Helgen...

I torsdags blev Engla sjuk. Hosta och förkylning, med detta kom även halsont, så på fredagen fick vi en tid på Vårdcentralen. Dom hittade inga bakterier, men det var en virusinfektion. Under helgen sen fick hon även lite feber. Inget som märktes på henne tycker jag, förutom att hon var lite hängig i ögonen.

I lördags var vi ute och provåkte Englas cykel.... Vi gick bort till svärmor och Engla tyckte det var sååå kul att åka på cykeln.
I söndags var det fars dag. Engla tyckte det var jättekul att ge pappa present och ville mer än gärna vara med och öppna ;) Engla är (som dom kallar henne på dagis) en liten vessla. Hon är överallt och ingenstans på bara sekunder. Med detta händer lätt olyckor... Så hon trillade ner för soffan och tog smällen med huvudet. Ingen större fara, förutom att hon blev lite ledsen och en JÄTTE bula i pannan. På eftermiddagen bar det av till svärfar... Blev lite middag och fika. Inte så ofta vi är där, så det var trevligt!

Idag är jag hemma med Engla. Hon mår bra idag, men dom ska ju alltid vara hemma en dag extra när dom varit sjuka. Här kommer lite bilder från helgen.









Kommentarer
Postat av: Annelie

Åh stackarn som trillade från soffan.. Inte roligt...

Är åxå förkyld... :((

Puss

2008-11-10 @ 13:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0