Det var ett tag sen...

Nu var det nästan en vecka sen jag skrev... Anledningen är den att jag och Engla har varit hos mina föräldrar. Vi åkte dit i onsdags kväll. På torsdagen var det meningen att vi skulle vara med på metartävlingen, men Engla blev jättesjuk. Hon hade så hög feber att hon kräktes 2 gånger. På fredagen var det lite bättre, men inte helt bra, så vi höll oss mest hemma. På lördagen var vi i Alstermo och köpte 2 par foppatofflor. Ett par till mig och ett par till Engla. Bådas var rosa, så nu matchar vi :) Bara Alecx kvar som måste köpa sig ett par rosa haha!!!! På söndagen åkte vi hem igen. Engla var väldigt gnällig den dagen, så när vi kom hem tod jag febern. Den var aldrig helt borta, men inte så hög som på torsdagen, men på kvällen på söndagen hade hon över 39 grader. Förstår inte vad det är hon har haft, för hon är inte förkyld eller något annat. Igår fick hon alltså vara hemma från dagis. Jag har egentligen inte tid med att vara hemma med henne på grund av allt skolarbete jag har kvar, så Alecx fick vara hemma igår. Han får ju pengar fån försäkringskassan för det och jag kunde plugga, så nu är jag färdig med psykiatrin. Det känns skönt!!!!!

Igår eftermiddag var vi hos Alecx syster som har flyttat. Vi hjälpte till att tapetsera... Tog lite tid, men fint blev det :)

Idag är Engla på dagis i alla fall. Hoppas att hon kommer igång med maten där igen. Hon har ätit väldigt dåligt sen hon blev sjuk och har varit vaken en del om nätterna. Tror att hon vaknar för att hon är hungrig, men vägrar att äta. På dagis äter hon alltid väldigt bra, så jag hoppas att hon har ätit massor idag...

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, så jag skriver väl mer i morgon...

Kommentarer
Postat av: Annelie

skönt att hon var på dagis sen... Nu har vi internet, men ingen tele eller tv :(.. ses ikväll.. Puss

2009-05-27 @ 07:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0