Städning...

Nu är jag äntligen klar med städningen. Nu återstår bara att duscha, sminka mig och packa saker till helgen som Engla ska ha...

Man känner sig alltid lite extra duktig när man har städat ;)

Nehe Alecx kom hem lite tidigare och står i duschen han... Så nu känner jag mig lite stressad. Måste bli klar innan jag ska hämta Engla. Måste äta innan också...

Stressa är inte riktigt min grej, men nu får jag allt ta och snabba på lite ;)

Ha en bra kväll, så skriver jag mer i morgon när jag har kommit hem igen!!!

Kramp...

Inatt vaknade jag av att jag hade kramp i vaden... Det gör så jäkla ont. Trodde nästan att jag skulle börja lipa, men lyckades hålla tårarna tillbaka ;)

Idag har jag skit ont. Kan knappt gå... Hoppas att det försvinner snart. Inte kul att gå runt och ha ont :(

Glömde ju bort...

Farmor kom ju i går och lämnade det hon köpt till Engla i Amsterdam... Ett par traditionella holländska träskor. Dom var inte gjorda i trä utan i mjukt material, men dom ser ut precis som ett par träskor. Jättefina är dom! Och Engla älskar dom ;)

En bild på inneskorna:



Visst var dom söta!?!?

Torsdag...

Idag är det Valborgsmässoafton... Jag och Engla ska hem till mamma och pappa. Alecx ska in till Kalmar för han ska åka till Sthlm tidigt i morgon. Han ska på någon festival där uppe och kommer hem på söndag.

På fredag ska vi fira min syrra som fyller år på måndag. Ska bara bli lite middag med mormor och morfar. Där efter ska jag bli hemskjutsad... Ska ha hela helgen för mig själv. Ska bli kul, för det händer lite också. På fredag kväll ska det bli lungt med lite sällskapsspel... Men på lördag då blir det fest :) Ska bli så kul och jag ser verkligen fram emot det.

Igår var vi hos svärmor en sväng och sen cyklade vi upp till stan och handlade lite. Senare på kvällen var jag nere hos Annelie och tittade på huset nu när dom har flyttat in och fått det relativt klart. Är hur fint som helst :) Fick även höra en del hemskheter och ibland är det verkligen svårt hur att förstå hur vuxna människor kan bete sig som barn. Har bara en sak att säga om det VÄX UPP!!!!!! Inte värt att lägga ner någon energi på folk som beter sig som småbarn.

Idag har jag tänkt städa... Blir en helstädning, så det lär nog ta lite tid. Får nog ta och sätta igång då ;)

Kanske skriver en rad senare!!!!

Onsdag...

Jaha då har man gjort dagens skolarbete. Skickat in en enhet till nu. Känns riktigt bra, så i morgon hade jag tänkt ta ledigt för att städa... Städa låter ju inte speciellt kul, men i det här fallet är det det. Just nu behöver jag verkligen lite ledigt från skolan. Har ju suttit med det så mycket nu att jag håller på att spy på att...

Har även hunnit med lite annat idag. Var och solade i dag på morgonen och sen tittade Anna upp en sväng. Vi pratade lite om lördag... Ska bli sååå kul och jag ser verkligen fram emot det.

Farmor kommer förbi en sväng sen också. Hon var i Amsterdam i helgen, så hon hade köpt något till Engla, så hon skulle komma efter att hon slutat jobba vid halv två.

Nehe har inte så mycket mer att skriva idag. Måste sätta igång och diska innan farmor kommer. Ser ut som f*n ;)

Ha en skön dag i solen. Helt underbart väder :)

Snart 2 år...

Jaha nu är det snart 2 år sen man låg inne på förlossningen och hade ont.... Ont är väl kanske fel ord. Finns inget ord egentligen för den smärtan, men ni som har fött barn förstår nog vad jag menar ;)

Vi hade ingen fungerande kamera när Engla föddes, så därför har vi bara lite bilder tagen på mobil.

Inte långt kvar nu ;)



Äntligen är det över ;)



Sååå lik sin pappa



Nehe tillbaka till nutid igen.... Nu ska jag greja lite som alltid vid den här tiden ;)

Tisdag...

Igår kom mamma, malin och louise hit. Vi åkte ner till skokällarn där jag hittade ett par "foppatofflor" jag vill ha. Skulle vara så bra att ha nu i sommar när jag ska jobba. Taskigt att jag inte har några pengar så att jag kan köpa dom. Sen åkte vi till Lindex där Engla var som en galning. Hade ingen vagn med mig, så hon sprang runt fritt och drog i allt hon kunde få tag i. Trodde jag skulle bli TOKIG... Sen åkte vi till Kvantum. Har ju inte direkt några pengar, så jag handlade inget särskilt där heller. Ändå kul att få komma ut lite och det är bra för Engla. Hon älskar att få komma ut i affärer och kolla på alla saker och folk med för den delen ;)

På kvällen var det lugnt framför TVn. Har känt mig väldigt trött nu om kvällarna, men jag hoppas att det ska vända snart. Glömde ta mina tabletter nu lördag och söndag, så jag vet inte om det beror på det. Är så svårt att komma ihåg allt ibland. Innan var jag en hejare på det, men minnet tryter ju äldre jag blir ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Måste upp till posten och skicka tillbaka ett paket. Fick filmer från en filmklubb som Engla är med i som jag inte ville ha. Har betsällt en film nu tills hon fyller år, så när jag har skickat tillbaka paketet och fått den nya filmen, så ska jag gå ur. Beställde Lotta flyttar hemifrån. Hon har ju alla pippifillmer nu och näst efter pippi kommer Lotta och skållan, så det fick bli en Lottafilm. Det blir nog bra :)

Nehe dags att ta tag i dagens skolarbete. Kanske skriver någon rad senare. Det vet man aldrig!!!!

Skolan...

Nu har jag gjort 8 kapitel + alla uppgifter som kommer till varje kapitel på 2 veckor. Måste ju berömma mig själv lite då ;) Men det har varit jobbigt. Har gjort klart enhet 1A och 1B nu. Dom enheter jag har kvar är inte lika mycket på, så jag hoppas att jag är klar om cirka 2 till 3 veckor. Vill bli av med allt nu, så att man kan känna sig klar.

Nehe nog om det. Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska hämta Engla.

Ha en bra dag!!!!

Höll på att glömma...

Tog lite bilder i lördags när Engla sov middag. Fick tulpaner av svärmor i fredags som växer i hennes rabatter. Dom var skit fina...




Sen tog jag kort på Alecx <3



Sen tog han kort på mig ;)



Vad skojigt man kan ha i bland ;)

Helgen...

I lördags var vi och kollade på alla raggarbilar ;) Är kul en stund, men sen blir det lite tjatigt... Vissa är ju inte riktigt kloka. Hänger ut genom fönster, sitter på motorhuven och i bagageluckorna... Usch!!!


Gick även upp med Annelie en sväng lite senare på kvällen och då hade det blivit ännu värre. Sa hela tiden att vad skönt att man bor en bit från centrum, så att man slipper att liv hemma. Det skulle jag få äta upp senare. Fy f*n vilket liv det var utanför vårt på kvällen och natten. Det var folk som däckade, pinkade, kastade flaskor, spydde, skrattade, grät, skrek, bråkade, you name it!


Igår var det i alla fall lugnt och skönt ;) Vi var ute och cyklade en lång runda på kvällen. Vädret var hur skönt som helst!


Nu har jag precis varit och solat. Har även blivit lite solande hos svärmor i helgen, fast då har jag haft kläder på mig ;) Nu ska jag plugga lite och sen i eftermiddag kommer mamma, så då ska vi handla lite.


Hej svejs!!!!


Lördag...

Igår eftermiddag cyklade vi till svärmor och satt på tomten och solade lite. Sååå himla skönt!!!!

På kvällen blev det lugnt med en massa TV-tittande.

Idag har jag och Engla varit på stan. Köpte en present från Engla till sin pappa som fyller år nästa söndag. Sen tod vi även en glass eftersom att Engla tjatade om det ;)

Ikväll blir det en till runda på stan. Ska titta på alla raggarbilar ;) Själv är jag inte så intresserad, men det kan nog vara kul för Engla.

Sen hoppas jag på en lugn kväll utan en massa musik och prat, så att man slipper oroa sig för att Engla ska bli väckt hela tiden...

Ha en skön dag i solen!!!!

Färdig...

Nu har jag solat, gjort skolarbete, varit på stan och köpt nya hörlurar till min mp3 eftersom att dom gamla inte fastnar i mina öron och sen var jag på willys och köpte en massa onyttigheter till helgen och sen har jag duschat.... Har fått en hel del gjort... Så nu ska jag snart hämta Engla...

En annan sak som jag glömde nämna innan är att vår granne har haft fest sen 8 någon gång på morgonen. Musik spelas högt och ibland inget alls. Ibland låter det som han har 10 personer där inne och ibland låter det som han inte har någon alls där inne. Vet ju inte ens om han har fest, men det låter som det... Till och från i alla fall ;) Så länge han inte spelar jätte högt ikväll och för en massa liv då, så bryr jag mig inte... Party on :)

Nehe nu måste jag bege mig till dagis och hämta Engla. Ha en toppenhelg!!!!

Fredag...

Igår hade Alecx innebandy. Ville plocka lite i badrummet, så Engla fick bada medans jag gjorde det. Mitt i allt knackar det på dörren. Det var Englas farfar som kom. Han kom in en sväng och lekte med Engla, så att jag kunde plocka ihop altt som jag plockat ut från badrummet. Vilken massa skit man samlar på sig egentligen...

Senare på kvällen blev det även en promenad med Annelie... Var riktigt skönt väder igår :)

När jag kom hem var det Criminal Minds som gällde. Vi är riktiga kriminologfreaks här hemma ;) På tisdagar är det The Mentalist, onsdagar Lie to Me och som sagt torsdagar Criminal Minds.  Riktigt bra serier!!!!







Idag ser det ut att kunna bli riktigt fint väder... Skulle ju bli både fint och varmt nu i helgen. Det tycker vi om ;)

Nu ska jag snrat nr och sola och sen blir det skolarbete i massor... Vet inte riktigt vad som händer senare idag. Får vi se.

Torsdag...

Igår kom Alecx på den idén om att han skulle sola... Då tänkte jag, att det kan ju jag med göra. Så himla skönt var det. Skrev upp en tid i morgon vid 10 också. Tänkte få lite färg tills nästa helg då det blir partaj :)

På kvällen var jag nere och hjälpte Annelie lite i huset. Har ju faktiskt inte hjälp till innan utan bara varit där och tittat. Som nära vän tycker jag att det är en självklarhet att hjälpa till och ställa upp. Var ju inte helt mycket jag gjorde utan bara städade ur deras sovrum, men jag har hjälpt till lite i alla fall ;) Har även sagt att jag kan ställa upp som flytthjälp om det skulle behövas. Blir väl eventuellt på söndag i så fall.

Nu har jag precis varit nere och hämtat ut ett recept på familjecentret, då jag såg att mitt gamla hade gått ut.

Nu blir det skolarbete för hela slanten. Engla ska även vara på dagis i morgon, då jag måste göra en massa i skolan. Känns som att jag gör hur mycket som helst, men kommer ingenstans.

Föreläsningen...

Är riktigt besviken... Visste typ redan allt av det han sa. Föreläsningen skulle handla om missbruk. Det gjorde den i och för sig också... Men BARA om alkoholmissbruk. Allt ska alltid bara handla om alkoholmissbruk. I min psykiatribok står väldigt mycket om alkoholmissbruk och bara väldigt lite om tablettmissbruk, narkotikamissbruk och spelmissnruk. Det är ju om det jag vill höra eftersom att jag vet ytterst lite om det. Känns helt meningslöst.

Det enda han pratade om som jag tidigare inte har hört är det här förebyggande arbetet. Det mesta av pengarna går till dom som redan är sjuka, men en väldigt liten del går till det arbetet som ska förebygga att man blir missbrukare och beroende. Det var väl det som var intressant.... Kunde ha gått efter det ;)

Nehe nu ska jag greja lite här hemma... Ha en bra dag!!!

Onsdag....

Igår var jag riktigt duktig... Jag gjorde en massa i skolan, diskade, lagade mat, tvättade och putsade fönster... Vågen för mig ;)

Englas faster Mathilda var här och lekte med henne, så därför hann jag en massa. Alecx satt och ritade en tatuering till en kompis, så han hade fullt upp med det...

På kvällen var jag ute och gick en sväng. Kom hem och satte mig framför TV:n. När det var dags att sova sa Alecx: Har du hämtat den sista tvätten??? NEJ, tänkte jag. Hade helt glömt bort det. Vilken tur att han påminde mig... Annars hade det varit lite svårt för den som skulle tvätta nu vid 7 på morgonen att komma in... Haha!!!

Nu ska jag snart iväg på föreläsning. Ska bli väldigt intressant. Hoppas bara att den lever upp till mina förväntningar. Skriver mer när jag har kommit hem och berättar hur den var.

Hej så länge!!!

Skolarbete...

Nu har jag gjort färdigt ett kapitel... Psykiska störningar hos barn och ungdomar. Väldigt intressant, men ändå så himla hemskt att läsa om alla dessa psykiska sjukdomar.

Har gjort färdigt en hel studieenhet och är inne på nummer 2. Det var 4 kapitel + en massa uppgifter på förra enheten och lika många på denna. Psykiatrin är inte speciell svår, men den tar tid. Är en sån massa uppgifter på varje kapitel som tar hur många timmar som helst att göra....

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda tvätten som jag ska tvätta senare. Sen blir det till att hämta Engla och laga mat.

Ha en bra dag!!!


Tisdag....

Engla var förkyld igår på morgonen när hon vaknade, så i natt har hon varit vaken flera gånger. Tog febern på henne idag på morgonen. Hon hade 36,2 så feber har hon ingen i alla fall, så hon är på dagis idag, men ikväll blir det nässpray, så får vi hoppas att hon sover bättre då.

I eftermiddag ska jag tvätta. Känns som att jag gör det hela tiden... Förstår inte det ;)

 Om jag får någon tid över mellan tvättarna idag, så tänkte jag försöka hinna med att tvätta fönster också. Utanför är det en massa smuts så klart, men här inne är det en massa handavtryck... Engla tycker om att stå och titta ut när det ska komma någon till oss, så då står hon och fingrar på våra fönster ;)

Sen hoppas jag på att det blir en promenad ikväll också... Får kolla upp det lite senare.

Nu ska jag börja med skolarbetet.... I morgon ska jag på en föreläsning om missbruk som jag ser fram emot. Ska bli väldigt intressant. Hörs kanske senare...

Städat...

Nu har jag städat lite... Hinner ju inte med det om dagarna när jag har så mycket i skolan, men nu så är lite gjort i alla fall. Har dammat och torkat lite överallt och vattnat blommor. Vi har ju mest plast, så jag glömmer bort dom andra ;)

Engla sitter så snällt och tittar på film, så därför hann jag med lite. Har fått gå och byta film ett par gånger, då det hon tittat på blivit långtråkigt.

Alecx satte jag i jobb han med ;) Han fick skriva grattiskorten till Evve och Annelie... Han är ju bra på sånt där, så nu får dom var sitt fint kort ;)

Nehe nu ska jag gå och umgås med dotter lite... Ha en bra kväll!!!


Stan...

Nu har jag kommit hem igen.... Tog nästan 2 timmar, men jag vet inte vad det var som tog sån tid...

Har fyllt på medicinförrådet nu i alla fall ;) Sen handlade jag lite mat på willys och så tog jag mig en titt på TorgEtt och Lindex. Tänkte se om jag hittade en eventuell födelsedagspresent till Engla nu när jag har lite rabatter där, men jag hittade inget roligt alls. Hittade inget roligt till mig heller. Var väl tur det, för varken Engla eller jag behöver något egentligen. Skulle bara se om jag hittade någon roligt till mig som jag kunde ha på Annelies och Evves 25-års fest, för det är ju alltid roligt att ha något nytt när det är något speciellt, men jag får ta något jag redan äger ;)

Nehe nu ska jag snart ta och hämta Engla på dagis, så jag måste förbereda lite här hemma.

Bra låt...

Lyssna på följande låt:





Om någon kan urskilja vad det är han sjunger i andra versen, så är den personen fan värd en eloge...

Jag tycker att låten är helgrym, men man hör som sagt inte vad personen sjunger i vers 2. Man kan höra vissa ord, men omöjligt att höra hela meningar.

Helgen...

I fredags var vi uppe på stan och åt lite mat med svärmor... Testade gamla Staffans. Vet inte vad det heter nu, men det är väl typ samma mat. Jag tog en pastasllad med kyckling. Vi bestämade även att vi skulle åka in på bio samma kväll...

Det blev följande film:



Väldigt bra film som jag absolut tycker att man ska se... En mycket trevlig kväll blev det!!!

På lördagen gick vi ner till Ö&B med svärmor och Alecx bror för att titta lite. Köpte bara lite småskit, men ändå kul att komma ut lite och titta. Blir inte så ofta att vi är där nere.

Efter det gick vi hem till oss och satte oss på vår balkong. När solen kommer dit om eftermiddagarna blir det runt 30-40 grader. Blåser ingenting där heller, så det är riktigt skönt....

Sen hände det inte så mycket mer på lördagen. Blev bara slapp framför TV:n, men det är skönt det med. Kollade på Robinson. Skönt att dom får lämna träsket nu. Hejar på det laget, men nu om det ska bli en sammanslagning, så är min favorit Billing... Tycker att han är det som verkligen förtjänar att vinna.

Igår var vi ute och gick lite... Även då med svärmor och Alecx bror. Man blir lite hungrig när man rör så mycket på sig ;) så vi gick till Viktoria och åt. Efter det gick vi till svärmor och drack kaffe....

På kvällen sen kom mamma och pappa innan deras bugg. Dom fick skjutsa upp mig till farmor, för hon lånade min cykel i fredags och efter all motion i helgen orkade jag inte gå upp dit ;)

Senare på kvällen blev det även en promenad med Annelie. Tanken slog mig höromdan att när dom flyttar har jag ju ingen att gå med längre :( Vi sa att vi får mötas på halva vägen eller att man cyklar hem till varandra varannan gång eller något.

Nu ska jag snart cykla upp till stan och handla lite. Måste även ha nya tabletter för min B-12 brist. Har inte haft några nu på någon vecka, för jag har inte haft pengar till att köpa nya, så det måste jag ta tag i nu...

Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag... Sånt som märks ;)

Torsdag...

Alecx är ledig i morgon, så vår helg börjar idag vid klockan 3 :)

Som han sa igår - Tänk om alla veckor kunde vara 3-dagars veckor... Förstår honom ;)

Vi fick även sålt vårt x-box igår. Tråkigt att spel ska fall i pris bara man bryter förpackningen. Ett spel hade vi bara spelat 1 gång, men man får inga pengar för det när man har brutit förpackningen, men nu är det i alla fall sålt och vi slipper tänka på det mer.

Engla har börjat bli så gnällig när hon kommer hem från dagis. Skit jobbigt är det.... Vad man än gör så är det bara fel. Tror inte ens att hon själv vet vad hon vill. Hon säger att hon vill måla och när man tar fram dom sakerna ja då ska hon inte måla längre. Hon sitter still en stund framför Pippi när vi kommit hem från dagis, så att jag i alla fall hinner laga mat, men efter det är ingenting roligt.... Någon som har några bra förslag på vad man kan hitta på???

Igår var jag och Engla i alla fall nere på Mc Donalds en sväng och åt glass... Då skrek hon i alla fall inte, men så fort vi kom hem började det igen... Varken jag eller Alecx har energi till att leka med henne non stop tills hon ska sova.  Vet inte riktigt vad vi ska ta oss till... Men det blir nog bättre snart ;)

Ikväll har Alecx innebandy igen efter en tids uppehåll. Vet inte vad jag och Engla ska hitta på för något....

Ha en bra dag!!!

Onsdag...

Då var det redan onsdag... Känns skönt! Alecx är pappaledig på fredag, så han behöver bara jobba 3 dagar denna veckan. Har blivit mycket ledighet nu :)

Har ju sänkt priset på vårt x-box och fått 2 mejl som verkar rätt lovande. Hoppas att vi får det sålt. Är så tråkigt att bara se det stå och samla damm. Trist att vi inte har så mycket tid till att använda det... Är bättre att sälja det då.

Försökte ta kort på Engla igår när hon hade sina nya solglasögon på, men det var roligare att leka med dom i stället. Det gick bra när vi var ute och cyklade i alla fall. Då fick dom sitta på hela tiden. Hon var sååå söt ;) Vi cyklade förbi coop och köpte melon, för Alecx hade tydligen varit sugen på det hela dagen ;) sen cyklade vi till svärmor och satte oss på hennes uteplats och åt melon... Kändes lite som en sommarkväll, fast lite kyligare ;)



Vilken cooling va!?!?

Idag blir det skolarbete för hela slanten. Börjar känna mig lite stressad nu... Varför blir det alltid så att det är lugnt i början, men hur mycket som helst mot slutet???

Idag får det bli lasagne. Enkelt att göra och sååå gott!!!

Får se hur det blir med promenaden ikväll. Annelie och dom ska ju snart flytta in i huset och som sagt, det är alltid mycket att göra mot slutet, så hon håller på att städa en massa nu, så vi får se om hon hinner med en sväng ikväll. Annars får det bli en annan kväll.

Ha en bra dag!!!


Helgen...

I fredags kom mamma, pappa, malin och louise hit på middag. Blev ytterfilé och potatis. Till efterrätt blev det cheesecake med blåbärssmak... Den var faktiskt riktigt god. När dom hade åkt hem cyklade vi en sväng. När vi kom hem tyckte jag att Engla kändes varm, så jag tog febern på henne... 39,0 hade hon. Ingen förkylning eller så utan bara hög feber. Var lite svårt att få henne till att sova ocg saken blev inte direkt bättre av att han som flyttat in jämte oss hade världens jäkla fest. En skit jobbig natt med andra ord.

När Engla vaknade på lördags morgon hade hon 39,1... Vi åt lite frukost och målade ägg.









Alecx målade lite ägg:







Innan Engla skulle sova middag tog vi febern igen och hon hade då 39,8. Ringde mamma och frågade om hon hade lust att hämta oss 3, för vi hade inget att göra... Hon kom efter att Engla hade sovit. Engla sov i bilen en stund och när hon vaknade fick hon alvedon och blev bättre. Vi var ute i trädgården och grillade... Så gott med den första grillningen för i år :) Engla sov bra den natten och när hon vaknade på söndagen var febern i stort sett borta.

Vi gick till vattnet för att mata änderna, men det fanns inga där, så vi fick bara lägga brödet i gräset i stället. Efter det gick vi hem till min mormor en stund och fick fika. När vi fikat klart gick vi hem till mamma och pappa igen och där väntade en massa trädgårdsarbete. Pappa hade kört med mossrivaren, så vi fick räffsa och köra bort mossan. Efter det städade vi i uterummet och tvättade utemöblerna, så sen var det fint ;)

Efter att vi hade ätit körde mamma hem oss igen. Skönt att komma iväg lite ibland. På söndagen hände det inte så mycket mer. Vi var bara ute och cyklade en lång runda och köpte glass. Nya nogger med smak av mint. Riktigt god var den.

På måndagen (igår) var vi bjudna upp till farmor på mat. Vi gjorde Engla lite påskfin och målade hennes tånaglar och satte "pippitoffsar" på henne. Hon är ju galen i pippi ;)









Engla fick ett påskägg av farmor med godis i och ett par solglasögon. Ska försöka ta en bild på henne idag när hon har dom på sig, så ska jag lägga ut den i morgon.

Helgen har varit riktigt bra med tanke på sjukdom och sådär. Skönt med långhelg någon gång ibland ;)

Idag har jag varit i skolan och gått igenom etik och livsfrågor. Hon sa att jag ligger mellan VG och MVG, men hon skulle gå igenom mina inlämningsuppgifter igen innan hon satte ett betyg. Får ju minst VG i alla fall och det är jag väldigt nöjd med :)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Kanske blir en cykeltur idag igen ;)

Torsdag...

Idag är det skärtorsdagen... Det betyder en massa påskkärringar och påskgubbar på dagis. Engla tyckte att det var hur kul som helst att klä ut sig idag och tyckte att det var roligt när jag målade henne lite i ansiktet. Efter det gick hon och tittade sig i spegeln hela tiden och sa att hon var fin ;)

När jag lämnade henne på dagis gick dom runt och inspekterade varandra. Kul när det händer lite annorlunda saker.

Så här ser vår lilla påskkärring ut idag:







Igår tvättade jag till förbannelse... Engla skulle ju självklart sätta sig rakt framför tvättställningen när vi skulle ta kort ;)

Satt ju med psykiatrin igår också. Uppgifterna är inte ett dugg svåra, men tar tid och göra. Hur det nu kan komma sig...

Nehe nu måste jag börja röja lite här hemma...

Onsdag...

Igår var jag ju i skolan och gick igenom materialet till en ny kurs som jag ska börja läsa... Jag hade redan det materialet och jag sa rakt ut att jag tyckte att det var rena skiten... Kanske inte exakt just dom orden, men på ett ungefär ;) Den nya läraren sa att hon faktiskt höll med, så hon skrev ett ett nytt material som är 100 gånger bättre...

Alecx kom hem med 2 nya Pippi filmer igår och det var uppskattat från både mig och Engla. Dom andra 2 filmerna som vi har känns lite uttjatade nu... Skönt med lite variation och valmöjlighet nu ;)

Var ute med en sväng med Annelie igår också... Är skönt väder att gå i nu om kvällarna.

Idag ska vi tvätta... Behövs verkligen. Just dom dagarna jag ska tvätta önskar jag att vi hade tvättmaskin. Man blir så uppbunden när man inte har det. Annars skulle man ju kunna slänga i en tvätt lite när som. Mycket bättre, men det här funkar. Vi har verkligen ingen plats för en tvättmaskin i våt lilla badrum.

I morgon är det skärtorsdagen. På dagis ska dom då klä ut sig, så Engla ska vara en liten påskkärring i morgon. Ska försöka ta kort på henne innan vi går till dagis.

På fredag har jag även bjudit hit mamma och pappa på middag. Ingen påskmiddag dock... Annars ska vi inte hitta på så värst mycket under påskhelgen... Ska till farmor annandagen och äta kalkon... Det ska bli sååå gott!!!

Nehe nu ska jag sätta igång med psykiatrin...

Tisdag...

Idag har jag hjärnsläpp... Vet inte alls vad jag ska skriva om, men vill ändå uppdatera.

Igår var vi bara uppe på willys en sväng och sen gjorde vi inte så mycket mer. Kollade en massa på Pippi förstås. Är sååå trött på Pippi nu. Vet inte hur många gånger jag har sett dom där avsnitten nu. Ingat annat duger ju heller.

Idag ska jag till skolan i eftermiddagen. Ska träffa en lärare som är ny, för jag ska läsa en kurs hos henne nu. Ser inte fram emot den kursen. Har kollat uppgifterna som jag fått av min tidigare lärare och dom är inte roliga. Hoppas att jag får lite annat material av den nya läraren, men det tror jag knappast...

Ikväll hoppas jag på att det blir en promenad också... Var ett tag sen jag var ute och gick nu. Svårt att hitta tiden ibland...

Vi ska sälja vårt Xbox, så om någon är intresserad är det bara att höra av sig... Mer info på följande länk:

Klicka här

Alecx spelning i Töcksfors

När Strangel hade anlänt till Töcksfors så hade dom en radiointevju bokad.
Alecx berättade att han blev väldigt nervös då radioprataren pratade norska och att dom hade ca. 1,1 miljoner lyssnare i veckan . Scandinavianradio hette det tydligen. Förstår att han blev nervös, finns ingen marginal för felsägning i en direkt intevju! hehe jisses!
Här kommer en bild från intervjun!




Här kommer några bilder från spelningen!








Glöm inte att besöka !
www.strangelmusic.com

Helgen...

Alecx åkte till Töcksfors tidigt på lördag morgon. Lång väg att åka...


Engla och jag gick och mötte farmor på stan vid 10. Vi köpte ett par skor till henne som hon ska ha nu under våren och förhoppningsvis hösten (om inte fötterna växer allt för mycket) på dagis... Hon hade lika dana skor i höstas, fast en annan färg bara och dom var hur bra som helst!


Så här ser dom ut:




Sen efter det gick vi till Lindex och köpte kläder som Engla ska få av farmor när hon fyller år. Kan inte fatta att hon snart fyller 2... När vi kom ut från Lindex stod det en massa folk utanför och kollade på en lastbil... Kan ju tyckas lite konstigt, men det var faktiskt så att den höll på att köra ner i vattnet som rinner längs med stan. Personen som var ägare till lastbilen har blommorna utanför Willys och säkerligen hade han glömt lägga i handbroms eller liknande, så att lastbilen börjat rulla. Han hade en jäkla tur att inte hela lastbilen körde ner i vattnet.

Tog ett kort med mobilen på det:





Fick vi och alla andra lite lördagsunderhållning på torget ;)

Senare på eftermiddagen åkte vi till min syster... Vi åt lite och var ute i trädgården. Var ju helt underbart väder i lördags. När vi kom hem till farmor igen så badade Engla, för hon var het svettig efter den varma dagen. Det är så svårt att veta hur mycket man kan klä av dom nu utan att dom ska behöva bli sjuka... Efter det var det dax för Engla att sova.

Igår var det inte alls lika skönt väder... Vi var vid min gammelmorfars  grav och planterade lite blommor nu till våren. Är så hemskt när man ser dom gravstenar där det ligger ett litet barn begravet. En pojke hade bara hunnit bli 7 månader. Usch det är så himla hemskt. Man blir så otrligt tacksam för det man har och för att man är frisk.

Även igår blev det god matt i form av älgstek och potatis. Farmor är så jäkla duktig på att laga mat... Till efterätt blev det hemlagad ostkaka. Det är ju också såååå gott :)

Efter all mat och trevligt sällskap gick vi hem till Alecx som då var hemkommen. Vi gjorde inte så mycket mer än att bara slappa framför TVn... Såg dokumentär på TV4 Fakta om Josef Fritzl. Sjukare människa får man ju leta efter. Hans dotter var inlåst i 24 år och jag är 23. Jag kan inte föreställa mig att vara tvungen att sitta inlåst i hela mitt liv. Det är helt otroligt. Hans barn som hon har fått föda också. Stackars familj. Dom är ju dömda för hela deras liv pga hans hemskheter. Fy fan säger jag bara...

Har tagit ett kort på vårt påskris nu. Våra färger är svart och vitt, så självklart fick fjädrarnas färger gå i det ;)



Ha en bra dag!!!!


Fredag...

Igår på eftermiddagen var jag och Engla ute och lekte i lekparken som ligger på vår innergård. Var någon tjej som var där som var skit jobbig... När Engla ville åka rutschkanan så skulle hon springa före och sätta sig framför Engla så att hon inte kunde åka eller så ställde hon sig längst ner och då kunde Engla inte heller åka för då hade hon åkt omkull henne. Ville inte direkt säga till henne rakt ut att hon skulle flytta på sig, så jag sa i stället till Engla att du får vänta lite tills flickan har flyttat på sig, men hon fattade inte, så till slut gick vi till en annan lekpark....

Där var det en dagiskompis till Engla. Han satt och lekte i sandlådan med sin pappa. Dom hade väldigt många roliga saker med sig som Engla fick leka med... Så snällt!!! När hon satt där och lekte passade jag på att plocka lite ris att sätta fjädrar i. Alecx har packat ner kameran till Töcksfors, så jag kan inte ta kort på vårt fina påskris ;)

Nu ligger Engla och sover, men så fort hon har vaknat ska vi ut och gå en långrunda med Annelie och Niccie... Så skönt att vara ute i detta sköna väder :)

Ikväll blir det nog lite handling också får vi hoppas :)

Nehe nu ska jag hoppa in i duschen!


Bloglovin

Om du har lust att följa min blogg, så kan du göra det genom att klicka på följande länk:

Följ min blogg med bloglovin

Torsdag...

Idag på morgonen var jag och tränade och sen cyklade jag direkt till stationen för att vinka av mamma, pappa, mormor och morfar som nu är på väg till min moster i London. Tråkigt att det ska vara så stökigt i London nu pga av G 20-mötet som hålls där för tillfället. Vad jag har förstått så ska det vara avspärrat, så dom behöver ju inte vistas just i det området där det är som mest liv... Men det kommer säkerligen vara en hel del demonstranter i hela London.

Igår var vi uppe på stan en sväng och lekte i den lekparken som ligger vid sidan av willys. Engla tyckte att det var hur kul som helst att ligga i den där stora "gungan". Efter det cyklade vi till svärmor en sväng. Engla tycker att det är så kul att gosa med hennes katt :)

I morgon är Alecx ledig, så jag hoppas på fint väder så att vi kan vara ute... Blir väl också lite handling kan jag tänka mig.

På lördag ska nog jag, Engla och farmor åkte till min syster en sväng som är hemma själv nu när mamma och pappa är borta. Det ska ju bli väldigt fint väder på lördag, så då kan vi vara ute i trädgården och ha det skönt ;)

Idag är det precis 1 måndag till Annelie och Evves 25-års fest ;) Ser verkligen fram emot den... Ska bli sååå kul!!! Hoppas att tiden går fort tills dess ;)

Nehe nu ska jag göra lite nytta... Ha en bra dag!!!

Etik och livsfrågor

Nu har jag gjort sista uppgiften i Etik och livsfrågor, så nu har jag avslutat 2 kurser... Bara lite kvar nu och sen är det sommarlov. Inget direkt lov för mig eftersom att jag ska jobba hela sommaren, men det ska bli skönt med lite pengar för en gång skull...

Har även diskat upp en hel hög med disk... Det var jobbigt, men så blir det ju när man skjuter upp det. Har även förberett maten, så det är bar att sätta det i ugnen när jag har hämtat Engla sen... Lite nytta har man alltså gjort idag ;)

Idag på morgonen när jag klev upp vid 7 hade vi 9 grader på vår termometer... Rikigt behagligt var det när jag gick och lämnade Engla på dagis. Om det fortsätter såhär, så har vi nog vår efterlängtade sommar snart :)

Nehe nu ska jag hämta Engla och sen mat!

Onsdag...

Igår efter att vi hade ätit cyklade jag och Engla till Svartegöl och matade fåglarna där.... Shit vad mycket fåglar det var. Det lilla brödet vi hade med räckte inte långt. Var rädd att få en fågelskit på mig för det var en massa måsar som flög över oss hela tiden... Men Engla tyckte att det var hur kul som helst och ville klappa fåglarna hela tiden ;) När brödet var slut cyklade vi till min farmor eller gamlan för Engla. Min kusin och någon tjej var där också. Min kusin praktiskerar hos farmor denna veckan...

Sen hände det inte så mycket mer igår. Låg i sängen och slappade. Eller jo föresten, vi håller på att få nya grannar. Dom som har köpt lägenheten vägg i vägg håller på att flytta in. Tror att det är en kille. Var hur många killar här som helst igår och höll på att hjälpa till att bära saker. Ser inte fram emot festerna som säkerligen kommer att bli. Man hör rätt väl igenom väggarna här tyvärr... Sen körde dom här utanför med sina volvobilar, fram och tillbaka.... SUCK!!!!

I morgon ska mamma och pappa åka till London och hälsa på min moster med familj. Ska upp till stionen och vinka av dom i morgon.... Eller nja ska hämta upp deras bilnycklar. NEJ jag ska inte köra deras bil utan farmor ska ha den under tiden som dom är borta. Eftersom att Alecx också är borta över helgen, så ska jag och Engla sova hos farmor en natt. Kanske vi får använding av bilen, men jag tror knappast det. Ska ju bli så fint väder i helgen, så då är jag hellre ute än att sitta i en bil.

Ikväll blir det nog en promenix med Annelie och sen blir det sängen som vanligt ;)

RSS 2.0