Fredag...

Då var det äntligen fredag och helg!!! Den här helgen ska vi alla 3 spendera hemma hos mina föräldrar. Var jätte länge sen vi var där nu alla 3. Skulle ju ha varit där dagen innan jul, men så blev det ju inte så på grund av sjukdom. Engla tycker att det är så himla kul att vara där. Hon pratar om mormor och morfar i stort sett varje dag ;)

Igår tog vi en säng upp till JYSK och köpte ett underlakan till Engla. Hon har en massa små lakan som man måste lägga på 2 för att täcka madrassen. Hon har bara 1 stort, men nu har hon fått en till. Sen köpte vi en ny cykelstol till henne. Vi har ju redan en, men den är begagnad och rätt så sliten. Fattas en massa delar, så hon sitter nog inte så skönt i den... Nu har hon i alla fall fått en riktig. Vi ska ut och testa den sen när Alecx har slutat. Vi ska upp till stan och se om vi hittar ett skärp till Engla. Det är lite svårt med kläder till henne eftersom att hon är rätt så lång och ganska smal. Passar det i midjan så är dom för korta i benen. Är längden i benen bra, så är dom alldeles för stora i midjan, så ett skärp skulle sitta bra :)

Kollade ju på Sveriges värsta bilförare igår. Tror nästan att jag skulle platsa där. Har ju körkort, men typ aldrig kört bil, så tror inte att jag är så värst bra på det där med att köra bil. Skulle nog köra som hon den blonda tjejen som mest satt och pratade och körde JÄTTE sakta. Jag kanske inte skulle prata fullt lika mycket, men jag skulle nog köra lika sakta. Usch tycker inte om att köra bil....

Annars har det nog inte hänt så mycket mer. Ha en trevlig helg!!!

Kommentarer
Postat av: Mikaela Kronberg

hehe Emelie du kanske skulle vara med i ett program för dom som har körkort men inte tycker om att köra..hehe =P



Trevlig helg nu och mys en massa PUSS

2009-01-30 @ 13:24:53
URL: http://mikaelka.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha jaa du kör ju fort för att slippa att rödljusen ska så om till rött, så du inte behöver stanna och använda kopplingen =)

2009-01-30 @ 17:43:29
Postat av: Anna

haha jaa du kör ju fort för att slippa att rödljusen ska så om till rött, så du inte behöver stanna och använda kopplingen =)

2009-01-30 @ 17:44:02
URL: http://vittvinochsockerdricka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0