Måndag 4/10

Jaha och så var även denna helg över. Var ju som sagt i Ullared i lördags. Fy fan säger jag bara... Vi var där runt halv 10 och ja, det enda jag kunde tänka på var Björn Gustafssons kommentarer i från parlamentet... Här kommer ett klipp så att ni förstår vad jag menar:

Ja, det var alltså mest en kö... Till slut fick dom stänga av parkeringen för att kön var tvungen att få plats. Har ALDRIG sett så mycket folk på en och samma plats innan. Vi kom nog ändå rätt bra som vi gjorde, för vi fick BARA vänta i lite drygt 1 timma på att få komma in. Väl inne så var det lögn i helvete att komma fram. Man fick ställa kundvagnen och hoppas på att man kom ihåg vart man ställde den och också att den stod kvar där man hade ställt den... Där får man inte vara rädd för stora folkmängder eller trånga utrymmen. När vi var klara och skulle gå till kassorna var det också fullt överallt, trots att alla 62 eller 63 kassorna var öppna. Tror att vi stod i ungefär 40 minuter innan det var vår tur. Vi var ute ur varuhuset runt 15.30 och då var det forfarande kö in. Helt otroligt.

Engla har börjat med en ny grej... Det är att varje kväll stå framför spegeln och dansa. Hon har alltid tyckt om att dansa, men inte såhär... Nu ska hon i alla fall börja på dans. I morgon är första gången för henne, men vad jag förstod hade det redan varit någon gång. Det är mor och dotter som är ledare för spinnrockarna som håller i det. Vad jag fattade, så skulle dom små ha en uppvisning vid klubbmästerskapen den 5 december. Återstå att se hur det går för Engla ;)

Nehe det var allt för denna gång.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Det kommer passa henne perfekt =) Heja Engla

2010-10-04 @ 10:29:07
Postat av: fridah

men shit va mö folk d måste varit...var där idag, å d va ingen kö alls när vi kom, visseligen va d grymt trångt inne, men troligen inte som i lördags då :) tror engla kommer lyckas väldigt bra :)

2010-10-04 @ 20:24:57
URL: http://funbyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0