilja ha dessa som går upp för mitt smalben.


Vädret...

Är ju allt bra roligt. Igår var det jätte varmt och idag är det kallt. Satt hos min svärmor igår och solade och det är svårt att tänka sig idag. Är väl typ en 15 grader, men det blåser en massa, så det känns som att det är mycket kallare.

I fredags flyttade vi över Englas säng till hennes rum, så hon har sovit där i tre nätter nu. Det har gått jätte bra faktiskt. Tror att det är bättre för oss alla tre. Hon vaknar av oss när vi vänder på oss i sängen och vi vaknar när hon vänder på sig. Hon har inte vaknat en enda gång nu sen vi flyttade över henne, så det har varit jätte skönt.

Idag ska min mamma komma in, så vi ska upp till stan och köpa skor till Engla. Hon behöver ju ett par riktiga skor nu när hon kan gå, så att vi kan gå lite ute med henne. Hoppas att vi hittar några bara. Har ju visat sig vara rätt svårt, men jag hoppas vi har bättre tur idag.

Ha en bra dag!

Dagens outfit



Begravning



Idag begravdes 10-åriga Engla. SVT direktsände det... Det kan man ju tycka vad man vill om, men jag kunde i alla fall inte titta. Såg lite i början, men kände att jag inte klarade av det, så jag bytte till en annan kanal. Det går inte att beskriva med ord hur jobbigt det måste vara för dom nära och kära. Kan bara tänka på min egna lilla Engla och hoppas för allt i världen att inget någonsin kommer att hända henne. Tycker att Englas familj är fruktansvärt stark... Jag själv hade nog aldrig klarat av det.

Mammans öppna brev

Vi vill tack för den enorma uppslutningen, stöd och engagemang från alla som varit vid vår sida under sökande och i vår sorg, som blivit allas vår sorg.
Engla var en tjej som spred ljus och glädje.
Engla har alltid vetat att hon skulle bli något speciellt, nu vet vi att hon blev en ljusbärare som förenar våra hjärtan över hela världen. Vi känner tillsammans och påverkas av varandra. Vi förstår att vi är ett.
Snälla ta hand om varandra och var varliga mot vår jord.
Vi får frågor om vad vi känner för 42-åringen - folk kan bara få gå till sig själva och känna, så förstår dom vad vi känner.
Att han har erkänt gör att vi kan släppa oron för att Engla fortfarande far illa någonstans.
Vårt liv kommer aldrig att bli sig likt, men vi kommer att kämpa för att hitta en vardag för oss och våra barn, där vi vill hitta ett sätt att bära Englas ljus vidare till något stort och positivt för alla.

Frid och Kärlek
Carina, Torbjörn, barnen


En kort dikt, men väldigt bra innehåll:

Månen frågade mig
- Varför gråter du
Jag svarade:
- Vad skulle du ha gjort om himlen lämnat dig

R.I.P lilla Engla!!!

Nehe...

nu ska jag in i duschen... Ska upp till stan sen och göra lite ärenden med Engla. Bland annat gå in på apoteket och willys. Ha en bra dag i solen :)

Vill ha...

När Engla fyller år så skulle jag vilja ge henne dessa kläder från H&M...

                             

Fanns även lite saker i nya katalogen som är för hösten, men dom ligger tyvärr inte ute på hemsidan. Detta är lite saker till sommaren, men jag skulle vilja ha lite till henne som är till hösten också... Lite saker som fanns med i katalogen.

Dagens bilder

                                       

Barnmorskorna

Tycker att detta är en jätte bra serie... Ser fram mot varje onsdag kväll klocka nio då detta program visas i svt 1. Värt att titta på.


Sommarfin

                             

Håller på att läsa en jätte bra bok



Beskrivande text

Ulrika Olssons debut nu åter som pocket!

Nu kommer den betydelsefulla debuten åter i pocket för alla er som ännu inte läst denna viktiga bok!
Den tusende gången (2003) blev en av det årets mest uppmärksammade böcker och utkom i flera länder. Det var första gången som en kvinna som blivit utsatt för incest berättade så öppet både om övergreppen i sig och hur de hade präglat hennes fortsatta liv.

Den tusende gången är såld i totalt över 190.000 ex!

"Läsningen av Ulrika Olsons långa resa genom minnen och känslor är mycket omskakande - om övergreppen, om kränkningarnas fasansfulla effekt, och om den kränkning det kan innebära att bli föremål för en incestutredning".
SVENSKA DAGBLADET

"Det här är en alltigenom vidrig bok, och samtidigt en av de viktigaste i vårens hela utgivning. Den måste helt enkelt läsas, hur gärna man än skulle vilja slippa."
FOLKBLADET JÖNKÖPING

Ute på äventyr

Tog lite kort på Engla när hon var ute på äventyr i lägenheten. Blir ju mycket sånt nu när hon har lärt sig gå.

                                                           

Hårfärg...

Är ju ljus nu... Var mörk innan. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag passar bäst i. Brukar vara så att jag är mörk ett tag och sen när jag tröttnar på det så blir jag ljus och så tvärt om... Aja här kommer i alla fall en bild på mig där jag är mörk.

image54

25-års kalas lördagen den 3 maj

Har haft lite kalas för Alecx idag, men kommer även att ha lite i morgon...

Lördag morgon hos mina föräldrar:


Hemma hos oss... Alecx pappa, syster och hennes son:
                   

Just nu så är han iväg och firar sin födelsedag med några jobbarkompisar. Hoppas att han får en trevlig kväll :)

Grattis Älskling!!!

Grattis älskling på din 25-års dag <3

image49

20-års kalas fredagen den 2 maj

Igår (fredag) hade min syster 20-års kalas. Hon fyller egentligen på söndag, men kalaset fick bli på fredagen. Det var jätte trevligt att träffa alla. Är ju inte så ofta man samlas sådär... Lägger ut lite bilder från kalaset som hölls hemma hos mina föräldrar.

På väg dit i bilen:
         

Kalaset i full gång:
                                                                     

Vissa fick placera sig ute eftersom att platserna inte räckte till inne:

Torsdag

Idag är det torsdag... Känns som lördag eller något eftersom att det är en röd dag. Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Har ju varit så tråkigt väder, men vi var ändå ute på en liten promenad. Idag öppnade affären på nytt här i paradiset. Tycker att det är jätte bra! Är så jobbigt att man ska behöva ta sig upp till stan för att köpa mjölk eller liknande för att man glömde köpa det när man väl var där uppe, men nu behöver inte det problemet uppstå :) Imorgon ska jag fixa naglarna vid 9.00... Sen är det ju Nybro marknad. Ska bli kul att strosa runt där lite och titta. Sen på kvällen är det 20-års kalas... Så imorgon blir det fullt upp. Skojigt :) Ska försöka att komma ihåg att ta lite bilder från kalaset som jag kan lägga upp sen... 
 


Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0